HAMMER Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Darko said: 20 poena i 10 skokova po utakmici, iako je zadnju igrao samo 4 minuta. Bez te utakmice oko 25 i skoro 12 skoka. Šta daju Embiid i George? Dallas Superstar Anthony Davis (Left Calf Strain) is Out For The Season, Per League Sources. ne znam, ne znam. 1
HAMMER Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago REPORT: Anthony Davis is targeting a return to the court in 2030, per ChrisBHayne 1 1
40Wins Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 hours ago, ljutikrilo said: tek sad vidim da smo zagrizli za morenta 8 hours ago, Papanikolesku said: Ja Morant 3-18 iz igre, kakav besramnik Pakuj.
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Memfis je ima sredinom druge cetvrtine oko 20 razlike i sad vidim izgubili 14 razlike od OKC.... Sa Ja je definitivno puklo.Treba trejd da se obe strane saberu. 1
Darko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, HAMMER said: Dallas Superstar Anthony Davis (Left Calf Strain) is Out For The Season, Per League Sources. ne znam, ne znam. Quote Anthony Davis (calf) listed questionable Monday - Anthony Davis News https://share.google/JA27uL7PgJxgwS2jw Da je out for the season, definitivno ima materijala za najgori ugovor. Ovako, ni blizu.
gggggggg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) kaze stein da se harrisonu ozbiljno drma klupa tj fotelja Edited 4 hours ago by gggggggg
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, gggggggg said: kaze stein da se harrisonu ozbiljno drma klupa tj fotelja To vanzemaljac Silver da reši.
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Don Dusko said: Memfis je ima sredinom druge cetvrtine oko 20 razlike i sad vidim izgubili 14 razlike od OKC.... Sa Ja je definitivno puklo.Treba trejd da se obe strane saberu. Nisam gledao tekmu ali cisto statisticki ovo Morantovo izdanje nakon disciplinske pauze izgleda kao sabotaza ekipe.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije samo Morant problem. I JJJ igra kao slina. Ne pomaže ni Iisalo koji rotira kao girosmajster Sfero, komunistički.
doragan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) JJJ i JA kao najbolji ortaci neka lepo zajedno i odu.Moze i u paketu,ali bolje odvojeno,veca cena bi se postigla.Moram da primetim i "zgodnu" povredu Keslera u Juti,nakon furioznog starta i njega i tima.Deni Ejndz na to je verovatno rekao:nismo se tako dogovorili i bi sta bi... Edited 32 minutes ago by doragan
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Temetrius je osvedoceni headcase i mislim da je sada nakon toliko takvih slucajeva sasvim jasno da ne vrede rizika. Moze on igrati odlicnu kosarku u kontinuitetu, mesec-dva-tri, ali nikada ne znas sta je sledece i iza koje krivine ce da te saceka neki novi fuckup koji ce da te resetuje. Eventualno ima smisla za tim koji bukvalno jeste vec neki top3 kontender pa da ga kocka sa njim u nekoj kasnoj fazi sezone prebaci preko te crte i odvede do samog kraja, ali sto je duze negde, to je vise mac sa dve ostrice jer se otvara prostor da pokaze i sve negativno iz svog karakterno-igrackog repertoara.
Radalek Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Temetrius je osvedoceni headcase i mislim da je sada nakon toliko takvih slucajeva sasvim jasno da ne vrede rizika. Moze on igrati odlicnu kosarku u kontinuitetu, mesec-dva-tri, ali nikada ne znas sta je sledece i iza koje krivine ce da te saceka neki novi fuckup koji ce da te resetuje. Eventualno ima smisla za tim koji bukvalno jeste vec neki top3 kontender pa da ga kocka sa njim u nekoj kasnoj fazi sezone prebaci preko te crte i odvede do samog kraja, ali sto je duze negde, to je vise mac sa dve ostrice jer se otvara prostor da pokaze i sve negativno iz svog karakterno-igrackog repertoara. Ne znam ni da li moze nekog vise da pogura preko crte. Sut mu je uvek bio problem a posle povreda fizikalije nisu ono sto su nekad bile. Igraci su poceli da mu prilaze pola koraka ili korak blize jer ne moze vise tek tako da probije do kosa a samim tim nema vise ni otvorenih suteva koje je imao ranije. Ozbiljniji timovi bi pravili razliku na njemu na obe strane terena, on ide ka slucaju nekog ko i dalje igra kao da je superstar a jos mu do mozga nije stiglo da je postao roleplayer.
gggggggg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago on nije vezao sedam uzastopnih utakmica za memphis jos od tamo neke 2023. sedma utakmica je trebala biti ova gde je na kraju bio suspenzovan od strane kluba. ne zna se tacno sta je receno na onom poluvremenu ali morant da je pametan i normalnog razmisljanja shvatio bi da situacija nije toliko losa. dobar deo rotacije im je povredjen (edey, jerome, pippen) i za par nedelja bi svakako bili mnogo jaci i ozbiljniji tim. jenkinsu se spremao otkaz jos proslog leta kada su mu dodeljeni skroz novi asistenti, medju kojima su i iisalo a i noah laroche koji je dobio otkaz zajedno sa jenkinsom i koji je sada kao neki konsultant u heatu, koji ima skroz drugaciji napad nego proslih sezona. morantu se nije svideo proslogodisnji napad, gde se igralo bez screenova i posto je on tamo glavni i posto je jenkins vec bio na tankom ledu, odluka je bila ocekivana. a sada kada mu se opet izaslo u susret, da se napada onako kako on zeli, opet se pozalio zbog izmena i ko zna jos zbog cega. fizicki kao i zion je prosao prime. nije ni blizu atleta kao ranije a sada vec i mnogo redje ulazi do kosa (zbog bojazni od kontakta i novih povreda) i vise se oslanja na sut spolja sto mu nikad nije bila jaca strana i ovaj slab pocetak sezone je pokazatelj toga. meni interesantno da su navijaci memphisa vecinom protiv njega, mislio sam da ce biti zabludjeni kao mnogi drugi fanbaseovi sa njihovim zvezdama.
gggggggg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago -trust between owner Patrick Dumont and Nico Harrison has “disintegrated” -AD wanted to play on Saturday against Washington and there was “internal disagreement” over whether he should, with Dumont believing he should not. The fact that Dumont was even involved in that decision is a “major development” -“very, very strong likelihood” Nico is fired mid-season -it is a matter of when, not if, Nico Harrison will be fired” ovo rece macmahon, jedan od insidera za mavse. nisam jos video da kolektivno citava liga i navijaci svih ostalih fransiza navija da jedan covek dobije otkaz. sto je najcudnije, harrison bi sada jos i imao argumenata da zbog povreda ekipa ima los skor i da zasluzuje jos vremena ali dumont je verovatno jos u onoj nedelji kada se desio trejd, shvatio da je napravio veliku gresku i da sada kada je ekipa u debelom minusu konacno ima razloga za otkaz.
SteveFrancis#3 Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Tu odluku nije doneo Nico sam, tako da je ovaj sav folklor sada koliko prejadan toliko i presmesan.
Recommended Posts