DameTime Posted Friday at 08:15 PM Posted Friday at 08:15 PM Kep promašio oba bacanja, samo za @longbowman. 1
Elevator Operater Posted Friday at 08:16 PM Posted Friday at 08:16 PM Bas nas nece 2+1. Subjektivni utisak da smo ubedljivo poslednji tim u EL po tom parametru.
Son_of_a_gun Posted Friday at 08:17 PM Author Posted Friday at 08:17 PM Još će biti dobar plej od ludog Save. Kurac ćemo dobiti sad još jednog beka. 😁
longbowman Posted Friday at 08:17 PM Posted Friday at 08:17 PM Just now, DameTime said: Kep promašio oba bacanja, samo za @longbowman. Kolko je van igre brat moj, poziva ga Veseli na klupi da se urazumi, ne zna gde bije čovek Neka tako ostane do kraja
Elevator Operater Posted Friday at 08:17 PM Posted Friday at 08:17 PM Sterling bas glup u ovim momentima
Elevator Operater Posted Friday at 08:19 PM Posted Friday at 08:19 PM Ludi Savo ni sam ne zna u kom pravcu ce da pojuri, a kamoli ovi iz barse sto ga jure 4
Coz29 Posted Friday at 08:20 PM Posted Friday at 08:20 PM 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Još će biti dobar plej od ludog Save. Kurac ćemo dobiti sad još jednog beka. 😁 Bas to razmišljam 😅
Elevator Operater Posted Friday at 08:22 PM Posted Friday at 08:22 PM Kupite Tajriku rukavice, jebo ga vise
Xpert Posted Friday at 08:22 PM Posted Friday at 08:22 PM Nase najbolje poluvreme ove sezone. Bez dileme.
Elevator Operater Posted Friday at 08:23 PM Posted Friday at 08:23 PM Nit jace ruke nit slabiji hvat.
Shonewizard Posted Friday at 08:23 PM Posted Friday at 08:23 PM Bravo, i energije i koncentracije je bilo. Mora da se nastavi ovo!
Coz29 Posted Friday at 08:23 PM Posted Friday at 08:23 PM Dobro je ovo za sada Energetski su dobri, onda je sve lakše Navijam da ih Dzabari napuni u drugom 🫡
Son_of_a_gun Posted Friday at 08:24 PM Author Posted Friday at 08:24 PM Nek bude borba bre i u drugom i biću zadovoljan, riječ neću reći. 3
Elevator Operater Posted Friday at 08:24 PM Posted Friday at 08:24 PM 1 minute ago, Xpert said: Nase najbolje poluvreme ove sezone. Bez dileme. Mislim da je bolje ili jednako bilo prvo poluvreme protiv Milana, ali u odnosu na sve malere koje sad imamo (Karlik), apsolutno se slazem.
Ludi za Poli Posted Friday at 08:26 PM Posted Friday at 08:26 PM Definitivno potvrda moje agende da Jabariju treba uplatit kakvo misionarsko putovanje po Juznoj Americi 2
DameTime Posted Friday at 08:26 PM Posted Friday at 08:26 PM Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Wash će da otključa svoj potencijal silom prilika.
Elevator Operater Posted Friday at 08:26 PM Posted Friday at 08:26 PM 1 minute ago, Coz29 said: Navijam da ih Dzabari napuni u drugom 🫡 Ne verujem da ce igrati, iskreno. Mislim da ce se ponoviti double ložana tandem, tada smo i napravili onu seriju.
PatrickStar Posted Friday at 08:29 PM Posted Friday at 08:29 PM Liči pomalo utakmica na PAO prošle sezone, da ne ureknem, i u hali i na parketu baš nabrijan KKP.
Elevator Operater Posted Friday at 08:31 PM Posted Friday at 08:31 PM Mnogo me je sad strah ulaska u 3/4. Pored toga, ocekujem da se Ex Kep otpuši. Nije ovo realno od njega sto je "pokazao".
Barkley#34 Posted Friday at 08:35 PM Posted Friday at 08:35 PM 14 asistencija. 33 primljena poena. Energija. Lepo, lepo. Zanimljivo, obe ekipe svega 5/14 za tri. 1
PatrickStar Posted Friday at 08:36 PM Posted Friday at 08:36 PM 3 minutes ago, Elevator Operater said: Mnogo me je sad strah ulaska u 3/4. Pored toga, ocekujem da se Ex Kep otpuši. Nije ovo realno od njega sto je "pokazao". Prilično nervozan i na terenu i na klupi, što ne liči na njega, ali neka nastavi
Recommended Posts