MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam skontao zbog cega se Leday nije vracao na teren posle onog klizanja pred kraj regularnog dela. Cini mi se da se nije povredio i da je insistirao da ostane u igri. Moglo je to da kosta pobede matorog.
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Oly spoljna linija - teška beda. I to nije samo ovaj meč. Kad stane Dorsi to je solidno pogubljena ekipa.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Slomio mu zglobove Dozier u toj situaciji, hteo kao da se vrati da ne ispadne da ga ovaj osramotio. 1
drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Slomio mu zglobove Dozier u toj situaciji, hteo kao da se vrati da ne ispadne da ga ovaj osramotio. Čovek procvetao otkako je pobegao iz kasarne ljubičastog. Ali i mnogi drugi. 1 2
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel ima Olimpiakos ozbiljnog bekap centra Milutinovu? Donta Hall je atleticar, kao onaj nas Emanuel Teri.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Partizan ubedljivo prvi na tabeli po promašenim zicerima. 2
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U fazonu sam da ne mogu da cenim čoveka koji ceni Radojevića. Najantipaticnije maskirani mediokritet od lika. Ne znam sta ce sve da uradi, i izvrne da bi nas ubedio da je Kalates vanremenska igračina. 5
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prvi put gledam Oli ove sezone. Bas su bledi. Ajde sto koseve tesko kupuju, nego nema ni odbrane ni onog lock downa gde naprave razliku u par minuta. Partizan s druge strane dosta konzistentan, ima bas dobre sanse. Nije sad to vrhunska igra, ali se cini da znaju sta napadaju i nemaju crne minute.
alokin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam ko je ubedio Dorsija da zna da igra košarku? Spoljna linija Olimpijakosa očajna, svaka čast Partizanu nadam se da će izdržati. Barcokas za otkaz.. Nerviram se zbog Vezenkova, kapiten mi na fantaziju.
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, JPM said: Jel ima Olimpiakos ozbiljnog bekap centra Milutinovu? Donta Hall je atleticar, kao onaj nas Emanuel Teri. Kako zakucava😀
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Losmi17 said: Prvi put gledam Oli ove sezone. Bas su bledi. Ajde sto koseve tesko kupuju, nego nema ni odbrane ni onog lock downa gde naprave razliku u par minuta. Partizan s druge strane dosta konzistentan, ima bas dobre sanse. Nije sad to vrhunska igra, ali se cini da znaju sta napadaju i nemaju crne minute. Ja sam ih gledao vise puta, i bledasti su bili kad sam ih gledao.
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E vala bas i Partizan za zicerima. Bice bombomica igrac Milton...
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Kako zakucava😀 Kao Teri.
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad vidis da Nateklina aka kosarkasko nedonosce drzi spoljnu liniju Olija..sve ti jasno bude kod te ekipe. 1
alokin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nilikina, Dorsi, Mekisik.. Ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju.. 1
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Partizan nije zavrsio napad, u kojem nije dao kos, a da to nije promasen zicer ili turnover, u citavoj poslednjoj cevtrtini 1
Jeremija123 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 12 minutes ago, alokin said: Nilikina, Dorsi, Mekisik.. Ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju.. Neironično Eurokup spoljna linija. Edited 1 hour ago by Jeremija123
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li se moze napisati sad da je Barsa trulex od tima? 1
Recommended Posts