Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bas nas nece 2+1. Subjektivni utisak da smo ubedljivo poslednji tim u EL po tom parametru.
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Još će biti dobar plej od ludog Save. Kurac ćemo dobiti sad još jednog beka. 😁
longbowman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, DameTime said: Kep promašio oba bacanja, samo za @longbowman. Kolko je van igre brat moj, poziva ga Veseli na klupi da se urazumi, ne zna gde bije čovek Neka tako ostane do kraja
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ludi Savo ni sam ne zna u kom pravcu ce da pojuri, a kamoli ovi iz barse sto ga jure 4
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Još će biti dobar plej od ludog Save. Kurac ćemo dobiti sad još jednog beka. 😁 Bas to razmišljam 😅
Shonewizard Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bravo, i energije i koncentracije je bilo. Mora da se nastavi ovo!
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dobro je ovo za sada Energetski su dobri, onda je sve lakše Navijam da ih Dzabari napuni u drugom 🫡
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Nek bude borba bre i u drugom i biću zadovoljan, riječ neću reći. 3
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Nase najbolje poluvreme ove sezone. Bez dileme. Mislim da je bolje ili jednako bilo prvo poluvreme protiv Milana, ali u odnosu na sve malere koje sad imamo (Karlik), apsolutno se slazem.
Ludi za Poli Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Definitivno potvrda moje agende da Jabariju treba uplatit kakvo misionarsko putovanje po Juznoj Americi 2
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Wash će da otključa svoj potencijal silom prilika.
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Navijam da ih Dzabari napuni u drugom 🫡 Ne verujem da ce igrati, iskreno. Mislim da ce se ponoviti double ložana tandem, tada smo i napravili onu seriju.
PatrickStar Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Liči pomalo utakmica na PAO prošle sezone, da ne ureknem, i u hali i na parketu baš nabrijan KKP.
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mnogo me je sad strah ulaska u 3/4. Pored toga, ocekujem da se Ex Kep otpuši. Nije ovo realno od njega sto je "pokazao".
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 14 asistencija. 33 primljena poena. Energija. Lepo, lepo. Zanimljivo, obe ekipe svega 5/14 za tri. 1
PatrickStar Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: Mnogo me je sad strah ulaska u 3/4. Pored toga, ocekujem da se Ex Kep otpuši. Nije ovo realno od njega sto je "pokazao". Prilično nervozan i na terenu i na klupi, što ne liči na njega, ali neka nastavi
Recommended Posts