Shunsuke Nakamura Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ali ponašala se Indiana baš džukelski prošle godine. Ubjedljivo najgore ponašanje su imali od svih ekipa u NBA. 1
Bugl Khan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 hours ago, Урош19 said: Nevjerojatno, ali to je nakon 4 utakmice. Ako ista situacija bude nakon 25 utakmica, to je već druga priča. - On 11/3/2025 at 7:38 AM, Miki28 Lakers in 5 said: Jel su Lejkersi ili Seltiksi? 1
Big Ticket Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Обожавам овог консултанта Булса. Опет изузетне, двојаке референце. Elizabeth, I'm coming again... oh lawd 1
Skyglider Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Josh Giddey razbija ove sezone , fantasticne partije pruza 3
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Skyglider said: Josh Giddey razbija ove sezone , fantasticne partije pruza Gidi je otključan posle prošlogodisnjeg allstara, tj. nakon trejda Lavina u Kingse. Fino vodi ekipu Bulsa i to bez Kobija Vajta koji je prvi strelac ekipe. Dobar potez je bio i dovodjenje Okoroa jer im preko potreban bar jedan defanzivac u startnoj postavi. Tre Dzons igra iznad očekivanja pa će biti nezgodno kada se Vajt vrati da li će Okoro ili Dzons startovati. Bulsi imaju odličnu rotaciju od 10 kvalitetnih igrača i uz malo čvršću igru u odbrani bi mogli da naprave malo iznenađenje.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja mislim da je ova situacija Bullsa apsolutno neodrživa jer svi igraju na nekom gornjem maksimumu mogućnosti, čak su Okoro i Pat Williams korisni. White naravno upada umesto Tre Jonesa u petorku.
propolis Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Ne sumnjam da mogu da guraju na ovom ili sličnom nivou do PO, a posle bez čvrste odbrane teško da će moći nešto više. Najbolji potez bi bio kada bi mogli Vuča da trejduju za nekog defanzivno orjentisanog centra koji bi pojačao odbranu i doneo čvrstinu u reketu koja im itekako fali.
Recommended Posts