Zli Gli Posted yesterday at 07:14 AM Posted yesterday at 07:14 AM Ok, jeste liga bez briga, svake godine sve veca kurcobolja u regularnoj sezoni i sve to stoji ali da izgubis kuci 55 razlike od ekipe jednako loseg kvaliteta sa istoka, tose nisam nado. Pokusavam da zamislim u EL na mecu npr. Baskonija - Makabi da bude 45 razlike za goste i ne ide, ako bi se nekim cudom i desilo bila bi to veoma duga noc za domace igrace i trenera, o nekim grckim ili turskim ekipama da ne pricam Bravo dzezeri
Radalek Posted yesterday at 08:02 AM Posted yesterday at 08:02 AM Kad ide onda bas ide, nije ni cudo sto su se raspali u cetvrtoj.
Don Dusko Posted yesterday at 10:25 AM Posted yesterday at 10:25 AM Ali Juta prvo dobije neocekivano Dalas i onda protiv Sarlota odmara skoro celu ekipu. :S
gggggggg Posted yesterday at 12:46 PM Posted yesterday at 12:46 PM posle najboljeg igraca, povredio se i najbolji sudija
Dracarys Posted yesterday at 12:53 PM Posted yesterday at 12:53 PM Bio je zainteresovan i Toronto da ponudi Kviklija i pikove za Janga, ali izgleda da ovi iz Atlante smatraju da Kvikli ima veoma loš ugovor. Atlanta kao da je želela što prazniji cap za leto, pa da dovuče neko ime u Atlantu na leto. Samo ne znam koga bi želeli, jer nešto i nema jakih imena, sem ako ne pikiraju velikog Ostina Rivsa, budućeg ol stara. 1
McLeod Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ozbiljno pitanje, ne znam da li je bilo skorije rasprave o tome - zasto nijedna ekipa ne da prostor MekKlangu? Nema sanse da nije bolji od bar 20% bekova sa stalnim ugovorom i necu o Broniju i slicnim glupostima, lik nije gori ni od jednog beka koji igra garbidz tajm, a u tankerima pitanje da li je gori i od prve postave. Na primer, ovo sto trenutno igra Alvarado, nema sanse da bi bio gori od njega.
gggggggg Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago kurcina je u odbrani tako da nije nikome potreban. 1
McLeod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, gggggggg said: kurcina je u odbrani tako da nije nikome potreban. Kao i verovatno bar 40% bekova lige 1
Darko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago https://www.facebook.com/share/v/1FaR6rgZi8/ Legenda. 1 3
Bugl Khan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 10 hours ago, McLeod said: Ozbiljno pitanje, ne znam da li je bilo skorije rasprave o tome - zasto nijedna ekipa ne da prostor MekKlangu? Nema sanse da nije bolji od bar 20% bekova sa stalnim ugovorom i necu o Broniju i slicnim glupostima, lik nije gori ni od jednog beka koji igra garbidz tajm, a u tankerima pitanje da li je gori i od prve postave. Na primer, ovo sto trenutno igra Alvarado, nema sanse da bi bio gori od njega. Mislim da je bio prošle godine u Orlandu On 1/10/2026 at 4:39 PM, drgnk said: Ne znam otkud priča da treba trejdovati Votsona? Na više mesta na internetu sam zapravo video zabrinute komentare u smislu, da li će Denver uspeti da reši problem sa salary cap-om da ga zadrži kao i da se požurilo sa povećanjem ugovora Kristijanu Braunu. Elem, sad videh na podkastu Nagetsa "Locked on Nuggets" da dosta igrača ima grip (Marej, Piket, Hardavej...) i da je to dosta uticalo na igru. Pa tu na topicu pišu ljudi da ga treba trejdat. Lik je sve što Denveru treba dok je Jokic u primeu. Znači još 10ak godina
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Odlično guraju Denverićani bez debelog, bravo i za Adelmana. 6
