Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako propusti 6 nedelja Denver da se šuta u dupe ako izbegnu plej in.
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koliko je bedan Denver bez njega. Igrao lik 19 min i ostao najbolji strelac tima na meču.
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 9 minutes ago, Elevator Operater said: Koliko je bedan Denver bez njega. Igrao lik 19 min i ostao najbolji strelac tima na meču. To se znalo i pre ove povrede hahah, mada kad se vrate Gordon i Braun možda i uspeju pobediti nekoga. Edited 5 hours ago by Урош19
Bugl Khan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Slušao sam nekog doktora na yt sad, i kaže da se, prema onome kako ozljeda izgleda na TV, vjerojatno radi o 4-6 tjedana. 2 hours ago, Урош19 said: Ako propusti 6 nedelja Denver da se šuta u dupe ako izbegnu plej in. Kao i svaka TOP 4 momčad, u bilo kojoj konferenciji, koja bi ostala bez 4 startera. 1
Bugl Khan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 12 hours ago, BattleBender said: Da, Shaq je otisao 2004, a pao je i pre tog samog odlaska. Iako je nefer da koristim stvar koja sledi, ali navecu je, Wade je sa tim Shaq-om koji je u padu uzeo titulu. Cim je Shaq krenuo da pada, a Kobe da vise preuzima znacaj LAL nisu bili vise sampioni. Za ovo drugo, ne okreci reci. Nisam ja rekao da je Kobe Murray, nego da je njegova znacajnost u LAL-u ne mnogo veca nego Murray-ova u ovom Denveru. Da je Kobe = Murray, Jokic bi do sada verovatno vec imao barem 3 titule. 2008/2009 Shaq: 18/8/2, 1stl, 1blk, on 61% eFG All Star, 3rd Team All NBA Btw, usudio bi se reći da je Murrayov playoff run bolji od minimalno jednog, po meni možda i od dva, Bryantova šampionska playoffa sa Shaqom. Edited 5 hours ago by Bugl Khan 1
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Hypertension može da bude i ACL ili PCL, videćemo. Nadam se da nije.
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 21 minutes ago, Bugl Khan said: 2008/2009 Shaq: 18/8/2, 1stl, 1blk, on 61% eFG All Star, 3rd Team All NBA Btw, usudio bi se reći da je Murrayov playoff run bolji od minimalno jednog, po meni možda i od dva, Bryantova šampionska playoffa sa Shaqom. Može biti bolji samo od Kobijevog PO runa iz 2000
Mile1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vrlo verovatno povreda kao sto je imao Bolomboj na mecu protiv Buducnosti
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Pročitah negde da Hawksi imaju 0-6 od kada se Young oporavio. Ne zna se koga bih manje voleo da imam kao superstara u franšizi, njega ili Lamela. Edited 4 hours ago by Chaos Is Me
MrTwister Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Lamela ipak, to nije kosarkas no tiktok filter za kosarku. 1 1
Bugl Khan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 54 minutes ago, Урош19 said: Može biti bolji samo od Kobijevog PO runa iz 2000 Zašto? Šutirao je bolje od Bryanta iz polja, šutirao je bolje za 3, šutirao je bolje za 2, skakao je bolje, asistirao je bolje, gubio je manje lopti.... Edited 4 hours ago by Bugl Khan
Bugl Khan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 12/28/2025 at 2:28 PM, gggggggg said: l2m report je najveca glupost koja je izmisljena. sluzi samo da navijaci jos vise popizde. koliko sam jede govna giannis. svi znaju da hoce da ide iz milwaukeeja ali on kao ne zeli i izjavljuje neke gluposti. klasicna pickica koja zeli biti i good guy a i da dobije ono sto zeli.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Eddard said: Hypertension može da bude i ACL ili PCL, videćemo. Nadam se da nije. Kad smo kod toga, nikako mi nije jasno kako se Janis vratio posle one povrede u finalu, mislim da je propustio samo jednu utakmicu. Izgledalo je 6 nedelja minimum.
