Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, freethrow said: Vembanjama vembanjama Parakofer parakofer šaljem ako treba Sta mislis o AD kod vas?
YAO Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dobro igra Denver ove sezone ali sa ovakvim Kam Dzonsonom nikakve sanse u seriji protiv OKC nemaju. Covek ce za par utakmica na klupu da se preseli. Onakav napadac da bukavlno nestane sa kosarkaske mape. Doduse 10ak utakmica je tek,ali ja mislim da ce ga cekati jos samo toliko jos.
cabke Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 29 minutes ago, YAO said: Dobro igra Denver ove sezone ali sa ovakvim Kam Dzonsonom nikakve sanse u seriji protiv OKC nemaju. Covek ce za par utakmica na klupu da se preseli. Onakav napadac da bukavlno nestane sa kosarkaske mape. Doduse 10ak utakmica je tek,ali ja mislim da ce ga cekati jos samo toliko jos. Iskreno, mislim da se uklopio u tim. Od pocetka se znalo da nece moci da ima brojke kao prije. Rasporedjeni su poeni fino u Denveru ove godine...od startera pa do klupe. Ali ajd da sacekamo da vidimo kako ce ispasti... 🙂 Edited 8 hours ago by cabke 4
tsva Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 34 minutes ago, YAO said: Dobro igra Denver ove sezone ali sa ovakvim Kam Dzonsonom nikakve sanse u seriji protiv OKC nemaju. Covek ce za par utakmica na klupu da se preseli. Onakav napadac da bukavlno nestane sa kosarkaske mape. Doduse 10ak utakmica je tek,ali ja mislim da ce ga cekati jos samo toliko jos. 11 utakmica odigeano, polovina novembra. Do maja ko ziv ko mrtav
doragan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bredli Bil otisao iz ove sezone.Akomse vec pravi lista najgorih ugovora, eto.prvog mesta. 1
freethrow Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 54 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Sta mislis o AD kod vas? Realno - idealno. Poklapa nam se sa invalidskim tajmlajnom, taman da sve raspičkamo i da Stef, Drej, Jimmy, Horford i AD zajedno odjašu... Spoiler 9
nemanjau5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 3 hours ago, YAO said: Dobro igra Denver ove sezone ali sa ovakvim Kam Dzonsonom nikakve sanse u seriji protiv OKC nemaju. Covek ce za par utakmica na klupu da se preseli. Onakav napadac da bukavlno nestane sa kosarkaske mape. Doduse 10ak utakmica je tek,ali ja mislim da ce ga cekati jos samo toliko jos. Camu je prva sezona sa Nuggetsima, tacnije prvih 10 utakmica. Cak i kad ne pogadja, radi dobre stvari - krece se bez lopte, siri teren, vuce defanzivce i ucestvuje u odlicnom protoku lopte. Defanzivno je sjajan, a to je nesto sto Nuggetsima zlata vrijedi. Realno, ekipa vec ima dovoljno napadackog arsenala. Jok je na 26 u prosjeku, Murray na 22, Gordon na 20, Braun na 12, Hardaway na 11. I jos jedan podatak: Nuggets klupa trenutno ima najbolji plus/minus 'per 100 posjeda' u cijeloj ligi, a nisu bili ni u top 20 još od 2021. To ti sve govori koliko je rotacija, ukljucujuci i Cama, zapravo funkcionalna. Edited 5 hours ago by nemanjau5 4
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 22 minutes ago, nemanjau5 said: Realno, ekipa vec ima dovoljno napadackog arsenala. Jok je na 26 u prosjeku, Murray na 22, Gordon na 20, Braun na 12, Hardaway na 11. I jos jedan podatak: Nuggets klupa trenutno ima najbolji plus/minus 'per 100 posjeda' u cijeloj ligi, a nisu bili ni u top 20 još od 2021. To ti sve govori koliko je rotacija, ukljucujuci i Cama, zapravo funkcionalna. Ruku na srce, raspored im išao na ruku - pašće malo brojke ali će i dalje biti miljama ispred prošle i pretprošle sezone. Ono je bio horor. Edited 5 hours ago by Darko 2
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Cam Johnson nije dobar defanzivac i bit ce ciljan jednako ko i MPJ. Denver ce imati dobru odbranu dok zona funkcionise, dugorocno protiv elitnih protivnika to nece biti odrzivo jer je personal jednostavno defanzivno tanak. Za napad nema zime, on ce biti top 3 u ligi minimalno.
propolis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Premotah jutros OKC - Lejkersi i ne znam da li sam pre premotao meč ili ga prestao gledati. Neverovatna je Oklahoma sa postavom 4 beka i jedan centar gde niko ne može koš da pogleda koliko grizu bekovi spolja još kada se nadoveže šut spolja, a uvek nekog krene od trojca Wigins, Karuzo i Joe, postaju nepobedivi. Shai i Chet klasika uz Hartenstajna koji koristi svaki propust pod košem deluju nepobedivo u seriji na 4 pobede. Još kada se vrati i Wiliams neće biti zanimljiv. Treba napomenuti i odlične partije Micela koji se lepo uklopio u ovaj sastav i način igre.
gggggggg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago da vidimo kakav ce odgovor imati jrue holiday na ovu jokicevu partiju. 5
Miki28 Lakers in 5 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Vrvt najbolji prajm nekog igraca jos od Jordana. 2
Recommended Posts