Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Pratis li ti kosarku ili samo piskaras onako reda radi?

Evo i za tu dopunu posta isto pitanje?🤣🤣🤣

Šta sam krivo napisao. Reci.  Rekao si da Lakersi nisu imali superstara. Da li je Kobe Bryant bio superstar. I ne, nisam aktivno gledao NBA u to vrijeme. Ali zanima me što nije istina od ovog što sam napisao?

Posted (edited)
4 minutes ago, Bugl Khan said:

Šta sam krivo napisao. Reci.  Rekao si da Lakersi nisu imali superstara. Da li je Kobe Bryant bio superstar. I ne, nisam aktivno gledao NBA u to vrijeme. Ali zanima me što nije istina od ovog što sam napisao?

Prva slika 13/14. Druga slika 14/15. 

Kobe Bryant je u sezoni 12/13 povrijedio Ahilovu tetivu i to tako sto je igrao po 48 minuta u ekipi sa Nash, Howard, Gasol. Sledece sezone se vratio i povrijedio koljeno, igrao 6 meceva, sledece 35 usled povrede ramena.

Nash malo vise a likovi su sa drafta '96. Howard out. Pau Gasol je trebao biti bivsi par godina ranije u trejdu sa CP3.

Treba dalje?

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
Posted
38 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Prva slika 13/14. Druga slika 14/15. 

Kobe Bryant je u sezoni 12/13 povrijedio Ahilovu tetivu i to tako sto je igrao po 48 minuta u ekipi sa Nash, Howard, Gasol. Sledece sezone se vratio i povrijedio koljeno, igrao 6 meceva, sledece 35 usled povrede ramena.

Nash malo vise a likovi su sa drafta '96. Howard out. Pau Gasol je trebao biti bivsi par godina ranije u trejdu sa CP3.

Treba dalje?

Pitao si zašto nakon Kobea nisu imali superstara. Što je LeBron?

Pa napisao sam da su imali ozljede, i drugi imaju ozljede.

I 13/14 je Pau Gasol imao 17/10/3. Nije loše za bivšeg igrača. Uz njega su najviše igrali Meeks 16/3/2, Nick Young 18/3/2. Prije sezone su bili 6. favorit na Zapadu.

Kao da ja napišem ako su navijači Bullsa izdržali 91/92 i 92/93 sezonu sa startim petorkama

- Bill Cartwright, Horace Grant, Craig Hodges, John Paxson, Scottie Pippen
- BJ Armstrong, Bill Cartwright, Horace Grant, Rodney McCray, Scottie Pippen
- BJ Armstrong, Bill Cartwright, Horace Grant, Scott Williams, Scottie Pippen
- BJ Armstrong, Horace Grant, Scott Williams, Scottie Pippen, Will Perdue

onda će izdržati sve.

Posted

Тејтум да не жури с опоравком. 

Возити тенк ове сезоне, па од следеће опет у напад, са солидним пиком. Исток неће бити значајније јачи.

Утисак с првих пар мечева да имамо драфт генерацију инстант спремну да доприноси.