Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Podseca na siromasniju verziju naseg gostovanja u Milanu pocetkom godine. U smislu da nalazimo odgovore i ne damo da odu.

Toliko bi nam znacila pobeda ovde, ali mislim da trenutno nemamo dzebane za to. Preveliki hendikep je ovakav Dzabula i Sterling na svojih 40%.

Edited by Elevator Operater
Posted
Just now, Patriota iz kauca said:

Šta igra Vanja? Bek nešuter, nedribler.

Pegla dobru odbranu, zna da napravi faul kad treba, ostalo bas tanko. 

Posted

Antonio Blakeney, paklen igrac. Ajd sto poteze ove trojke bez problema, nego sto je zadandario Sterlinga bez da je ovaj znao sta ga je snasao, plus je par puta iscackao bar jos 3 lopte. 
Eto, gde ga nadjose, po nekim Kinama je igrao. 

Posted

Solidno poluvreme rezultatski i borbeno

Kosarkaski ovo je kurčina teška

Ali bice bolje sa Kalatesom. Uz to ako stvarno dovedemo pominjanog Monte Morisa, i uz oporavljenog Miltona i kasnije Karlika ovaj tim moze dosta.

• Like 1
Posted

Nemam primedbi, izgledamo mnogo bolje nego što sam mislio, samo mislim da to neće trajati i u drugom. It's the hope that kills you.

Uvek na kraju odlučio kvalitet, ostaneš sam i mašiš trojku, na drugoj strani primaš tešku trojku (par puta). Tu nema pomoći, ima malo do momentuma, malo do kvaliteta, ali hajde da sačekamo, za sad jedna od boljih partija u gostima, sasvim sigurno bolja i od Reala, Baskonije i Dubaija

• Like 1
Posted

Dvije trojke Blakneya i onaj koš Oturua su bile odlične odbrane, jednostavno nismo imali sreće. 

Dal će Jabula da se sjeti kako se igra košarka, treba nam baš neko njegovo ludilo u drugom…

• Like 1
Posted

Vec mi nije dobro od mogucnosti da 3/4 otvorimo u onom nasem stilu.

Just now, Son_of_a_gun said:

Dvije trojke Blakneya i onaj koš Oturua su bile odlične odbrane, jednostavno nismo imali sreće. 

Dal će Jabula da se sjeti kako se igra košarka, treba nam baš neko njegovo ludilo u drugom…

Jabula je 1 mucki bezobraznik. Ja ne razumem kako ga nije sramota od samog sebe.

Posted
4 minutes ago, Coz29 said:

Solidno poluvreme rezultatski i borbeno

Kosarkaski ovo je kurčina teška

Ali bice bolje sa Kalatesom. Uz to ako stvarno dovedemo pominjanog Monte Morisa, i uz oporavljenog Miltona i kasnije Karlika ovaj tim moze dosta.

Do tada će biti na 7-19

Posted
6 minutes ago, TripleJ said:

Antonio Blakeney, paklen igrac. Ajd sto poteze ove trojke bez problema, nego sto je zadandario Sterlinga bez da je ovaj znao sta ga je snasao, plus je par puta iscackao bar jos 3 lopte. 
Eto, gde ga nadjose, po nekim Kinama je igrao. 

Jeste bio u Kini, ali davao po 50 poena bukvalno. I u NBA dok je bio, imao je partije po 15-20 poena.

3 minutes ago, Mrk said:

Brown je ocigledno opterecen prenosom lopte, tesko da moze vise od ovoga. Jebiga, neko mora da je prenese.

I ne samo to, nego kad ne krene napad, lopta ide kod njega, da izmisli nešto za 5 sekundi.

Od toga da se igraju akcije gde će on da dobije loptu, do toga da sam kreira iz najtežih pozicija.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...