Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Pratis li ti kosarku ili samo piskaras onako reda radi? Evo i za tu dopunu posta isto pitanje?🤣🤣🤣 Šta sam krivo napisao. Reci. Rekao si da Lakersi nisu imali superstara. Da li je Kobe Bryant bio superstar. I ne, nisam aktivno gledao NBA u to vrijeme. Ali zanima me što nije istina od ovog što sam napisao?
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 4 minutes ago, Bugl Khan said: Šta sam krivo napisao. Reci. Rekao si da Lakersi nisu imali superstara. Da li je Kobe Bryant bio superstar. I ne, nisam aktivno gledao NBA u to vrijeme. Ali zanima me što nije istina od ovog što sam napisao? Prva slika 13/14. Druga slika 14/15. Kobe Bryant je u sezoni 12/13 povrijedio Ahilovu tetivu i to tako sto je igrao po 48 minuta u ekipi sa Nash, Howard, Gasol. Sledece sezone se vratio i povrijedio koljeno, igrao 6 meceva, sledece 35 usled povrede ramena. Nash malo vise a likovi su sa drafta '96. Howard out. Pau Gasol je trebao biti bivsi par godina ranije u trejdu sa CP3. Treba dalje? Edited 3 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Moglo se 4/4 a ovako da pjevamo sa 1/4 Edited 2 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Bugl Khan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 38 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Prva slika 13/14. Druga slika 14/15. Kobe Bryant je u sezoni 12/13 povrijedio Ahilovu tetivu i to tako sto je igrao po 48 minuta u ekipi sa Nash, Howard, Gasol. Sledece sezone se vratio i povrijedio koljeno, igrao 6 meceva, sledece 35 usled povrede ramena. Nash malo vise a likovi su sa drafta '96. Howard out. Pau Gasol je trebao biti bivsi par godina ranije u trejdu sa CP3. Treba dalje? Pitao si zašto nakon Kobea nisu imali superstara. Što je LeBron? Pa napisao sam da su imali ozljede, i drugi imaju ozljede. I 13/14 je Pau Gasol imao 17/10/3. Nije loše za bivšeg igrača. Uz njega su najviše igrali Meeks 16/3/2, Nick Young 18/3/2. Prije sezone su bili 6. favorit na Zapadu. Kao da ja napišem ako su navijači Bullsa izdržali 91/92 i 92/93 sezonu sa startim petorkama - Bill Cartwright, Horace Grant, Craig Hodges, John Paxson, Scottie Pippen - BJ Armstrong, Bill Cartwright, Horace Grant, Rodney McCray, Scottie Pippen - BJ Armstrong, Bill Cartwright, Horace Grant, Scott Williams, Scottie Pippen - BJ Armstrong, Horace Grant, Scott Williams, Scottie Pippen, Will Perdue onda će izdržati sve.
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Bolesno Dosta sam video, doživotno ga suspendujte iz košarke.
Bobby Shurda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema brutalan je Vembi još ga i sudije štite vidi se da je zlatna koka lige
Big Ticket Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Тејтум да не жури с опоравком. Возити тенк ове сезоне, па од следеће опет у напад, са солидним пиком. Исток неће бити значајније јачи. Утисак с првих пар мечева да имамо драфт генерацију инстант спремну да доприноси.
Recommended Posts