Barkley#34 Posted Friday at 08:40 PM Posted Friday at 08:40 PM Niku osim šuta sve ostalo zlata vredi. Niku osim šuta sve ostalo zlata vredi. 1
Son_of_a_gun Posted Friday at 08:41 PM Author Posted Friday at 08:41 PM Ko god je bio protiv grčkog Boga kamenja, pokajte se nesrećnici. @ScepanScekicSto i ja smo vjerovali oduvijek.
Elevator Operater Posted Friday at 08:44 PM Posted Friday at 08:44 PM Kao ne primetis kriterijum, a bacanja 19-3. Pri tom ne igramo za sut za 3
Barkley#34 Posted Friday at 08:46 PM Posted Friday at 08:46 PM Sava je ušao u seriju grešaka. Ovo je bio faul na Braunu, slepci.
Elevator Operater Posted Friday at 08:47 PM Posted Friday at 08:47 PM Ode sezona dok mi naucimo zicer
Barkley#34 Posted Friday at 08:48 PM Posted Friday at 08:48 PM Šta je bre ovo sa zicerima???? Faul????????
Elevator Operater Posted Friday at 08:48 PM Posted Friday at 08:48 PM Na korak sam da pocnem da prizeljkujem poraz.
NikadProtivKaline Posted Friday at 08:49 PM Posted Friday at 08:49 PM au kakva 2 zicera masite i onda ova poklon bacanja na drugoj strani
Elevator Operater Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM Krece beli medved polako na bacanja
Elevator Operater Posted Friday at 08:57 PM Posted Friday at 08:57 PM Ponavljajte za mnom: Sava Nije Jebeni Plej
Dzep Posted Friday at 08:58 PM Posted Friday at 08:58 PM Šta da mu kaže čovek Dwayne Washington, radni naslov Unbothered
Coz29 Posted Friday at 08:59 PM Posted Friday at 08:59 PM (edited) Ma jasno da nije plej, sad je uzeo da igra izolaciju i stao sa driblingom Edited Friday at 08:59 PM by Coz29
Elevator Operater Posted Friday at 08:59 PM Posted Friday at 08:59 PM Nas su ovako gurali telom ceo mec. Ali da, ovo ce sad da sude. Just now, Coz29 said: Ma jasno da nije plej, sad je uzeo da igra izolaciju i stao sa driblingom Poneli se ljudi malo protiv Pariza pa redom pricali da je neotkriveni plej
Recommended Posts