Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Bojdo said:

Mozda se moze i ranije vratiti ako bude dobro islo. Grk je manje od dvije sedmice pauzirao.

Ma zašto? Bolje da se oporavi za playoff. MVP ionako ne bi dobio. Problem je jedikno što DFenver ima najteži raspored u NBA

1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

O cemu ti pises? Pa on jedini u lice smio da kaze Shaqu sta i kako. Koliko je tu samo svadja na treningu bilo pa onda kroz medije. 

Imamo nekoliko situacina gdje je doslo do frke na treningu, udaraca, giranja, koskanja. 

Reveal hidden contents

The Hall of Fame forward went into greater detail in a recent interview with Michael Pina of GQ:

Garnett had reservations about going to play in Boston, even after speaking to Celtics president of basketball operations Danny Ainge. That’s partly because before he made a final decision, he wanted to talk with Kobe. The only problem: Bryant was touring China for Nike and, from Garnett’s point of view, couldn’t be bothered to discuss a future as teammates. “I needed to have a conversation with him. I couldn’t talk to Phil [Jackson, then coach of the Lakers] or none of that. I’m not a phone guy, you know what I’m saying? But it’s [Kobe], you know what I’m saying? It was just kind of water under the bridge. At least it felt like that.”

A ovo o Nick Youngu hahahahahaha

izmišljam

Posted
42 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Naravno. Vrvt bolje znas od Garnetta😂😂

Ne, to ne izmišljam. To sam čuo iz njegovih usta da je rekao da nije čuo telefon. Matt Barnes je čuo.

Posted
11 hours ago, Урош19 said:

Ako propusti 6 nedelja Denver da se šuta u dupe ako izbegnu plej in.

Iako Denver ima najteži raspored do kraja RS, do veljače igra protiv Hornetsa, Pelicansa, Lakersa, Hawksa, Bucksa, Grizzliesa, Clippersa, 2x Netsa i 2x Wizardsa. Računam da bi iz tih 11 utakmica mogli izvući 7 pobjeda. Vraćaju se Gordon i Braun, Watson i Jones su zdravi...

• Ha-ha 1
Posted

Mogao bi Denver da ubrza taj trejd za Cam Johnsona o kojem se priča. Neće uskoro na parket, a i kad igra očajan je.

Posted
47 minutes ago, Wook said:

Mogao bi Denver da ubrza taj trejd za Cam Johnsona o kojem se priča. Neće uskoro na parket, a i kad igra očajan je.

Zašto je očajan?

Posted (edited)
34 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Strasno.

57:30

My bad. Kobe se nije javio na telefon pa se KG za sat vremena odlučio za Celticse, kako i sam kaže, za najbolju opciju. A tu je i Matt Barnes. On se nije odlučio za Hornetse.

Edited by Bugl Khan
Posted (edited)
10 hours ago, Bugl Khan said:

Btw, usudio bi se reći da je Murrayov playoff run bolji od minimalno jednog, po meni možda i od dva, Bryantova šampionska playoffa sa Shaqom.

Ne moze se objasniti Jokicevim svedocima koliko je istorijski dobar bio Marej u plejofu u ta dva najveca uspeha Nagetsa

Pitao sam chatgpt da mi napravi listu najboljeg ucinka igraca koji su bili druge opcije i evo sta kaze, naravno sve su igraci koji su ili osvojili titulu ili dogurali daleko

1. Dejvis u bablu, nesto tipa skoro 28 poena i 10 skokova, ne znam koliko blokada + nemerljiv uticaj u odbrani

2. niko drugi nego Marej iz sampionske sezone, 26.1ppg, 5.7sk, 7.1ast i odlicni procenti suta za beka + mnogo koseva u zavrsnicama

3. zajedno Kobe i Sek 2001. godine, obojica po 30ak poena pa se kao ne zna ko je bio prva opcija, po meni ipak jasno Sek sto znaci Brajant drugi. Svakako pre Mareja zbog totalno drugacije, defanzivnije ere, ovde je bas zabagovao brat dzipiti

Dalje idu Kevin MekHejl '87 pa, zamislite, opet Marej (iz babla, skromnih 26.5/4.8/6.6 i takodje vise game winnera kad je gorelo), Kajri iz 2016. sa 25/5 i onom cuvenom trojkom u G7 finala, Pipen '91 sa 21/9/6 i odbranom koja se ne moze izmeriti, Parker 2007. i Gasol 2009. a posle idu Vejd, Klej, Djinobili...

Jedini igrac koji je (statisticki) dva puta u top10 - ovaj sto nije dostojna druga opcija Jokicu. Daleko od toga da mislim da je sve potpuno tacno ali svakako jako zanimljivo. Prosto da se covek zapita koji bi to saigrac bolje legao Jokari kad ovo ne valja.

Edited by Zli Gli
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Zli Gli said:

Ne moze se objasniti Jokicevim svedocima koliko je istorijski dobar bio Marej u plejofu u ta dva najveca uspeha Nagetsa

Pitao sam chatgpt da mi napravi listu najboljeg ucinka igraca koji su bili druge opcije i jako je zanimljiva, naravno sve su igraci koji su ili osvojili titulu ili dogurali daleko

1. Dejvis u bablu, nesto tipa skoro 28 poena i 10 skokova, ne znam koliko blokada + nemerljiv uticaj u odbrani

2. niko drugi nego Marej iz sampionske sezone, 26.1ppg, 5.7sk, 7.1ast i odlicni procenti suta za beka + mnogo koseva u zavrsnicama

3. zajedno Kobe i Sek 2001. godine, obojica po 30ak poena pa se kao ne zna ko je bio prva opcija, po meni ipak jasno Sek sto znaci Brajant drugi. Po meni svakako pre Mareja zbog totalno drugacije, defanzivnije ere

Dalje idu Kevin MekHejl '87 pa, zamislite, opet Marej (iz babla, skromnih 26.5/4.8/6.6 i takodje vise game winnera kad je gorelo), Kajri iz 2016. sa 25/5 i onom cuvenom trojkom u G7 finala, Pipen '91 sa 21/9/6 i odbranom koja se ne moze izmeriti, Parker 2007. i Gasol 2009. a posle idu Vejd, Klej, Djinobili...

