Wook Posted Saturday at 02:49 PM Posted Saturday at 02:49 PM (edited) On 1/18/2026 at 6:31 PM, Zvezdinho said: Mogao bi Draki da ga uzme, on voli igrace koji se povredjuju, tamad kad napuni IR listu da ga dropuje kasnije. Pazi šta govoriš, ja ti rekoh za Butlera poletkom sezone, a evo i Janis ponovo. I mene je prošle godine u PO Janis ispalio kad je najviše trebao, ali srećom FA ubodi nas izvadili. Edited Saturday at 02:56 PM by Wook
Wook Posted Saturday at 03:10 PM Posted Saturday at 03:10 PM On 1/14/2026 at 9:47 AM, propolis said: Potez nije sportski,ali šta da se radi. Mada je zanimljivo ko ga je sve klejmovao i ko ga je na kraju pokupio 🙂 Zveki ga klejmovao 😀 Da ga je digao veće bi šanse on imao da zaigra nego Janis. Kažu Janis kraj feb - poletak marta, do tada Bucks izvan svake plej of priče, možda ga vrate na par mečeva i gašenje. Jedino ako ga trejduju, pa da zaigra za fantasy plej of.
Dracarys Posted Saturday at 04:05 PM Posted Saturday at 04:05 PM Obojica (Dejvis i Janis) gašenje i mogući trejd na leto. 7 hours ago, Zvezdinho said: Janis out, Avdija out Batler out. Polako da se spremam za opstanak borbu. Neće boleti puno Zveki, samo spremi puno vazelina. Sada će Kuzminjo da se razmaše.
kironepraktičar Posted Saturday at 05:01 PM Posted Saturday at 05:01 PM 8 hours ago, Zvezdinho said: Janis out, Avdija out Batler out. Polako da se spremam za opstanak borbu. mnogo sise qrchio i sad te je bog fantazija prokleo. mene recimo kaznjava, tako sto dzaja morant mora na svake tri tekme da pauzira tri nedelje. ali to je tako, zivimo za fajt 1
kironepraktičar Posted Saturday at 06:18 PM Posted Saturday at 06:18 PM (edited) nije na tebi da o tome sudiš, već na bogu fantazija Edited Saturday at 06:18 PM by kironepraktičar
propolis Posted Saturday at 08:13 PM Posted Saturday at 08:13 PM 1 hour ago, kironepraktičar said: nije na tebi da o tome sudiš, već na bogu fantazija Amin 1
Dracarys Posted Saturday at 10:58 PM Posted Saturday at 10:58 PM Rekoše meni da je Embidara rano. Vala nije rano za 33. pik. Bez obzira što se znalo da će propuštati utakmice u b2b, on kad je u formi je TOP5 igrač fantazija, a nije i mu je plej of raspored loš. On i sa jednim mečom dosta toga prelomi, a kamo li kada da da tri meča u nedelji kao ove.
Magia Posted yesterday at 10:00 AM Posted yesterday at 10:00 AM 40 minutes ago, Zvezdinho said: Sta nudite za Janisa ? Treja
Malkolm Brogdon Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nakon jednog TD-a za celu karijeru, Nurk je vezao 3 komada, naravno protiv nas. Cekam mec u kojem ce Gober da nam saspe 5 trojki. 1 1 1
Zvezdinho Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 3 hours ago, Magia said: Treja 50 minutes ago, propolis said: Radeta Končara Bice vam zao kad bude plodio u plej ofu, dobro @Magia plej autu fo shure. Edited 21 hours ago by Zvezdinho 1
realno *w Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Lagano odlaganje meča u kome imam 3 igrača, čisto da me dovrši.
Malkolm Brogdon Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago I onda na svu muku, kad je svaka kategorija bitna, odlazu utakmicu u nedelju gde nam igraju 2 igraca. Divno. 1
propolis Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, realno *w said: Lagano odlaganje meča u kome imam 3 igrača, čisto da me dovrši. Izvukoh pobedu,najverovatnije, neočekivano i to nerealno ubedljivo. Bukvalno je bilo da izvučem minimalni poraz ili nerešeno do juče. Odloženi i Baksi tako da je 2:4 u odloženim tekamama igrača. 1
kironepraktičar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 hours ago, Chaos Is Me said: Koji je ovo kurac sa ovim odlaganjima? čestitke, rutina. mislim da nikada nisam imao nedelju sa 10 DD 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago i da imaš čak i blago veće, džaba moj care kad te srce neeeeeće 1
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 hours ago, propolis said: Izvukoh pobedu,najverovatnije, neočekivano i to nerealno ubedljivo. Bukvalno je bilo da izvučem minimalni poraz ili nerešeno do juče. Odloženi i Baksi tako da je 2:4 u odloženim tekamama igrača. Dobio bi ti svakako, nego bi ja eto imao šansu za koju kategoriju više. Inače mi je tanka ekipa, svaki dodatni izostanak je ogroman problem. Plus recimo ograničena minutaža za Mareja, zbog povrede. Još dođe ludi Fox i sjebe mi ft% zadnje veče.
Recommended Posts