Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne mogu, trudim se, ali ne mogu da navijam za njih. Nose dres mog kluba, a ja ne mogu, ne mogu majke mi. Gade mi se. Da li je sve u redu sa mnom, oseća li se još neko ovako loše? 

• Like 1
  • Love 1
Posted

Igraci Partizana ce 25 meceva igrati kao gosti...prva ekipa u istoriji kluba koju je ovo sacekalo... njih mi nije žao. Žao mi je što ćemo kao klub vrlo teško dovesti nekog iole ozbiljnog u narednim godinama, kada ovo ode u etar. Ko god bude predsednik kluba. Strane igrace i top trenere ne zanima narativ. Niko neće hteti da se petlja sa nama.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Elevator Operater said:

Igraci Partizana ce 25 meceva igrati kao gosti...prva ekipa u istoriji kluba koju je ovo sacekalo... njih mi nije žao. Žao mi je što ćemo kao klub vrlo teško dovesti nekog iole ozbiljnog u narednim godinama, kada ovo ode u etar. Ko god bude predsednik kluba. Strane igrace i top trenere ne zanima narativ. Niko neće hteti da se petlja sa nama.

Ma daj, nismo mi prvi koji su bili nezadovoljni svojim igračima. Uostalom, dobijali su nenormalni podršku i kada su blejali. 

Posted
2 minutes ago, Elevator Operater said:

Najveći šljam koji je ikad igrao za Partizan. Doživeli smo da zviždimo i pljujemo igrače koji nose dres našeg kluba. Bruke jedne. 

• Like 1