Jump to content

Recommended Posts

Posted
37 minutes ago, Darko said:

Gordon opet istegao butni mišić :ajme:

Zar nije tetiva kolena?

Tu imaju 3 scenarija, prvi je nedelju dana pauze, drugi ono klasika 4-6 nedelja i treći užas zivi ko zna koliko dugo.

Gordon postaje jeben problem, baš me čudi da ga je koristio Adelman u ovoj situaciji.

Posted

Bucksi se raspali opet, izgubili su 5 od zadnjih 6, bas jadno izgledaju na terenu...Kuzma je zlocin koji traje. Janis je mentalno out vec neko vreme, veceras je prvo odbijao da igra maltene, nije sutirao a na kraju se i povredio. Izgubiti od Denvera koji je imao brutalan januar, koji su igrali 20 sati ranije i koji su bili bez 7 ili 8 prvih igraca u rotaciji je stvarno nesto. Ovo je gore od onog sto su Sixersi uspeli da izgube, tad je bar igrao Watson i nije bio back to back. Ovo veceras je bila najgora ekipa lige, u stanju u kom su trenutno.

Sto se tice Denvera, posao koji je GM uradio ove godine, Adelman kao trener umesto Malonea, Murray koji je prvi put u karijeri na all-star levelu tokom regularne sezone i napredak Watsona...to su glavne i ogromne razlike i nisu jedine. Tim je svetlosnu godinu bolji i smisleniji od onih iz prethodnih sezona i sto se mene tice Jokic moze da odmori do posle all-stara, i Gordon zajedno s njim. Samo da Gordon nije out duze vreme opet i da ih zaobidju dalje povrede.

• Like 5
Posted
1 hour ago, Radalek said:

napredak Watsona...

koji se otkljucao nakon povrede Jokica, do tad nikakav spektakularan ucinak generalno a tako bi verovatno i ostalo da nije bilo te povrede, ne bi ni znali kakvog igraca imaju sve vreme

Lik je bukvalno duplirao sve brojke osim skokova koje je digao za 50% a procvetao i u sutu za 3 ali bice jako zajebano tj. nemoguce da ostane bar priblizno koristan za tim kad se Jokic vrati jer onda svaki napad ide preko njega, brojke se moraju odrzati po svaku cenu

Posted

Hau jes nou. 

Sećamo se kako je taj Jokić prozivan što je dodao tom istom Votsonu za šut za pobedu (a ovaj promašio), i na forumu i na vascelom internetu. A onda je rekao da bi ponovo uradio istu stvar. Sad otkrivamo toplu vodu koju je on izgleda odavno našao, što jeste normalno, saigrači su.

Juri brojke čovek koji je brutalno efikasan a odnos ast/to mu otišao u nebo, uz usage na nižem nivou od većine zvezda. Važi.

Inače, najbolja scena koja dokazuje njegovo "jurenje brojki" je kad je onomad nula puta šutnuo u celoj 1/4 a svaka lopta je išla na MPJ-a koji je šutirao kao posednut i dao tipa 21 poen u toj četvrtini. Na pitanje novinara otkud to, Jokić je 'ladno odgovorio da nije bilo potrebe jer je Džuniora krenulo.

Uostalom, videćemo. Od početka sezone deluje da će malo teže da ide taktika "baci trojicu na Jokića i pretuci Mareja, okolo su kamenjari a ni ne znaju da tapkaju loptu", koju smo gledali prethodnih godina. Denver je valjda u jednom trenutku imao najbolji skor u istoriji kluba. Valjda su budžili brojke, šta li.

• Like 5
Posted
2 hours ago, Radalek said:

Bucksi se raspali opet, izgubili su 5 od zadnjih 6, bas jadno izgledaju na terenu...Kuzma je zlocin koji traje. Janis je mentalno out vec neko vreme, veceras je prvo odbijao da igra maltene, nije sutirao a na kraju se i povredio. Izgubiti od Denvera koji je imao brutalan januar, koji su igrali 20 sati ranije i koji su bili bez 7 ili 8 prvih igraca u rotaciji je stvarno nesto. Ovo je gore od onog sto su Sixersi uspeli da izgube, tad je bar igrao Watson i nije bio back to back. Ovo veceras je bila najgora ekipa lige, u stanju u kom su trenutno.

