Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Darko said: Jel ovo AI ili je stvarno ovo izjavio? Stvarno je izjavio, video sam da je dosta stranica to prenelo.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 14 minutes ago, Darko said: Jel ovo AI ili je stvarno ovo izjavio? Poleteo je mnogo.Neka covek prvo uvede svoju ekipu u plej of... 1
Darko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 40 minutes ago, Урош19 said: Stvarno je izjavio, video sam da je dosta stranica to prenelo. 26 minutes ago, Don Dusko said: Poleteo je mnogo.Neka covek prvo uvede svoju ekipu u plej of... @Урош19, videh samo da su socijalne mreže prenele, nisam video ni jednu stanicu. Nadam se da je fejk, inače je baš ispao budala. Iako mi je uvek delovao kao neki skriveni narcis tip ali mislim da je pametniji. Ako je stvarno za sebe rekao da je broj 1 onda baš šteta, mislim da će ga to sputavati u karijeri. Edited 6 hours ago by Darko
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Samo bahato Wemby. Pitanje je dana kad ce postati ubjedljivi broj 1. Defanzivno je vec sad najbolji na svijetu sa finom razlikom, kad otkljuca ofanzivni potencijal do kraja bice spasavaj se ko moze.
Dracarys Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa ne vidim da je nešto netačno rekao. SGA i Janis doprinose na obe strane terena. Samo za razliku od Vembare ne bih rekao da je Janis bolji od Jokare, ali vidim da je Šajko bolji. Ljudi malo potcenjuju koliko fizičke potrošnje je potrebno za igru na obe strane terena.
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Darko said: Jel ovo AI ili je stvarno ovo izjavio? I treba tako da razmislja.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je tu smešan prvi deo izjave a verovanje da je najbolji igrač je zdravo i svaki od NBA velikana je sebe video kao najboljeg.
Recommended Posts