SunZero Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 8 hours ago, NMX said: Tih, kakva nedoumica...da li da kliknem 35-40 ili 40-45....kad sam na granici i ja isto, izmedju 25-30 i 30-35, razvlacim ovu 30-tu vec 2,3 godine 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Koliko godina? Dovoljno 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 1 minute ago, Div said: Što, delujem neozbiljno? Mlado duhom, sto se kaze. Ja sam kontao po stilu pisanja da imas 40ak godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 7 minutes ago, Div said: Što, delujem neozbiljno? Ako ja nisam taj ispisnik, onda je gospođa mama mlađa od mene. Koliko znam, na ovom forumu ima jedna osoba starija od mene, na starom je bilo nekoliko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 15 minutes ago, ZoltanWantsToDie said: Mlado duhom, sto se kaze. Ja sam kontao po stilu pisanja da imas 40ak godina. Es ti normalan, sinko? Nama preko 45 ni u testamentu nece pisati pri zdravoj svesti i ciste pameti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 28 minutes ago, ZoltanWantsToDie said: Ja bih lagano mogao da budem najmladji od sve dece ovde. Jedino ne znam da li su @Green23 i @OnionKnight mladji od mene. Ja imam 22, mislio sam za sebe da sam najmlađi na prošlom forumu, pa tako i ovdje dok se ne dokaže suprotno. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 (edited) 1 minute ago, OnionKnight said: Ja imam 22, mislio sam za sebe da sam najmlađi na prošlom forumu, pa tako i ovdje dok se ne dokaže suprotno. 😎 Imam i ja. Pogledaj mi datum na profilu pa mi reci da l' si mladji. Edited May 31, 2019 by ZoltanWantsToDie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Najvise ovih matorih izmedju 45-50. Bogami kriza. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 33 minutes ago, Kronostime said: Ne smes da se upises u listu? Ovaj ja kliknula na svoj raspon, jel trebalo da specifiram? 26 minutes ago, Div said: Što, delujem neozbiljno? Ako ja nisam taj ispisnik, onda je gospođa mama mlađa od mene. Koliko znam, na ovom forumu ima jedna osoba starija od mene, na starom je bilo nekoliko. Gospodja mama za par dana puni 62. Za utehu, postala je gospodja mama, mlada - ali ti si me iznenadio. Ocekivala sam nekog u rasponu od 45-50. Ja uvek pratim savet svojih roditelja, tata je prestao da broji na 33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 10 minutes ago, ZoltanWantsToDie said: Imam i ja. Pogledaj mi datum na profilu pa mi reci da l' si mladji. Pa ako me ne vara matematika ili ako nije američki datum, imaš 23 godine 😀 Mlađi sam u svakom slučaju, 97. godište Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 1 hour ago, Div said: Ja ću uvek biti u istoj grupi i neće biti greške. I ja ću. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 2 minutes ago, OnionKnight said: Pa ako me ne vara matematika ili ako nije američki datum, imaš 23 godine 😀 Mlađi sam u svakom slučaju, 97. godište Dobro je stariji si od mog starijeg sina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Just now, mrd said: Dobro je stariji si od mog starijeg sina. Upravo sam to isto pomislila 😂 A tako sam se lepo osecala mladom, ubi me u jednom postu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 1 minute ago, Angelia said: Upravo sam to isto pomislila 😂 A tako sam se lepo osecala mladom, ubi me u jednom postu.... Lako je njima da se bacaju godinama, kad ih bas briga. Ustrce uz stepenice na 3 sprat a ne zaduvaju se. :) Ne zamerite, samo sam mrd uvek. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 (edited) 12 minutes ago, Barracuda said: I ja ću. 😀 Kol`ko prodje od onog druzenja uz pivo na Banovom Brdu? - Nicklord cekao bebu - Veverica se spremala da emigrira - Boki objasnjavao razliku izmedju lagera i IPA - GB92 i mladjarija zaglavili posle u Savamali -- Fender ko Fender - Ti iskis`o na biciklu do kuce A vidi sada, posle toliko godina.... Edited May 31, 2019 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 (edited) 6 minutes ago, Kronostime said: Ti iskis`o na biciklu do kuce I mirisao kao kuče. To veče, vratio sam se busom do Gazele, ufurao bicikljet unutra, niko mi ništa nije rekao. Onda sam otpedalirao do kuće i opet pokisao. Quote Kol`ko prodje od onog druzenja uz pivo na Banovom Brdu? Četir' leta kleta. Edited May 31, 2019 by Barracuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted May 31, 2019 Author Share Posted May 31, 2019 13 minutes ago, mrd said: Najvise ovih matorih izmedju 45-50. Bogami kriza. :) Upravo sam htela da napišem kako se stanje gore na tabeli menja :))) kad ono stvarno..i dalje smo najbrojniji. Kriza..kriza u svakom pogledu kriza :)..btw, takav je prosek godina ljudi na Tviteru koje pratim i koji mene prate. Izgleda da smo generacije koje vole forume, a i Tviter nam dođe kao neko info glasilo...Uupss...širim temu bespotrebno.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 18 minutes ago, mrd said: Dobro je stariji si od mog starijeg sina. 16 minutes ago, Angelia said: Upravo sam to isto pomislila 😂 A tako sam se lepo osecala mladom, ubi me u jednom postu.... Ma nisu te godine ni bitne, važno je kako se osoba osjeća. 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 3 minutes ago, OnionKnight said: Ma nisu te godine ni bitne, važno je kako se osoba osjeća. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 5 minutes ago, OnionKnight said: Ma nisu te godine ni bitne, važno je da se osoba ne osjeća na onion. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 10 minutes ago, OnionKnight said: Ma nisu te godine ni bitne, važno je kako se osoba osjeća. 😀 U pravu si, nego se zezam. Draze mi je da me vi kritikujete zbog mojih konzervativnih i zastarelih shvatanja, nego da se s'generacijom raspravljam oko bilo cega. Ziveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 12 minutes ago, OnionKnight said: Ma nisu te godine ni bitne, važno je kako se osoba osjeća. 😀 Tacno. Evo ja imam ~24 a osecam se kao da imam 60. 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 14 minutes ago, OnionKnight said: Ma nisu te godine ni bitne, važno je kako se osoba osjeća. 😀 To obicno kazu oni koji ih nemaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 3 minutes ago, mrd said: U pravu si, nego se zezam. Draze mi je da me vi kritikujete zbog mojih konzervativnih i zastarelih shvatanja, nego da se s'generacijom raspravljam oko bilo cega. Ziveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 6 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Tacno. Evo ja imam ~24 a osecam se kao da imam 60. Tesko nalazis srodnu dusu? Dodji na psiho kanabe dole, sinko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts