Jump to content
Vox92.net Forum

OnionKnight

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

OnionKnight last won the day on September 6 2019

OnionKnight had the most liked content!

Community Reputation

1,181 Excellent

Recent Profile Visitors

521 profile views
 1. De Gea nastavlja sa grozotama, kakav fall from grace.
 2. Pljuvalo se po Štimcu već 2 puta i nisam vidio da se pokenjao po nekome. Samo je pokazao sve što mu se zamjera. Znaju se njegove prednosti i mane, s tim da je te mane jako teško sakriti kad se približe bitne utakmice.
 3. Izbrojao sam ukupno jednog forumaša koji je na negativan način komentarisao ljudske kvalitete Štimca. Ostatak opusa na forumu fokusiran je na igračke (ne)kvalitete. Ne vidim potrebu za izvlačenjem njegovih dobrotvornih akcija.
 4. Nije mi dobro. 3 vrlo dobra pojačanja i onda ovo kao desert, jesu li normalni oni?
 5. OnionKnight

  La Liga

  Strašno je šta Barsa radi već nekoliko godina. Kostur ekipe im je ostario, a nisu dovoljno uradili po pitanju dovođenja nasljednika. Imali su 3 promašaja od preko 100 miliona, a jedino u De Jongu imaju legitimnu opciju za budućnost. Ni sa trenerima nisu ništa bolje prošli. Ne vidi se nikakav plan. Natrpali su sredinu terena igračima van prajma, a to im je najveća boljka već godinama unazad. Za Nejmarovu zamjenu su dali preko 300 miliona da im najbolja opcija bude klinac od 16 godina. Ne vidim način na koji Real neće dominirati u narednom periodu.
 6. Svakako su Pelikani trebali imati najlakši raspored do kraja sezone. Ne bih rekao da je to guranje.
 7. Rekao bih da su Colom i Van Rossom nominalno plejmejkeri i zaduženi za organizaciju igre. Loyd je opasan sa loptom u rukama, lako i uspješno se diže na šut iz pnr i dobro koristi blokove. Ali nije plej, igra sa nekim dobrim dodavačem.
 8. Još Dynamic Duo da odustane i eto mene u B.
 9. Nastavlja se liga, ali fantasy se na žalost završava bez play-offa. Šteta, bila bi zanimljiva borba za finale. Ovako, jedino preostaje da 2 prvoplasirane ekipe iz regularnog dijela napreduju u viši rang. To su @marejosip i @Oštricom brijača. Nijanse su odlučile.
 10. Kao što znate, u RS su već zatvorene škole i univerziteti, a uz to se po gradovima poduzimaju oštrije mjere prevencije. Kod mene u Prijedoru, iako nema zaraženih za sad, zatvoreni su i noćni klubovi, igraonice i teretane. Djeluje da su ozbiljnije shvatili situaciju i da su svjesni da nemaju kapacitet za liječenje većeg broja pacijenata. Bolnica je u haosu i bez toga, uslovi su nepostojeći. Po Novom Sadu se šuška da bi mogli zatvarati fakultete od naredne sedmice. Navodno je medicinski već zatvoren.
 11. Po uzoru na A ligu, molim sve da ne prave transakcije dok ova situacija ne bude malo jasnija.
 12. Ne pomaže ni ako quotujete sporni post 😁
 13. OnionKnight

  SRBI u NBA

  Prebacio je Green, nisam znao. Bitno da ne propadne.
×
×
 • Create New...