Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Niku osim šuta sve ostalo zlata vredi. Niku osim šuta sve ostalo zlata vredi. 1
Son_of_a_gun Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Ko god je bio protiv grčkog Boga kamenja, pokajte se nesrećnici. @ScepanScekicSto i ja smo vjerovali oduvijek.
Elevator Operater Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kao ne primetis kriterijum, a bacanja 19-3. Pri tom ne igramo za sut za 3
Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sava je ušao u seriju grešaka. Ovo je bio faul na Braunu, slepci.
Elevator Operater Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Na korak sam da pocnem da prizeljkujem poraz.
NikadProtivKaline Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago au kakva 2 zicera masite i onda ova poklon bacanja na drugoj strani
Dzep Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Šta da mu kaže čovek Dwayne Washington, radni naslov Unbothered
Coz29 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Ma jasno da nije plej, sad je uzeo da igra izolaciju i stao sa driblingom Edited 15 hours ago by Coz29
Elevator Operater Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Nas su ovako gurali telom ceo mec. Ali da, ovo ce sad da sude. Just now, Coz29 said: Ma jasno da nije plej, sad je uzeo da igra izolaciju i stao sa driblingom Poneli se ljudi malo protiv Pariza pa redom pricali da je neotkriveni plej
Recommended Posts