LEZA Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uvedi Ciglatesa, malo da umiri, Dzabulu bi placao i dao na pozajmicu u Tamis iz Panceva.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Počeli smo da hoblujemo u napadu i peglamo izolacije, šut je stao. Odbrana je nestala. Menjaj Željko, jebote. Daj makar Bošnjakovića. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Au jebote od +20 do egala sve u istoj cetvrtini.I da pobedite ovo nije dobro.
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Barkley#34 said: 0-22 serija u 4/4. To treba umeti. Za to je uvek kriv trener Apsolutno uvek! 8
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 57 minutes ago, Elevator Operater said: Ako volis sebe i svoje zdravlje, moras prebaciti, nema mesta dilemi. Ja cu da razmislim jer sam i privatno upao u fazu gde smatram da ne zasluzujem lepe stvari. Da, ali sanse da oni nastave ovako uopste nisu velike. Previse je tu kvaliteta Ja vam se ljudi izvinjavam, ovo je stvarno hardkor ( cak iako dobiste ) . Na kraju su imali Dzejmsa i Nedovica sa otvorenim sutevima 1
LEZA Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uvedi Ciglatesa, malo da umiri, Dzabulu bih placao i dao na pozajmicu u Tamis iz Panceva. 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ja vam se ljudi izvinjavam, ovo je stvarno hardkor ( cak iako dobiste ) . Na kraju su imali Dzejmsa i Nedovica sa otvorenim sutevima Od 4 nase pobede, na 2 su ubice grobara imale trojku za pobedu 🥲 1
Recommended Posts