Volter Posted December 4 Posted December 4 Ova devojčica koja plače verovatno je ona koja je uvek dočekivala Željka pri izlasku na teren?
Don Dusko Posted December 4 Posted December 4 Just now, Elevator Operater said: Ma onaj Jakovljevic, sto je napravio Bogdana. Kakav trenutak ali kakav da se ta njuska pozove jbm ti civot. 1
Elevator Operater Posted December 4 Posted December 4 Izvizdani igraci na predstavljanju. Ne znam sta ce morati do kraja sezone da urade pa da se to preokrene...
Son_of_a_gun Posted December 4 Author Posted December 4 Mučno mi je ovo sve, ne znam hoću li izdržati… 1
Elevator Operater Posted December 4 Posted December 4 Nadam se da nece zvizdati igracima ako krenu da se trude, iako je to znak da su mogli da zapnu i do sada.... Ne moraju da ih bodre... mada ne znam vise ni sam. Sto kaze Son, mucno... 1
Dzep Posted December 4 Posted December 4 Hahaha KK Rekreativno, nemate pojma kako ovo sve lagano izgleda u Areni, ko kad se mi skupimo na terminu...
le piaf Posted December 4 Posted December 4 Ne mogu, trudim se, ali ne mogu da navijam za njih. Nose dres mog kluba, a ja ne mogu, ne mogu majke mi. Gade mi se. Da li je sve u redu sa mnom, oseća li se još neko ovako loše? 1 1
Gaga Posted December 4 Posted December 4 1 minute ago, suptil said: Arena ladno smanjuje ton iz dvorane. ocekivano
wrach Posted December 4 Posted December 4 Treba im zvizdati dok ne odu iz Partizana. Washington i Tajrik se smeju, zanimljivo im je ovo 1
fancy Posted December 4 Posted December 4 Ne mogu oni da smanje ton koliko sve odjekuje i čuje se vrlo jasno. 5
Barkley#34 Posted December 4 Posted December 4 Koliko kapiram, jedino Luču i Majka večeras svi gotive.
Elevator Operater Posted December 4 Posted December 4 Igraci Partizana ce 25 meceva igrati kao gosti...prva ekipa u istoriji kluba koju je ovo sacekalo... njih mi nije žao. Žao mi je što ćemo kao klub vrlo teško dovesti nekog iole ozbiljnog u narednim godinama, kada ovo ode u etar. Ko god bude predsednik kluba. Strane igrace i top trenere ne zanima narativ. Niko neće hteti da se petlja sa nama. 1
Barkley#34 Posted December 4 Posted December 4 2 minutes ago, Elevator Operater said: Igraci Partizana ce 25 meceva igrati kao gosti...prva ekipa u istoriji kluba koju je ovo sacekalo... njih mi nije žao. Žao mi je što ćemo kao klub vrlo teško dovesti nekog iole ozbiljnog u narednim godinama, kada ovo ode u etar. Ko god bude predsednik kluba. Strane igrace i top trenere ne zanima narativ. Niko neće hteti da se petlja sa nama. Ma daj, nismo mi prvi koji su bili nezadovoljni svojim igračima. Uostalom, dobijali su nenormalni podršku i kada su blejali.
le piaf Posted December 4 Posted December 4 2 minutes ago, Elevator Operater said: Igraci Partizana ce 25 meceva igrati kao gosti...prva ekipa u istoriji kluba koju je ovo sacekalo... njih mi nije žao. Žao mi je što ćemo kao klub vrlo teško dovesti nekog iole ozbiljnog u narednim godinama, kada ovo ode u etar. Ko god bude predsednik kluba. Strane igrace i top trenere ne zanima narativ. Niko neće hteti da se petlja sa nama. Najveći šljam koji je ikad igrao za Partizan. Doživeli smo da zviždimo i pljujemo igrače koji nose dres našeg kluba. Bruke jedne. 1
DameTime Posted December 4 Posted December 4 Sela u kafić da radim, ne želeći da gledam utakmicu, na oba TV-a ide utakmica. Bem ti karmu.
Eddard Posted December 4 Posted December 4 Ovo je nešto najbizarnije što sam gledao u životu kad je košarka u pitanju. 11
Recommended Posts