Jump to content
Vox92.net Forum

OnionKnight

Members
 • Content Count

  764
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

OnionKnight last won the day on September 6

OnionKnight had the most liked content!

Community Reputation

1,022 Excellent

About OnionKnight

 • Birthday 03/29/1997

Recent Profile Visitors

366 profile views
 1. https://www.glassrpske.com/cir/sport/sp-svijet/kosarkas-barselone-uslisio-molbu-studenta-kojeg-je-prethodno-oborio-na-kladionici-mirotic-platio-ratu-za-fakultet/299816 Dao je i intervju Ljudski minimum
 2. Na stranu to što je priča oko fakulteta laž, ne plaćaju se rate za fakultet na mjesečnom nivou. Uglavnom su to neke 4 rate.
 3. Nažalost, to je u potpunosti tačno. Čak će navodno raditi intervju za neke novine u RS.
 4. Drejmond TD pa sutra propušta utakmicu iako nije b2b. Rolerkoster emocija doživljavam.
 5. Nekako se nadam da će se vijest proširiti, da ovome bar malo bude neprijatno.
 6. U šoku sam da je ovo ugledalo svjetlo dana. Znam za ovo od dana kad se desilo. U pitanju je jedan moj poznanik, iz istog smo grada, a i studiramo u NS obojica. Jadan potez, naravno da je slagao. Još je genijalac očigledno slao screenshotove kome je stigao.
 7. Dobio sam ipak 4 kategorije, izdala me matematika 😄 ovo je odlično, još sam izgubio 2 kategorije za 1. @Green23 zar ne bi bilo dobro da imaš Drejmonda u ekipi? Ne tražim previše
 8. Ovaj Koki ima ubjedljivo najbolju ekipu, rastura čovjek. Moji imali pristojnu sedmicu, za njihove standarde, i skupio sam samo 2 kategorije.
 9. Šugavi Love se raspada iz dana u dan. Očekivao sam neko nabijanje statsa kako bi ga uvaljali negdje. Bio sam spreman i za propuštanje b2b utakmica, ali samo se čovjek raspao. DD mu je misaona imenica. Možda sam ga mogao trejdovati dok je radio nešto. Užasno sam odradio draft, neki izbori sa FA su me udaljili od začelja, ali ima još da se igra. Naredne godine će već biti bolje , sad sam pohvatao konce. Naučio sam i da nije loše odraditi neku pripremu za draft.
 10. Kakvo rutiniranje Baksa, najozbiljnija su ekipa trenutno. Piče vrhunsku odbranu i imaju nekoliko lako zapaljivih igrača. Baš su natrpali ekipu dobrim šuterima i agresivnim defanzivcima. Nadam se samo da je Janis spreman da napravi iskorak kad dođu bitne stvari.
×
×
 • Create New...