Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sparsi su nas prejurili u procesu ribilda, teska srca moram da kazem. Da su ih epski kenjale najbolje draft pozicije, jesu. Ali treba opet izabrati dobro, sto su oni uradili u 100% drafta zadnjih godina i potpisali Foksa, moju veliku zelju da orgsnizuje napad Hjustona. Ok, ima jos da se uigrava, da se posloze stvari, nije SAS predaleko odmakao ni sa ekipom, ni na tabeli. Ali povreda Adamsa (koji je bio 5. igrac lige po usage) i odsustvo pravog pleja....iskreno mislim da ce Rakete biti ispracene u 1. rundi, s kim god da se ukrste. Narocito jer fr fr frizura iz Turske igra po principu korak naped, korak nazad
Radalek Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Sparsi su nas prejurili u procesu ribilda, teska srca moram da kazem. Da su ih epski kenjale najbolje draft pozicije, jesu. Ali treba opet izabrati dobro, sto su oni uradili u 100% drafta zadnjih godina i potpisali Foksa, moju veliku zelju da orgsnizuje napad Hjustona. Ok, ima jos da se uigrava, da se posloze stvari, nije SAS predaleko odmakao ni sa ekipom, ni na tabeli. Ali povreda Adamsa (koji je bio 5. igrac lige po usage) i odsustvo pravog pleja....iskreno mislim da ce Rakete biti ispracene u 1. rundi, s kim god da se ukrste. Narocito jer fr fr frizura iz Turske igra po principu korak naped, korak nazad Nema vama leba sve dok Amen ne nauci da sutira (sto ce mozda biti nikad). Sinoc su ga Spursi tretirali kao Ben Simonsa. Stavili su Wembanyamu na njega u drugom poluvremenu i ovaj nije imao potrebe da ga cuva nego je patrolirao okolo po potrebi i uspeli su skroz da vas zakljucaju. Takav igrac nece biti minus covek u napadu samo ako su ostala cetvorica izrazito dobri suteri sto vi nemate ni blizu.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago E jebiga baš ako sezona Hjustonu zavisi od Stevena Adamsa. Uostalom imaju Capelu koji valjda i dalje ima neke kvalitete koji mogu da pomognu, a u nekim stvarima je i manja cepanica od Adamsa.
gggggggg Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) pa posto su dobar deo strategije bazirali na ofanzivnim skokovima, itekako ce im faliti. nije on na papiru sada neki all-star igrac, ali je jedan od onih igraca ciju vrednost se ne vidi u statistici. i memphisov pad je poceo nakon njegove povrede izmedju ostalog (kao i uspon nakon trejda za valanciunasa...). btw nakon ove povrede ce morati nesto da urade. do sada je valjda bio cilj da se dovede neki plej a sada ko zna sta je u planu. durantu nikako da se poklopi jedna sezona bez povreda saigraca. Edited 42 minutes ago by gggggggg
gggggggg Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago charlotte vezao cetiri pobede gde njihova prva petorka prosto urnise protivnike mali sample sto bi rekao kolega i u pravu je ali opet nije ni neki mali broj s obzirom na to koliko se cesto propustaju utakmice. ovo je na minimum 10 utakmica odigranih zajedno na minimum 150 minuta. ako ovako nastave, mogu da se umesaju u pricu za play-in. mislim da bi svako pre gledao njih nego mrtvi chicago ili orlando koji je opet u kurcu.
Recommended Posts