Jump to content

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Od 24-1, ma bolji od Bullsa, Warriorsa do 38-11.

Istorija rekose neki strucnjaci

Te priče sa početka sezone su svakako bile preterane, ali bogami su ih povrede solidno pokosile i uticale na ovaj kasniji skor (povređeni J-Dub, Hartenštajn, Karuzo + povremeno Wiggins = sve extra bitni igrači za njih).

Posted
19 minutes ago, Chaos Is Me said:

Te priče sa početka sezone su svakako bile preterane, ali bogami su ih povrede solidno pokosile i uticale na ovaj kasniji skor (povređeni J-Dub, Hartenštajn, Karuzo + povremeno Wiggins = sve extra bitni igrači za njih).

Nije mi ih zao. Titulu su uzeli usled povreda protivnika i ragbi odbrane. Preodvratna ekipa, prljavi su samo tako.

I ostali kubure itekako sa povredama. 

Posted (edited)
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ne verujem da ih ovde neko manje voli od mene, ali ako budu zdravi biće ih baš teško pobediti u best of 7

Sve zavisi od sudijskog kriterijuma. 

Itekako ih Spursi, Wolvsi mogu namuciti a Denver mi je favorit sa njima. Ako se u plejofu pojave Jamal iz ove sezone i Jokic prije povrede je alltime duo. Njihov p&r je neodbranjiv.

Lakersi ako odrade ovaj gore trade i jos jednu korekciju su zajeban rival ragubistima dok bi nas Denver lagano rijesio mada bi Luka izvukao na klasu 1 ili 2.

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
Posted
4 hours ago, Marko said:

Kakva koračanja su mesto broj 5 i broj 1. Ajde neka je i prokleti gather step ovo što je Maxey uradio, ali ovaj trokorak Durena se uglavnom viđa na rukometnim terenima.

• Like 1