Elevator Operater Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Ovo vec podseca na Partizan (kakav zelimo). Edited 20 hours ago by Elevator Operater 1
longbowman Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ja se plasim za Bruna u Areni, covek sa ovom kolicinom naboja ima opciju da izazove tucu bukvalno svaku utakmicu.
Elevator Operater Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sta se desava sa Tajrikom? Od kada je postao potpuno nesposoban?
Papanikolesku Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Dobro je, bore se bar, prisutni su u utakmici 2
Elevator Operater Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kazem ja, mora Sterling da probija. Popice pokoju bananu jer nije brz, ali vredi forsirati, mnogo je snazan i spretan.
Coz29 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bas me nervira ovaj Parker Jbt nikakav doprinos od njega ni na jednom meču Koj kurac
Elevator Operater Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Zeljko mora biti pametan sa pravovremenim tajmautima jer ce se ovi otcepiti u nekom momentu i krenuti u seriju.
DameTime Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago T. Jones je užasan. Aprijatno podsećanje na to kako je Milutinov izgledao na poslednja dva reprezentativna okupljanja... 1
Coz29 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Zato ce sa ćelavim Tajrik da oplodi On jednostavno ne zna da kreira za sebe Mada to smo znali i do sada, ali sada je bas ocigledno 2
Recommended Posts