freethrow Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na Kobijevoj strani je ipak činjenica da nije imao u ekipi Parkera, Robinsona, Manua, Kawhija... Plus je bio 100x atraktivniji i više u duhu vremena neumornih high usage trpača... Mislim da ljudi dosta imaju u vidu činjenicu da je Kobi šikanirao saigrače i generalno bio drkadžija, dočim je Timmy nešto najsličnije Stefu, kao gotivac, saigrač, svi smo drugari, hajde da treniramo. 1
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, Darko said: Nemam, moje mišljenje u vezi povrede treba uzeti sa rezervom, samo spekulišem. Kao laiku mi ni ne izgleda suviše ozbiljno, ako ništa drugo nije bila non-contact povreda. Ne znači puno što nije non contact povreda... Mislim, to nije samo po sebi nešto pozitivno.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, freethrow said: Na Kobijevoj strani je ipak činjenica da nije imao u ekipi Parkera, Robinsona, Manua, Kawhija... Plus je bio 100x atraktivniji i više u duhu vremena neumornih high usage trpača... Mislim da ljudi dosta imaju u vidu činjenicu da je Kobi šikanirao saigrače i generalno bio drkadžija, dočim je Timmy nešto najsličnije Stefu, kao gotivac, saigrač, svi smo drugari, hajde da treniramo. Nije, imao je samo Shaqa i posle Gasola i Odoma u prajmu. Po meni su njih dvojica isti tier (Kobe i Timmy), pa sad ko šta više voli, besomučno ispucavanje, vanzemaljske hajlajtse i besprekornu estetiku ego manijaka ili fundamentalnu košarku najdosadnijeg superstara ikada koji je uz to bio i savršen saigrač i timski igrač.
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago mdaaa.. ali daj, realno je imao za nijansu bolje saigrače.
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, freethrow said: mdaaa.. ali daj, realno je imao za nijansu bolje saigrače. Pa iako su nesto bolji, bolji su zbog okoline i kulture tima. Za koju je najzasluzniji Duncan. Admiral je bio relevantan za prvu, i nesto malo za drugu titulu, Sposobnost da budes cornerstone ekipe je bitan kosarkaski kvalitet, kao i neki drugi. Ne verujem da bi Manu, Parker, Kawhi, Diaw, Stephen Jackson igrlai kako su igrali kod Kobea. A poprilicno sam siguran da bi Odom, Ariza, Artest, Fisher, Gasol igrali barem podjednako dobri u SAS-u sa Duncan-om. 2
gggggggg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, MrTwister said: Lamela ipak, to nije kosarkas no tiktok filter za kosarku. meni je uvek cudno kada se kao ozbiljno razmislja koga bi zeleli iz ove trojke (+morant), kada je ocigledan izbor young, bez obzira na sve njegove mane. 1
szsd21 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Jokic ipak izbegao najgoru povredu🙏 https://meridiansport.rs/kosarka/denver-hiperekstenzija-kolena-jokic/ Edited 2 hours ago by szsd21 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 13 minutes ago, szsd21 said: Jokic ipak izbegao najgoru povredu🙏 https://meridiansport.rs/kosarka/denver-hiperekstenzija-kolena-jokic/ Jer je Jokić u pitanju želim da verujem da meridian ima izvore bliske Denveru. Edited 1 hour ago by Урош19
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nema veze to na meridianu. Neće mu raditi testove u pola noći. Kad ustane ide sve po redu... Moguće da je MCL. Biče dobro ako nije pucanje, već samo povreda 1. stepena, šta god da je u pitanu, neko uače istezanje. Najverovatnije je to, ili 2. stepen delimično kidanje. 3. stepen kompletno kidanje manje verovatno, ipak nije bilo bez kontakta, gde se najčešće dešava. Edited 1 hour ago by Wook
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vidim da je Đorđe Matić napisao tekst, ako se ne varam on je među našim najpouzdanijim novinarima za košarku. Ne verujem da bi izašao sa fejk vestima.
Recommended Posts