Radalek Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 36 minutes ago, Wook said: Pitaj njega. Čovek od 20+ mil ima lošiji učinak od THJ koji igra na minimalcu i potpisan je da donese dubinu od tih mrvica koje su ostale u MPJ- Cam Johnson trejdu. Dil sa Pelikanima za Trox Murphy lll bi bio bombona, ali bi verovatno morali dati i nekog kao Peyton Watson. Igrao je dobro, cak i odlicno poslednjih 3-4 nedelje pre povrede, nema smisla to sto pricas. Vrlo jaki minuti sa klupom bez Jokica.https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fo72inn6z8y9g1.png Imace vrlo bitnu ulogu kad budu kompletni, njegov skillset je tacno ono sto im treba kad Jokic nije na terenu i uklapa se mnogo bolje u timsku odbranu nego MPJ kad je ekipa kompletna. Sve sto mu je falilo je da se uklopi i da sutira na svom proseku a sutirao je i bolje od toga u poslednjih desetak utakmica pre povrede. Koliko god MPJ sada dobro igra, Cam je bolji za ono sto treba Denveru i duplo jeftiniji. 2
gggggggg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Ludi za Poli said: Austin je igrac koji bi u ekipi koja je slozena oko njega eksplodirao slicno ko Brunson u Knicksima. Postoji vec ozbiljan uzorak njegovih igara bez Luke i Brona i prosjeci su bukvalno All-NBA nivo i to roster nije ni priblizno sklopljen za njega. pobede protiv portlanda i ne znam washingtona u oktobru/novembru sa odlicnim statsima je kul ali nije nikakvo merilo. pogoto ne u poredjenju sa dokazanim all-star jebecima kao sto su murray i brunson. pogotovo ne nakon onakvog izdanja u playoffu. bio je non-faktor vecinom. kao i uostalom i tokom celog playoffa u karijeri. kao prvi igrac ekipe bi tek bio exposed jer bi se cela odbrana fokusirala na njega a ne ovako da koristi prostor koji prave doncic i james.
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 16 minutes ago, gggggggg said: pobede protiv portlanda i ne znam washingtona u oktobru/novembru sa odlicnim statsima je kul ali nije nikakvo merilo. pogoto ne u poredjenju sa dokazanim all-star jebecima kao sto su murray i brunson. pogotovo ne nakon onakvog izdanja u playoffu. bio je non-faktor vecinom. kao i uostalom i tokom celog playoffa u karijeri. kao prvi igrac ekipe bi tek bio exposed jer bi se cela odbrana fokusirala na njega a ne ovako da koristi prostor koji prave doncic i james. Postoji uzorak i ove i prosle sezone gdje je kao prva opcija isporucivao strasne brojke. Ove sezone je otisao na level iznad. Jedini PO koji nije odigrao na nivou ili nivou iznad pripadajuce RS je bio ovaj zadnji gdje je imao istu povredu zbog koje se Garland raspadao skoro citavu pretproslu sezonu, pa onda i prosle godine propustio dobar dio serije protiv Cavsa. Nemam ni gram sumnje da ce zdrav bez problema prenijeti ove igre i u PO. Uostalom skoro niko nije ocekivao ni da ce Brunson ovako eksplodirati po dobijanju svoje ekipe iako je itekako bilo naznaka i u Dallasu i ranije na collegeu i under USA repkama.
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Radalek said: Igrao je dobro, cak i odlicno poslednjih 3-4 nedelje pre povrede, nema smisla to sto pricas. Vrlo jaki minuti sa klupom bez Jokica.https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2Fo72inn6z8y9g1.png Imace vrlo bitnu ulogu kad budu kompletni, njegov skillset je tacno ono sto im treba kad Jokic nije na terenu i uklapa se mnogo bolje u timsku odbranu nego MPJ kad je ekipa kompletna. Sve sto mu je falilo je da se uklopi i da sutira na svom proseku a sutirao je i bolje od toga u poslednjih desetak utakmica pre povrede. Koliko god MPJ sada dobro igra, Cam je bolji za ono sto treba Denveru i duplo jeftiniji. To su projekcije, realnost 11.7 ppg, a niti je odbrana iznad proseka. Tanko do sada. Koliko sam video ni na skoku nije prisutan.
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 34 minutes ago, Wook said: To su projekcije, realnost 11.7 ppg, a niti je odbrana iznad proseka. Tanko do sada. Koliko sam video ni na skoku nije prisutan. Je si gledao neku utakmicu Denvera? Statistika ume da zavara. Jednostavno, mnogo je bolji fit od MPJa. Po meni je win-win trejd za oba tima.
Radalek Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 54 minutes ago, Wook said: To su projekcije, realnost 11.7 ppg, a niti je odbrana iznad proseka. Tanko do sada. Koliko sam video ni na skoku nije prisutan. 11.7 za sezonu, oko 15 sa strasno dobrim procentima od kad se uklopio sa ekipom u 3-4 nedelje pre povrede. Drasticno bolje rotacije u odbrani nego MPJ. Ne znam koliko poena ocekujes od coveka koji je cetvrta opcija u napadu.
Recommended Posts