Darko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, le piaf said: Vembi je zastrašujuća pojava defanzivno. Nadam se da može produžetak za još 5 minuta košarke. Može 2
Ludi za Poli Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Bio je cist faul na sutu. Vassell nije neprirodno izbacio bilo koji dio tijela, Jamal mu je em usao u doskok em ga je dirao. Svaki put ce to svirati. 1
mr clutch Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Odlican napad Adelmana za izjednacenje. AG u poslednjih par defanzivnih poteza demonstrirao svoju znacajnost za ovaj tim Denvera. 1
Darko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Wembanyama ne sme da se pipne i ne zovu faulove na njemu, faulirao je Jokića. Pokazatelj kako će biti u plejofu. Jokića Castle drži ragbi stilom, ništa. Wow. Just wow. Nikola rešio, svaka čast! A pre toga nogama ispratio Foksa. Edited 11 hours ago by Darko 1
nemanjau5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago sombor shuffle preko wembyja pa savrsen flouter da se zakljuci utakmica i pokaze ko je najbolji na svijetu 🙂 1
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dobra tekma, zlata će biti vredni Gordon, braća Brown, Johnson, Hardaway i Watson u PO, samo da budu zdravi za promenu. Sparsi mi se baš sviđaju, navijam za njih. Jedva čekam PO. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bas odlicna utakmica i sjajan duel Jokic vs Wemby. Nazalost, upoznati su navijaci Lakersa sa ovim sutevima Jokica. Nema odbrane od ovog. Mozda nece biti MVP ali svi znaju da je najbolji igrac danasnjice i tako vec 5+ godina. 7
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, Darko said: Wembanyama ne sme da se pipne i ne zovu faulove na njemu, faulirao je Jokića. Pokazatelj kako će biti u plejofu. Jokića Castle drži ragbi stilom, ništa. Wow. Just wow. Nikola rešio, svaka čast! A pre toga nogama ispratio Foksa. 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Austin Reaves underwent a second MRI on his left rib cage on April 4, 2026, after a diagnostic error by Dallas Mavericks medical staff delayed his official injury diagnosis. Lakers head coach J.J. Redick expressed his frustration on Saturday when it was discovered that the initial imaging session failed to target the specific area of concern. “I don't know where the chain of command lies with Dallas imaging, but uh they scanned the wrong area. Not on our end. We made it explicit what was supposed to be scanned but they scanned the wrong area." Technical staff in Dallas has not issued an official comment regarding the miscommunication or the specific nature of the scanning error. Nevjeratno kakvi izgovori. Bolje da odgovori sta ce Reaves u igri kada je jasno u 1/4 povrijedjen? Sta ce starteri na -30 na pocetku 3/4 i to 2 najbolja igraca koji su povrijedjeni?
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Wemby je prilično zaštićen a izbegava kontakt što dodatno stvar čini iritantnom. U prvom poluvremenu suđenje koje je bilo baš navlačenje na Sparse svesno ili nesvesno, na kraju se sudije pogubile. 3/4 sviraju i poglede, od sredine 4/4 dopuštaju tuču što ipak Denveru više odgovara. Super tekma i nadam se seriji u PO. Odličnan duel koji ima potencijal za seriju sezone. Vassell ćaća. Taj triling Vassell, Champagnie i Castle je generalno žešća gotiva. Spursi užasno zajebana ekipa. 1
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 4/3/2026 at 11:12 PM, gggggggg said: zasto imati jednog igraca sa hronicnom povredom butnog misica, kad mozes imati dva Zašto misliš da Watson ima kroničnu ozljedu? Što se tiče Watsona i njegovih mišića (koljena, zglobova, ahilove tetive....), slučajno sam, gledajući njegove highlightse primjetio jednu lošu naviku. U biti nisam znao da je loša navika kad sam to primjetio, samo sam pretpostavljao. Potvrdio sam guglanjem da je prilično loše to što radi. Nakon zakucavanja radi doskok na samo na jednu nogu. 37/11/9 je prosjek protiv 225 cm visokog Victora Wembanyame, najboljeg defanzivca u povijesti NBA. Prvog igrača koji sam čuva cijelu petorku. I to samo zato jer je u jednoj utakmici bio malo pasivan pa je zabio 22, inače laganih 40. Victor Wembanyama je izjavio kako je Jokić najbolji ofanzivni igrač na svijetu, da nije najbolji ukupno jer "postoji i obrana". Victor je rekao da je on MVP jer "postoje dvije strane terena". 26/8/3- Tatum protiv Victora 30/11/10- Luka protiv Victora 31/12/6- Giannis protiv Victora 28/6/5- Shai protiv Victora 40/11/3- Embiid protiv Victora 25/5/4- Kawhi protiv Victora 32/5/8- Jalen Brunson Mislim, neko ko ne zna kakav GAOT će Victor bit bi pitao pa dobro, pa protiv koga taj igra na 2 strane terena? Jer najbolji igrači u ligi očito zaokruže njega na kalendaru i napišu easy 30. Kakve masne bureke taj lik uvaljuje.