Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Od 24-1, ma bolji od Bullsa, Warriorsa do 38-11. Istorija rekose neki strucnjaci Te priče sa početka sezone su svakako bile preterane, ali bogami su ih povrede solidno pokosile i uticale na ovaj kasniji skor (povređeni J-Dub, Hartenštajn, Karuzo + povremeno Wiggins = sve extra bitni igrači za njih).
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Te priče sa početka sezone su svakako bile preterane, ali bogami su ih povrede solidno pokosile i uticale na ovaj kasniji skor (povređeni J-Dub, Hartenštajn, Karuzo + povremeno Wiggins = sve extra bitni igrači za njih). Nije mi ih zao. Titulu su uzeli usled povreda protivnika i ragbi odbrane. Preodvratna ekipa, prljavi su samo tako. I ostali kubure itekako sa povredama.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne verujem da ih ovde neko manje voli od mene, ali ako budu zdravi biće ih baš teško pobediti u best of 7 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne verujem da ih ovde neko manje voli od mene, ali ako budu zdravi biće ih baš teško pobediti u best of 7 Sve zavisi od sudijskog kriterijuma. Itekako ih Spursi, Wolvsi mogu namuciti a Denver mi je favorit sa njima. Ako se u plejofu pojave Jamal iz ove sezone i Jokic prije povrede je alltime duo. Njihov p&r je neodbranjiv. Lakersi ako odrade ovaj gore trade i jos jednu korekciju su zajeban rival ragubistima dok bi nas Denver lagano rijesio mada bi Luka izvukao na klasu 1 ili 2. Edited 2 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Marko said: Kakva koračanja su mesto broj 5 i broj 1. Ajde neka je i prokleti gather step ovo što je Maxey uradio, ali ovaj trokorak Durena se uglavnom viđa na rukometnim terenima. 1
Recommended Posts