Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sinoć su igrači Partizana bukvalno poginuli da dođu do pobede. Vraćali su se iz mrtvih više puta, to samo po sebi govori da im je stalo. Ekipa mu jeste u kanalu. Izjava trenera je baš onako.. pa, već viđeno.
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Sinoć su igrači Partizana bukvalno poginuli da dođu do pobede. Vraćali su se iz mrtvih više puta, to samo po sebi govori da im je stalo. Ekipa mu jeste u kanalu. Izjava trenera je baš onako.. pa, već viđeno. Ti nas malo zajebavaš?
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Eddard said: Ti nas malo zajebavaš? Ne, iskreno mislim da nije sve do igrača. Skauting je bio katastrofalan, odnosi u timu su loši, ali reći da nisu dali maksimum jednostavno nije istina.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobro, ne zajebavaš nas malo - mnogo nas zajebavaš. 2 2
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Psihološki teška utakmica posle energetskog pražnjenja protiv Monaka i onog pada pred kraj.. Onda gostovanje otpisanom protivniku, jbg to je Evroliga. Iz tih razloga loš ulazak u meč, posle se to popravilo ali Evroliga to kažnjava . Uprkos svemu, dobio bi Partizan (rekao bih morao je da dobije) da Željko nije dao loptu Miltonu tri napada u crunch time. Zašto je to uradio može da se razglaba, možda je želeo da za budućnost dobije još jedno rešenje. Možda mu veruje i da mu to pokaže. Ali ovo je direktno izgubio tom odlukom. Sve pije vodu, i da su na telefonu, i da su loše ušli u utakmicu, sve.. Ali ovo bi se dobilo da je jedan od ta tri napada završavao Sterling ili Duan. Asvel, osim što su loši, i u skraćenoj rotaciji, nije da su odigrali savršeno i takvi su se nudili, promašivali bacanja.. 2
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mada i ovo s telefonima je klasično Željkovo bacanje pod autobus.. I Čima je na telefonu više od svih njih zajedno pa šta, nije ovo 2005. Seća li se iko euforije kad je potpisao Mika. Nije bilo pre par godina, nego pre par nedelja. Od zahvaljivanja zlatokosom Ostoji do još jednog kovanja Željka u zvezde, kako ga je prepoznao i privoleo i slično.. Ok prospekt, ali svima je jasno da neku daleku budućnost ni on a ni Partizan ne vidi ovde. Znači niko ne očekuje da baš eksplodira odmah ali da krene da doprinosi nešto je morao.. Ne znam da li je u Finskoj imao telefon ali ovde dečko izgleda ubiVen u pojam. Da li je do telefona ili Željka evo ne znam. 2
dzakala Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) A mozda se ipak radi samo o iskusnom skretanju paznje sa ekipe i problema na pricu o telefonima? Pa da u ovih par dana koliko imaju slobodno proba da poslozi tim. Kako god, cini se da su naredna 2 3 meca prelomna tacka sezone za Partizan Edited 1 hour ago by dzakala
Čočo Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago (edited) Dobar je ovaj mali Watson iz Asvela. Dosta me podseća na Franciska po stilu igre. Ako nastavi ovako već ga vidim u neki konkurentniji tim u Evroligi sledeće sezone. Edited 37 minutes ago by Čočo 1
suptil Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Valjalo bi otici grupno na neki Zvezdin trening da se momci podrze pesmom i dlanovima. Da uspostavljamo standarde i dobru atmosferu. Trebalo bi to organizovati kad nam bas lepo ide. 2
propolis Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Ta navijačka energija oko KKP nije baš najzdravija zato se i dešavaju stvari kao sinoćni poraz. Meni je nenormalno da Nikola Lonačar u EL studiu pred početak utakmice kaže: "Partizan će večeras sigurno pobediti, ali će biti bitno da vidimo na koji način"...kakav brainfart od "stručnog lica" šta onda očekivati od prosečnog navijača Partizana?!
Recommended Posts