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je neko gledao preko League Passa gde je išao prenos sa Amazon Primea. Kako smara Van Gundy kao komentator. Ozbiljno poremećen lik. 25 minutes ago, Bugl Khan said: Zašto misliš da Watson ima kroničnu ozljedu? Što se tiče Watsona i njegovih mišića (koljena, zglobova, ahilove tetive....), slučajno sam, gledajući njegove highlightse primjetio jednu lošu naviku. U biti nisam znao da je loša navika kad sam to primjetio, samo sam pretpostavljao. Potvrdio sam guglanjem da je prilično loše to što radi. Nakon zakucavanja radi doskok na samo na jednu nogu. 37/11/9 je prosjek protiv 225 cm visokog Victora Wembanyame, najboljeg defanzivca u povijesti NBA. Prvog igrača koji sam čuva cijelu petorku. I to samo zato jer je u jednoj utakmici bio malo pasivan pa je zabio 22, inače laganih 40. Victor Wembanyama je izjavio kako je Jokić najbolji ofanzivni igrač na svijetu, da nije najbolji ukupno jer "postoji i obrana". Victor je rekao da je on MVP jer "postoje dvije strane terena". 26/8/3- Tatum protiv Victora 30/11/10- Luka protiv Victora 31/12/6- Giannis protiv Victora 28/6/5- Shai protiv Victora 40/11/3- Embiid protiv Victora 25/5/4- Kawhi protiv Victora 32/5/8- Jalen Brunson Mislim, neko ko ne zna kakav GAOT će Victor bit bi pitao pa dobro, pa protiv koga taj igra na 2 strane terena? Jer najbolji igrači u ligi očito zaokruže njega na kalendaru i napišu easy 30. Kakve masne bureke taj lik uvaljuje. I Šengun ga je natrpao ozbiljno. 1
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tyrese Maxey- 31/7/6 Antman- 28/5/5 Sengun 20/10/5 Senguna je uspio ograničit na okruglo.
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nikola Jokic career averages vs. Wemby: 37.3 PPG 10.9 RPG 9.1 APG 1.4 BPG 1.1 SPG 55% FG 5-2 record. Inace Wemby je sinoc crkao u zadnih 5 min 4/4 i OT. Ne bas dobar znak za PO kosarku i serije sa OKC/Denverom. Edited 1 hour ago by Miki28 Lakers in 5 edit
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jokic izbacio Vembija iz bilo kakve MVP price Bice zanimljivo jutenje PO pozicija, svi ce gledati da idu na Lejkerse u prvom kolu
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, drperce said: Jokic izbacio Vembija iz bilo kakve MVP price Bice zanimljivo jutenje PO pozicija, svi ce gledati da idu na Lejkerse u prvom kolu I dalje imamo igraca od 52,6 miliona $
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Bugl Khan said: Tyrese Maxey- 31/7/6 Antman- 28/5/5 Sengun 20/10/5 Senguna je uspio ograničit na okruglo. 25/8/8 u Novembru.
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: I dalje imamo igraca od 52,6 miliona $ Vredi, imao TD protiv Vizardsa U poslednjih 14 po utakmica ima 2-12 Vracaj se na Istok deda za jos jedsn pokusaj sa Kavsima
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, drperce said: Bice zanimljivo jutenje PO pozicija, svi ce gledati da idu na Lejkerse u prvom kolu To sigurno samo je pitanje kako će ta bitka izgledati. Ljustn beži dve pobede Soti. Obe ekipe imaju po još pet mečeva od kojih je jedan međusobni, pretposlednji u nizu. 1-1 je do sada odnos. Istovremeno, Denver je odmah uz Lejkerse i ozbiljniji je kandidat za poziciju tri, s tim da od četiri preostala meča imaju OKC i SAS. Niko živ ne zna ko će i kako od učesnika u toj bici i preostalih protivnika odmarati, tankovati i kalkulisati.
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, drperce said: Vredi, imao TD protiv Vizardsa U poslednjih 14 po utakmica ima 2-12 Vracaj se na Istok deda za jos jedsn pokusaj sa Kavsima Bam 83 Lebron TD Ware 24/19/8 sa klupe
Darko Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Gde su hvalospevi za Cam Johnsona? Baš je lepo odigrao danas, dve bitne trojke dao. 4
Bugl Khan Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 37 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: 25/8/8 u Novembru. Ne, ovi statsi su njihovi karijerni prosjeci protiv Victora. Nije da su mu to stavili u jednoj utakmici. Ne, to mu zabijaju svaki put kad ga vide. Jokic prosjek 7 utakmica, Maxey ja mislim 3, Antman ili netko je 10.... Cam je porobio. Milsim da je ona trica s krila kad je dobio +1 bio moment kad se Cam potpuno opustio uz Jokica na terenu. THJ nije imao taj prolem. THJ ima 2 opcije: A) Šutiraj i B) Šutiraj 25 minutes ago, Урош19 said: On ima najjači "kejs". To su tu govorili. Loš je i u napadu i u obrani. 1
Recommended Posts