delgado Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Denver pobedio Milvoki kuci bez Jokica i Murraya, a mi nismo mogli... Veceras se vraca Hacimura protiv Kingsa, tu se mora upisati pobeda posto ce protiv Atlante kuci na drugoj veceri b2b da dobiju po usima. Em Bron ne igra vise b2b, najverovatnije ce odmarati drugo vece vs ATL, em su Hawksi u strasnoj formi (jos se sveze ratosiljali Trajceta) -> Ugazili su NOP, pa zatim u gostima ispresavijali Denver i sinoc GS. Jalen Johnson je impresivan, a NAWke verovatno most improved player, najvise je i uvecao svoj saldo poena ove sezone. Dismentlovali su Lejkerse bez pola tima ukljucujuci najbolje igrace u prvom mecu 20+ razlike... Jos dok su ovi kao bili u dobroj formi. I opet ista situacija kao prethodnih nekoliko sezona, cuveni trio Miami-Atlanta-Cikago u plejin zoni. Tako da nam je pobeda u glavnom gradu CA neophodna, posebno jer je sad njima b2b, sinoc su na impresivan nacin skinuli Hjuston again. I tako Finiks izbi na 6. poziciju a Hjuston pade na sedmu, Sota ode na #4... Izmedju 2-7 seeda na zapadu stvarno ce biti ozbiljnog krljanja, tesko je sada predvideti ko ce uzeti koji seed, jos samo fali da GS odradi neki dobar trejd pa se i oni umesaju u trku. Nisam ocekivao da Denver ovoliko dobro deluje bez Jokare, 4-3 skor, dobijali dobre ekipe u gostima, a izostajao je pre svega Marej u nekoliko meceva i Gordon. Jonasa takodje nema od skoro neko vreme. Dokazali su da umeju da zbiju redove osakaceni (jedno vreme nije bilo ni Gordona ni Brauna) i pobedjuju jake ekipe, ili skupo prodaju kozu. Deluju mi opasno u ovom trenutku, prilicno. 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Imaju Nuggetsi i srece sto je serija tekmi sa istokom ali da nisu bas tolika kanta od tima koliko se predstavljaju po srpskim komentarima i medijima.
gggggggg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 12 hours ago, McLeod said: Kao i verovatno bar 40% bekova lige bogami nemam sta da odgovorim na ovu boomersku opasku 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, gggggggg said: bogami nemam sta da odgovorim na ovu boomersku opasku I da je bumerska i da prosecan NBA bek igra top odbranu (ne znam da li 5% NBA fanova to misli, ali neka bude i 100%) i dalje imamo svake godine 5+ timova koji su potpuni odron i tenkuju i pritom im tenk voze za MekKlangov napadacki skilset, potpuni bezveznjaci. Decko je atraktivan, bar se to trazi kod tih koji igraju ligu bez briga, preksinoc uradio 360 polaganje, to osim Moranta u ligi ne moze da uradi nijedan bek. Znam zasto, jer je skraceni belac, da je Morantove visine i boje koze imao bi 15 miliona po sezoni minimum sa sve kurcem u odbrani. Mozda bi i tu boja pomogla.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, Don Dusko said: Imaju Nuggetsi i srece sto je serija tekmi sa istokom ali da nisu bas tolika kanta od tima koliko se predstavljaju po srpskim komentarima i medijima. Ovogodišnji Nagici nisu kanta za RS, produžila se klupa sasvim fino. 3
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Ovogodišnji Nagici nisu kanta za RS, produžila se klupa sasvim fino. Ma nisu ali kad citam srpske komentare ispada da Jokic sam igra. 1
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Doma: Wizards, Nets, Pistons, Hornets, Bucks, Hawks, Lakers, Clippers Vani: Wizards, Nets, Raptors, Bucks, Celtics, Cavs, Sixers, Grizzlies, Pelicans, Mavs. Računao sam na 7 pobjeda pošto do 2. mjeseca igraju 6-7 utakmica sa baš lošim ekipama Nakon 7 utakmica su na 4 pobjede. A još imaju 2x Wizardse, Netse, Pelicanse, Hornetse...
Recommended Posts