Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
5 minutes ago, Don Dusko said:

Nece ovo je bas lose, prosle godine su 5 utakmica do nas izgubili na jednu loptu al ovo ovde je ono razbijanje svaka.

Razbijanja su krenula od Asvela, do tad su izgubili par tekmi koje je trebalo da dobiju poput Barse i Olija.

Sad su bas u minus fazi, ali ne sumnjam da ce se resetovati protiv Zvezde.

Edited by holden c.
  • Like 3
Posted
Just now, holden c. said:

Razbijanja su krenula od Asvela, do tad su izgubili par tekmi koje je trebalo da dobiju poput Barse i Olija.

Bilo je i pre toga problema..Pa samo ispustanje protiv Monaka 20 razlike(22-0) pa su lagano ispustane prednosti pa su dobijali nekako(Armani, Baskonija i Efes)...

Ne stima im ni od toga.Samo je msm konacno puklo protiv Asvela.

Posted
2 minutes ago, holden c. said:

Dubai x2

Hapoel

Pariz..

Posted

Na 6:18 do kraja 3/4 je rezultat bio 52:50. Sledeći koš je Partizan dao na 7:47 do kraja 4/4. Dakle 8m i 31s nijedan poen. Za to vreme je PAO dao 25 poena. :krstipd4:

Posted

Mozda je Zoc imao neke prijatelje u ovom delu Atine, ali izgleda da ih vise nece imati. 😏

Neverovatan pad Partizana a PAO nije imao obzira da zastane malo, sto je profesionalno, a i Atamanov pecat, sigurno. 

Posted
5 minutes ago, Volter said:

Valensija gazi Bajern. Jebeno teško ih je pobediti na domaćem terenu.

Valensija je kuci ono sto je Bajern bio prosle sezone.

Fenomenalan pristup u domacim utakmicama, a ni na strani se ne brukaju.

• Like 2
Posted (edited)
27 minutes ago, Don Dusko said:

Nece ovo je bas lose, prosle godine su 5 utakmica do nas izgubili na jednu loptu al ovo ovde je ono razbijanje svaka.

U derbiju sve što je ranije bilo pada u vodu. Siguran sam da će ovaj tim Partizana izaći iz kanala u jednom momentu. Mislim da su previše stegnuti zbog straha od Željka. Samopouzdanje im je problem. Ako to vrate, počeće da dobijaju. Ne mora baš protiv Zvezde, ali ne bi me čudilo. 

Edit: I da, definitivno je Ciglates epic fail potpis. Tu da su doveli prosečnog pleja šutera iz EC, bolje bi prošli. Ovo sa njim je baš teška glupost. 

Edited by Issey
Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

TJ Parker je mislim izgubio svaku utakmicu od kada menja Gordija na klupi. 

Bice prilike da se popravi u narednom kolu 

Posted
24 minutes ago, Chaos Is Me said:

TJ Parker je mislim izgubio svaku utakmicu od kada menja Gordija na klupi. 

Do kada Herbet van klupe? Šta je u pitanju?

Posted
1 hour ago, Volter said:

Lepa odevna kombinacija Grkinje. Slaže se i uz njenu kosu. Ocena - 10. :smiley53: Pratim i modne trendove, tako da sam i tu stručnjak.

Kako je samo uklopila sat sa garderobom, jesi video? :smiley53:

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Braco grobari, ajd malo da se nasmejete. Steta sto niko ovo nije napravio onomad kad nas je Nejpir prejebao

Edited by NMX
  • Ha-ha 2
Posted

Meni je apsolutno nerealno na koji nacin padne KKP. Ni trecina sezone a imali su vise puta padove u toku tekmi, koji se dese jednom, dva puta za celu sezonu.

Ne deluje loše, i onda totalno pomračenje. Baš fali lider, tj Karlik, koji nece da dozvoli da se u ovoliki kanal ode.

Odsustvo postovanja trenera ne kad budes ovako bezglav i mlohav.

Napravi nesto, neku namernu, zapni, napravi faul u napadu...

• Like 1