Bugl Khan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Pratis li ti kosarku ili samo piskaras onako reda radi? Evo i za tu dopunu posta isto pitanje?🤣🤣🤣 Šta sam krivo napisao. Reci. Rekao si da Lakersi nisu imali superstara. Da li je Kobe Bryant bio superstar. I ne, nisam aktivno gledao NBA u to vrijeme. Ali zanima me što nije istina od ovog što sam napisao?
Miki28 Lakers in 5 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 4 minutes ago, Bugl Khan said: Šta sam krivo napisao. Reci. Rekao si da Lakersi nisu imali superstara. Da li je Kobe Bryant bio superstar. I ne, nisam aktivno gledao NBA u to vrijeme. Ali zanima me što nije istina od ovog što sam napisao? Prva slika 13/14. Druga slika 14/15. Kobe Bryant je u sezoni 12/13 povrijedio Ahilovu tetivu i to tako sto je igrao po 48 minuta u ekipi sa Nash, Howard, Gasol. Sledece sezone se vratio i povrijedio koljeno, igrao 6 meceva, sledece 35 usled povrede ramena. Nash malo vise a likovi su sa drafta '96. Howard out. Pau Gasol je trebao biti bivsi par godina ranije u trejdu sa CP3. Treba dalje? Edited 18 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Miki28 Lakers in 5 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Moglo se 4/4 a ovako da pjevamo sa 1/4 Edited 17 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Bugl Khan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 38 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Prva slika 13/14. Druga slika 14/15. Kobe Bryant je u sezoni 12/13 povrijedio Ahilovu tetivu i to tako sto je igrao po 48 minuta u ekipi sa Nash, Howard, Gasol. Sledece sezone se vratio i povrijedio koljeno, igrao 6 meceva, sledece 35 usled povrede ramena. Nash malo vise a likovi su sa drafta '96. Howard out. Pau Gasol je trebao biti bivsi par godina ranije u trejdu sa CP3. Treba dalje? Pitao si zašto nakon Kobea nisu imali superstara. Što je LeBron? Pa napisao sam da su imali ozljede, i drugi imaju ozljede. I 13/14 je Pau Gasol imao 17/10/3. Nije loše za bivšeg igrača. Uz njega su najviše igrali Meeks 16/3/2, Nick Young 18/3/2. Prije sezone su bili 6. favorit na Zapadu. Kao da ja napišem ako su navijači Bullsa izdržali 91/92 i 92/93 sezonu sa startim petorkama - Bill Cartwright, Horace Grant, Craig Hodges, John Paxson, Scottie Pippen - BJ Armstrong, Bill Cartwright, Horace Grant, Rodney McCray, Scottie Pippen - BJ Armstrong, Bill Cartwright, Horace Grant, Scott Williams, Scottie Pippen - BJ Armstrong, Horace Grant, Scott Williams, Scottie Pippen, Will Perdue onda će izdržati sve.
Урош19 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 29 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Bolesno Dosta sam video, doživotno ga suspendujte iz košarke.
Bobby Shurda Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nema brutalan je Vembi još ga i sudije štite vidi se da je zlatna koka lige
Big Ticket Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Тејтум да не жури с опоравком. Возити тенк ове сезоне, па од следеће опет у напад, са солидним пиком. Исток неће бити значајније јачи. Утисак с првих пар мечева да имамо драфт генерацију инстант спремну да доприноси.
MrTripleDouble Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ispao sam iz forme, gde se sad gledaju strimovi(buffstream, velocity, giveme itd..)? Ne uspavam nista kasvetno da nadjem
Predator93 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 14 minutes ago, MrTripleDouble said: Ispao sam iz forme, gde se sad gledaju strimovi(buffstream, velocity, giveme itd..)? Ne uspavam nista kasvetno da nadjem Ja ovde gledam. https://nbabite.pro/ 3 1
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cirkuzantska grupa uspela da izgubi od provincijalaca bez Luke i Lebrona. Nadam se da ce Viveku da nadju nesto da mora da proda franshizu da ne gledam vise ove polovnjake.
Tom Wambsgans Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Sto je Edwards igrao 3 minuta? Osetio nesto u zadnjoj lozi pa verovatno da ne rizikuju nista protiv osakacene Indijane kod kuce (iako su jedva dobili). Ipak su sledece dve protiv Nagetsa i Lejkersa. 1
ljutikrilo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, 40Wins said: Cirkuzantska grupa uspela da izgubi od provincijalaca bez Luke i Lebrona. Nadam se da ce Viveku da nadju nesto da mora da proda franshizu da ne gledam vise ove polovnjake. daće bog... njegova ćerka, džeremi jaganjac, onaj ubica, bilo šta samo da se držimo dna zapadne konferencije i u junu da biramo među prvih 6 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na ljeto ce morati dobro da se isprse. Jedno 150/4 ne gine 1
nemanjau5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 49 minutes ago, Don Dusko said: Sto je Edwards igrao 3 minuta? odigrao se under 🙃 1
Recommended Posts