Darko Posted yesterday at 12:15 PM Posted yesterday at 12:15 PM Jel ovo AI ili je stvarno ovo izjavio? 2
Урош19 Posted yesterday at 12:17 PM Posted yesterday at 12:17 PM Just now, Darko said: Jel ovo AI ili je stvarno ovo izjavio? Stvarno je izjavio, video sam da je dosta stranica to prenelo.
Don Dusko Posted yesterday at 12:30 PM Posted yesterday at 12:30 PM 14 minutes ago, Darko said: Jel ovo AI ili je stvarno ovo izjavio? Poleteo je mnogo.Neka covek prvo uvede svoju ekipu u plej of... 1
Darko Posted yesterday at 12:56 PM Posted yesterday at 12:56 PM (edited) 40 minutes ago, Урош19 said: Stvarno je izjavio, video sam da je dosta stranica to prenelo. 26 minutes ago, Don Dusko said: Poleteo je mnogo.Neka covek prvo uvede svoju ekipu u plej of... @Урош19, videh samo da su socijalne mreže prenele, nisam video ni jednu stanicu. Nadam se da je fejk, inače je baš ispao budala. Iako mi je uvek delovao kao neki skriveni narcis tip ali mislim da je pametniji. Ako je stvarno za sebe rekao da je broj 1 onda baš šteta, mislim da će ga to sputavati u karijeri. Edited yesterday at 12:57 PM by Darko
Ludi za Poli Posted yesterday at 01:19 PM Author Posted yesterday at 01:19 PM Samo bahato Wemby. Pitanje je dana kad ce postati ubjedljivi broj 1. Defanzivno je vec sad najbolji na svijetu sa finom razlikom, kad otkljuca ofanzivni potencijal do kraja bice spasavaj se ko moze.
Dracarys Posted yesterday at 01:20 PM Posted yesterday at 01:20 PM Pa ne vidim da je nešto netačno rekao. SGA i Janis doprinose na obe strane terena. Samo za razliku od Vembare ne bih rekao da je Janis bolji od Jokare, ali vidim da je Šajko bolji. Ljudi malo potcenjuju koliko fizičke potrošnje je potrebno za igru na obe strane terena. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 hours ago, Darko said: Jel ovo AI ili je stvarno ovo izjavio? I treba tako da razmislja. 2
Урош19 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Meni je tu smešan prvi deo izjave a verovanje da je najbolji igrač je zdravo i svaki od NBA velikana je sebe video kao najboljeg.
SuperTraktorko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne vidim zasto bi ovo bilo nesto problematicno. Em njegovo pravo da vrednuje defanzivu vise nego neki drugi, em je sasvim razumljivo da sebe gasira i "baca rukavicu" najboljim igracima lige. Mozda nije optimalno sa stanovista PRa, ali meni je svakako perfectly legit. Pa cemo videti na terenu da li ce establirani titani NBA pokazati i njemu i javnosti ko kosi a ko vodu nosi. 2
Darko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) @Ludi za Poli @Dracarys @Урош19 @SuperTraktorko prvi deo izjave oko Jokića nije sporan, iako se ne slažem. Priča o drugim igračima i vrednuje defanzivu, nema neke kontroverzije. Drugi deo je problem, "kada se vratim biću ja". Tim mu igra sasvim dobro bez njega, ima još da rilja da postane broj 1. Em je iskazao vrstu nepoštovanja prema igračima koje je spomenuo, em je pokazao odsustvo self awareness. Potrebno je imati uverenje da ćeš jednog dana biti najbolji, ali je isto potrebno imati sposobnost da uočiš koje slabosti imaš u igri i na čemu treba da radiš da stvarno budeš broj 1. Ovde je ispao stereotipični nadmeni Francuz. Edited 15 hours ago by Darko
gggggggg Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago gledati samo sta je sve dozvoljeno igracima okca u odbrani 1
gggggggg Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago wembanyama u prvom poluvremenu za sedam minuta ima +20 i gube tri razlike na poluvremenu.
Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ipak nisu skupo kostali promasaji Wemby sa linije bacanja kada je trebao zatvoriti utakmicu. Ameri se naravno bune za taktiku Spursa na kraju meca, kao treba zabraniti na +3 da se ide na faul🤣🤣🤣 Sampioni, dje vam Nba kup?😀
Darko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Castle je baš gotivan igrač. Samo treba da bolji pazi na loptu, kao i Wemby uostalom. Inače onaj blok na Holmgrenu samo on može da izvede. 1
MrTwister Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, gggggggg said: gledati samo sta je sve dozvoljeno igracima okca u odbrani Tip samo odje 3 faula napravio i nijedan dosudjen nije. Onda sledeci posjed skoci SGA u Castlea i ovaj dobije 2 bacanja i gleda se jos jel flagrant 😄 Mislim da niko ne spori talenat i skill Thundera, samo ljudi igraju po drugacijim pravilima od ostatka NBA. 10
freethrow Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ćelavi oklahomski kasapin. Baš gotivna utakmica, a posebno mi je drago što su ih faulirali u finišu, mislim da ih je to dodatno iznerviralo i deamerikaniziralo i demoraliziralo... 2 2
mr clutch Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nestvarno da nijedan od sudija nije video ovu sekiru Karuza i to okarakterisao kao faul.
Bojdo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Wemby je ovo podnio kao da u mentalitetskom smislu dolazi iz 90ih. Bez kmecanja sudijma i bahata reakcija prema "grubom" Carusu. 1
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Carusu kao Iguodali nekoć konstantno tolerišu ove sekire i onda kao do jaja defanzivac. Cason Wallace je po meni daleko čistiji defanzivac i od ćelavog i od Dorta. U što mi milo što ga izduvaše Thunderi, nadam se da će tako biti i što se tiče glavne stvari. 2
rodriguez Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago prelepo buđenje uz pogled na rezultat koji nije da sam očekivao. hvala ti wemby, svaki poraz okc potpomaže wellbeing svetske košarke.
Gaga Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Overrated Tanderi,ko i prošle sezone samo su imali sreće sa povredama drugih ekipa Edited 4 hours ago by Gaga 1 1
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Taj kontkat kad mu izbija loptu prvi put po NBA nije faul jer je saka u ovim situacijama dio lopte. Pravilo koje vrijedi brat bratu 30 godina. Inace, sve sto je Wemby jucer rekao je tacno. Nevjerovatan game changer. 1
Recommended Posts