Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ova devojčica koja plače verovatno je ona koja je uvek dočekivala Željka pri izlasku na teren?
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Elevator Operater said: Ma onaj Jakovljevic, sto je napravio Bogdana. Kakav trenutak ali kakav da se ta njuska pozove jbm ti civot. 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izvizdani igraci na predstavljanju. Ne znam sta ce morati do kraja sezone da urade pa da se to preokrene...
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Mučno mi je ovo sve, ne znam hoću li izdržati… 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nadam se da nece zvizdati igracima ako krenu da se trude, iako je to znak da su mogli da zapnu i do sada.... Ne moraju da ih bodre... mada ne znam vise ni sam. Sto kaze Son, mucno... 1
Dzep Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Hahaha KK Rekreativno, nemate pojma kako ovo sve lagano izgleda u Areni, ko kad se mi skupimo na terminu...
le piaf Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Ne mogu, trudim se, ali ne mogu da navijam za njih. Nose dres mog kluba, a ja ne mogu, ne mogu majke mi. Gade mi se. Da li je sve u redu sa mnom, oseća li se još neko ovako loše? 1 1
Gaga Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 1 minute ago, suptil said: Arena ladno smanjuje ton iz dvorane. ocekivano
wrach Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Treba im zvizdati dok ne odu iz Partizana. Washington i Tajrik se smeju, zanimljivo im je ovo 1
fancy Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Ne mogu oni da smanje ton koliko sve odjekuje i čuje se vrlo jasno. 5
Barkley#34 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Koliko kapiram, jedino Luču i Majka večeras svi gotive.
Elevator Operater Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Igraci Partizana ce 25 meceva igrati kao gosti...prva ekipa u istoriji kluba koju je ovo sacekalo... njih mi nije žao. Žao mi je što ćemo kao klub vrlo teško dovesti nekog iole ozbiljnog u narednim godinama, kada ovo ode u etar. Ko god bude predsednik kluba. Strane igrace i top trenere ne zanima narativ. Niko neće hteti da se petlja sa nama. 1
Don Dusko Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Izgleda da se povredio Aleksej valjda nije ozbiljno.
Barkley#34 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Igraci Partizana ce 25 meceva igrati kao gosti...prva ekipa u istoriji kluba koju je ovo sacekalo... njih mi nije žao. Žao mi je što ćemo kao klub vrlo teško dovesti nekog iole ozbiljnog u narednim godinama, kada ovo ode u etar. Ko god bude predsednik kluba. Strane igrace i top trenere ne zanima narativ. Niko neće hteti da se petlja sa nama. Ma daj, nismo mi prvi koji su bili nezadovoljni svojim igračima. Uostalom, dobijali su nenormalni podršku i kada su blejali.
le piaf Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Igraci Partizana ce 25 meceva igrati kao gosti...prva ekipa u istoriji kluba koju je ovo sacekalo... njih mi nije žao. Žao mi je što ćemo kao klub vrlo teško dovesti nekog iole ozbiljnog u narednim godinama, kada ovo ode u etar. Ko god bude predsednik kluba. Strane igrace i top trenere ne zanima narativ. Niko neće hteti da se petlja sa nama. Najveći šljam koji je ikad igrao za Partizan. Doživeli smo da zviždimo i pljujemo igrače koji nose dres našeg kluba. Bruke jedne. 1
DameTime Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Sela u kafić da radim, ne želeći da gledam utakmicu, na oba TV-a ide utakmica. Bem ti karmu.
Eddard Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Ovo je nešto najbizarnije što sam gledao u životu kad je košarka u pitanju. 10
Recommended Posts