Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sparsi su nas prejurili u procesu ribilda, teska srca moram da kazem. Da su ih epski kenjale najbolje draft pozicije, jesu. Ali treba opet izabrati dobro, sto su oni uradili u 100% drafta zadnjih godina i potpisali Foksa, moju veliku zelju da orgsnizuje napad Hjustona. Ok, ima jos da se uigrava, da se posloze stvari, nije SAS predaleko odmakao ni sa ekipom, ni na tabeli. Ali povreda Adamsa (koji je bio 5. igrac lige po usage) i odsustvo pravog pleja....iskreno mislim da ce Rakete biti ispracene u 1. rundi, s kim god da se ukrste. Narocito jer fr fr frizura iz Turske igra po principu korak naped, korak nazad
Radalek Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Sparsi su nas prejurili u procesu ribilda, teska srca moram da kazem. Da su ih epski kenjale najbolje draft pozicije, jesu. Ali treba opet izabrati dobro, sto su oni uradili u 100% drafta zadnjih godina i potpisali Foksa, moju veliku zelju da orgsnizuje napad Hjustona. Ok, ima jos da se uigrava, da se posloze stvari, nije SAS predaleko odmakao ni sa ekipom, ni na tabeli. Ali povreda Adamsa (koji je bio 5. igrac lige po usage) i odsustvo pravog pleja....iskreno mislim da ce Rakete biti ispracene u 1. rundi, s kim god da se ukrste. Narocito jer fr fr frizura iz Turske igra po principu korak naped, korak nazad Nema vama leba sve dok Amen ne nauci da sutira (sto ce mozda biti nikad). Sinoc su ga Spursi tretirali kao Ben Simonsa. Stavili su Wembanyamu na njega u drugom poluvremenu i ovaj nije imao potrebe da ga cuva nego je patrolirao okolo po potrebi i uspeli su skroz da vas zakljucaju. Takav igrac nece biti minus covek u napadu samo ako su ostala cetvorica izrazito dobri suteri sto vi nemate ni blizu.
Chaos Is Me Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago E jebiga baš ako sezona Hjustonu zavisi od Stevena Adamsa. Uostalom imaju Capelu koji valjda i dalje ima neke kvalitete koji mogu da pomognu, a u nekim stvarima je i manja cepanica od Adamsa.
Recommended Posts