Jedini igrac koji je (statisticki) dva puta u top10 - ovaj sto nije dostojna druga opcija Jokicu. Jako zanimljivo.

Proučio sam dosta dobro finala u zadnjih 25-30 godina. Baš zbog tog bulažnjenja kako Murray ništa ne valja. Murray je bio grozan u pristupu i konstantnosti poslije 2023. I ja sam ga pljuvao, ali taj run, i kako igra ovu sezonu je nešto drugo.

Bold: Ja gledam per 100 i per game ako uspoređujem s dead ball erom, s bilo kojom erom u biti. Ne znam bolji način.

Posted
48 minutes ago, Zli Gli said:

Pitao sam chatgpt da mi napravi listu najboljeg ucinka igraca koji su bili druge opcije i evo sta kaze, naravno sve su igraci koji su ili osvojili titulu ili dogurali daleko

3. zajedno Kobe i Sek 2001. godine, obojica po 30ak poena pa se kao ne zna ko je bio prva opcija, po meni ipak jasno Sek sto znaci Brajant drugi. Svakako pre Mareja zbog totalno drugacije, defanzivnije ere, ovde je bas zabagovao brat dzipiti

Jedini igrac koji je (statisticki) dva puta u top10 - ovaj sto nije dostojna druga opcija Jokicu. Daleko od toga da mislim da je sve potpuno tacno ali svakako jako zanimljivo. Prosto da se covek zapita koji bi to saigrac bolje legao Jokari kad ovo ne valja.

Možeš li proveriti koliko poena je dao iz Jokićevih asistencija? Pitam ozbiljno inače.

Posted

Ma dajte ljudi. Ja prvi nisam bas neki fan Mareja, ali peak Marej je em strava igrac em komplementaran sa Jokicem. 

Njegova ubedljivo najveca mana je sto je nekonstantan za medalju, i sto mu nije strano da njegove lose partije odu duboko u ambis. 

Ta vrsta igraca, highs are really high, lows are really low. 

• Like 3
Posted (edited)

Opet ova tema.

Marej je na ovom forumu hvaljen za svaki dobar plej of i hvaljen je za ovu sezonu, kao što je i sa razlogom kritikovan kad je ulazio nespreman u sezonu i 2 meseca tražio formu, što je dalje vodilo do sitnih povreda te nemogućnosti da bude na 100% u plej ofu 2024. i 2025. što jeste loše za drugog najboljeg i najplaćenijeg igrača ekipe. Isto kao što se kritikuje i bilo koji drugi igrač koji je pokazao da može igrati vrhunski a zatim se sopstvenom krivicom raspadao i igrao dosta loše. 

Fit Marej je lagano u top 10 bekova lige.

Edited by Урош19
  • Like 2
Posted
24 minutes ago, SuperTraktorko said:

Ma dajte ljudi. Ja prvi nisam bas neki fan Mareja, ali peak Marej je em strava igrac em komplementaran sa Jokicem. 

Njegova ubedljivo najveca mana je sto je nekonstantan za medalju, i sto mu nije strano da njegove lose partije odu duboko u ambis. 

Ta vrsta igraca, highs are really high, lows are really low. 

Murray je strašan volume scorer ali sve ostalo nema na nekom izraženom nivou. Bilo je i boljih scorera koji nisu prismrdeli tituli. U ovome je po meni poenta. Kada se taj košgeterski kvalitet okruži IQom Jokića i kada neko ima gravitaciju odbrane protivnika kao Jokić to dolazi do izražaja. Malo se previše u nebesa diže Murray, meni lično mnogo drag igrač ali je istina ovde negde na sredini. 

Posted
59 minutes ago, Урош19 said:

Fit Marej je lagano u top 10 bekova lige

Luka, Austin, Steph, Harden, Booker, Shai, Ant, zdrav Kyrie, Hali, Cade, Spida, Brunson, Maxey. 

Posted (edited)
3 hours ago, Bugl Khan said:

Zašto je očajan?

Pitaj njega. Čovek od 20+ mil ima lošiji učinak od THJ koji igra na minimalcu i potpisan je da donese dubinu od tih mrvica koje su ostale u MPJ- Cam Johnson trejdu.

Dil sa Pelikanima za Trox Murphy lll bi bio bombona, ali bi verovatno morali dati i nekog kao Peyton Watson.

Edited by Wook
Posted

Austin je igrac koji bi u ekipi koja je slozena oko njega eksplodirao slicno ko Brunson u Knicksima. Postoji vec ozbiljan uzorak njegovih igara bez Luke i Brona i prosjeci su bukvalno All-NBA nivo i to roster nije ni priblizno sklopljen za njega. 

Posted
1 hour ago, Ludi za Poli said:

Luka, Austin, Steph, Harden, Booker, Shai, Ant, zdrav Kyrie, Hali, Cade, Spida, Brunson, Maxey. 

Koliko ih je sposobno da kvalitet prenesu na čitav plej-of?