Sto se tice Denvera, posao koji je GM uradio ove godine, Adelman kao trener umesto Malonea, Murray koji je prvi put u karijeri na all-star levelu tokom regularne sezone i napredak Watsona...to su glavne i ogromne razlike i nisu jedine. Tim je svetlosnu godinu bolji i smisleniji od onih iz prethodnih sezona i sto se mene tice Jokic moze da odmori do posle all-stara, i Gordon zajedno s njim. Samo da Gordon nije out duze vreme opet i da ih zaobidju dalje povrede.

Očekujem jedno mesec dana bez Gordona, opet.

Posted

Denver je pobedio u gostima sa 40% suta iz polja, od toga 31% za tri. I losijim skokom. 

Ali dosta discipline za NBA RS: AS/TO ratio 27/7. Impresivno sa jucerasnjim rosterom. Zaspao sam pred kraj ali mi je odbrana u trenucima delovala fanaticna. 

Milwaukee zali Boze. Mislim da je ovo prvi put da ih gledam ove sezone. Majko Bozija, kako tragicno izgledaju u nekim trenucima.

Posted
18 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Denver je pobedio u gostima sa 40% suta iz polja, od toga 31% za tri. I losijim skokom. 

Ali dosta discipline za NBA RS: AS/TO ratio 27/7. Impresivno sa jucerasnjim rosterom. Zaspao sam pred kraj ali mi je odbrana u trenucima delovala fanaticna. 

Milwaukee zali Boze. Mislim da je ovo prvi put da ih gledam ove sezone. Majko Bozija, kako tragicno izgledaju u nekim trenucima.

Denverova odbrana na strani mi mnogo bolje deluje nego kući, em sto primaju manje poena, em sto je agresivnost daleko bolja.

Posted
5 hours ago, Radalek said:

O ovome sam razmišljao meki dan. Da su ovaj roster dali Maloneu, Watson bi igrao 7-8 min.

Posted
15 minutes ago, Tex_Willer said:

Denverova odbrana na strani mi mnogo bolje deluje nego kući, em sto primaju manje poena, em sto je agresivnost daleko bolja.

https://www.statmuse.com/nba/ask?q=nuggets+record+with+and+without+jokic+25%2F26

Igraju jednostavno, slabo gube lopte, grizu. Generalno dobar recept za tako limitiranu ekipu kao sto su oni bez Jokica a narocito jos bez Murraya pride. Pa sta bude bude. Sve dobijaju na loptu, sad mozemo da se zajebavamo da je to karakterno pitanje end of the bench igraca ali generalno su par puta imali ozbiljnu srecu u tom stretchu.

Ovaj stvarno jako los Milwaukee im je skinuo 20 razlike za 3min. 

Svaka cast Adelmanu, izvlaci puki maksimum. 

Posted

Nisu nimalo cudne ovolike povrede Gordona obzirom na raubanje zadnjih par sezona i na 4 kao korektor, i na 5 kad je Jokic na klup, i jos na lopti kad zapne. Bilo je pitanje kad ce doci na naplatu, ne da li ce. 

• Like 1
Posted
8 hours ago, Zli Gli said:

Zamalo dobra fora ali bukvalno dok se ne vrati Jokic navijam svaku za Nagetse da bi se razbio mit o tome da nema s kim da igra, logicno

So far so good, Gordon i trecepozivci na +13 sredinom trece, idemo radimo

Tko je rekao da nema s kim igrati? Ove sezone, naravno. Jer sastav iz prošle sezone nema veze sa sastavom iz ove. I Murray iz prošle sezone nema veze s ovim Murrayem

Posted
4 hours ago, Zli Gli said:

koji se otkljucao nakon povrede Jokica, do tad nikakav spektakularan ucinak generalno a tako bi verovatno i ostalo da nije bilo te povrede, ne bi ni znali kakvog igraca imaju sve vreme

Lik je bukvalno duplirao sve brojke osim skokova koje je digao za 50% a procvetao i u sutu za 3 ali bice jako zajebano tj. nemoguce da ostane bar priblizno koristan za tim kad se Jokic vrati jer onda svaki napad ide preko njega, brojke se moraju odrzati po svaku cenu

Lik bukvalno uzima duplo više šuteva, igra 10 minuta više i uglavnom je bio 1. ili 2. opcija. Ti stvarno misliš da je Jokić loš za Nuggetse?