Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Od 24-1, ma bolji od Bullsa, Warriorsa do 38-11. Istorija rekose neki strucnjaci Te priče sa početka sezone su svakako bile preterane, ali bogami su ih povrede solidno pokosile i uticale na ovaj kasniji skor (povređeni J-Dub, Hartenštajn, Karuzo + povremeno Wiggins = sve extra bitni igrači za njih).
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Te priče sa početka sezone su svakako bile preterane, ali bogami su ih povrede solidno pokosile i uticale na ovaj kasniji skor (povređeni J-Dub, Hartenštajn, Karuzo + povremeno Wiggins = sve extra bitni igrači za njih). Nije mi ih zao. Titulu su uzeli usled povreda protivnika i ragbi odbrane. Preodvratna ekipa, prljavi su samo tako. I ostali kubure itekako sa povredama.
Chaos Is Me Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Ne verujem da ih ovde neko manje voli od mene, ali ako budu zdravi biće ih baš teško pobediti u best of 7
Miki28 Lakers in 5 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago (edited) 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne verujem da ih ovde neko manje voli od mene, ali ako budu zdravi biće ih baš teško pobediti u best of 7 Sve zavisi od sudijskog kriterijuma. Itekako ih Spursi, Wolvsi mogu namuciti a Denver mi je favorit sa njima. Ako se u plejofu pojave Jamal iz ove sezone i Jokic prije povrede je alltime duo. Njihov p&r je neodbranjiv. Lakersi ako odrade ovaj gore trade i jos jednu korekciju su zajeban rival ragubistima dok bi nas Denver lagano rijesio mada bi Luka izvukao na klasu 1 ili 2. Edited 48 minutes ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Chaos Is Me Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 4 hours ago, Marko said: Kakva koračanja su mesto broj 5 i broj 1. Ajde neka je i prokleti gather step ovo što je Maxey uradio, ali ovaj trokorak Durena se uglavnom viđa na rukometnim terenima. 1
Recommended Posts