Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro igra Denver ove sezone ali sa ovakvim Kam Dzonsonom nikakve sanse u seriji protiv OKC nemaju. Covek ce za par utakmica na klupu da se preseli. Onakav napadac da bukavlno nestane sa kosarkaske mape. Doduse 10ak utakmica je tek,ali ja mislim da ce ga cekati jos samo toliko jos.

Posted (edited)
29 minutes ago, YAO said:

Dobro igra Denver ove sezone ali sa ovakvim Kam Dzonsonom nikakve sanse u seriji protiv OKC nemaju. Covek ce za par utakmica na klupu da se preseli. Onakav napadac da bukavlno nestane sa kosarkaske mape. Doduse 10ak utakmica je tek,ali ja mislim da ce ga cekati jos samo toliko jos.

Iskreno, mislim da se uklopio u tim. Od pocetka se znalo da nece moci da ima brojke kao prije. Rasporedjeni su poeni fino u Denveru ove godine...od startera pa do klupe. Ali ajd da sacekamo da vidimo kako ce ispasti... 🙂

Edited by cabke
  • Like 3
Posted
34 minutes ago, YAO said:

11 utakmica odigeano, polovina novembra. Do maja ko ziv ko mrtav

Posted
54 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Sta mislis o AD kod vas? 

Realno - idealno. Poklapa nam se sa invalidskim tajmlajnom, taman da sve raspičkamo i da Stef, Drej, Jimmy, Horford i AD zajedno odjašu...

Spoiler

briodge.jpg

• Ha-ha 7
Posted
3 hours ago, YAO said:

Camu je prva sezona sa Nuggetsima, tacnije prvih 10 utakmica. Cak i kad ne pogadja, radi dobre stvari - krece se bez lopte, siri teren, vuce defanzivce i ucestvuje u odličnom protoku lopte. Defanzivno je sjajan, a to je nešto što Nuggetsima zlata vrijedi.

Realno, ekipa već ima dovoljno napadačkog arsenala. Jok je na 26 u prosjeku, Murray na 22, Gordon na 20, Braun na 12, Hardadway na 11. I još jedan podatak: Nuggets klupa trenutno ima najbolji plus/minus 'per 100 posjeda' u celoj ligi, a nisu bili ni u top 20 još od 2021. To ti sve govori koliko je rotacija, uključujući i Cama, zapravo funkcionalna.