Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mislim da će delovanje Aingea dosta da zavisi od Baileya. Ako procene da je on taj THE PROSPECT oko koga treba graditi neće ni oni namerno gubiti. Ipak, trenutno ne izgleda ni blizu da je on taj. I polako ljudi sa nekim ocenama nakon 3, 4 utakmice, jebeni Bullsi imaju 3-0, ovaj dosadašnji uzorak ne znači ništa.
Tom Wambsgans Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, Chaos Is Me said: I polako ljudi sa nekim ocenama nakon 3, 4 utakmice, jebeni Bullsi imaju 3-0, ovaj dosadašnji uzorak ne znači ništa. Ja se kladio u 20e sa drugarom da ce Atlanta biti top 6 na istoku i vec sada sam zrtva vrsnjackog nasilja 1 4 1
HAMMER Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago kako smo uspeli da izgubimo od portlanda? garant opet obaramo formu.
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Run It Back: Boogie Cousins says it's valid to ask if the 76ers are better without Joel Embiid 😳 "I'm pretty sure the front office is having talks about... closing this door moving forward." x.com
Recommended Posts