Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam skontao zbog cega se Leday nije vracao na teren posle onog klizanja pred kraj regularnog dela. Cini mi se da se nije povredio i da je insistirao da ostane u igri.  Moglo je to da kosta pobede matorog.

Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Slomio mu zglobove Dozier u toj situaciji, hteo kao da se vrati da ne ispadne da ga ovaj osramotio.

Čovek procvetao otkako je pobegao iz kasarne ljubičastog. Ali i mnogi drugi.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Jel ima Olimpiakos ozbiljnog bekap centra Milutinovu?

Donta Hall je atleticar, kao onaj nas Emanuel Teri.

Posted

U fazonu sam da ne mogu da cenim čoveka koji ceni Radojevića. Najantipaticnije maskirani mediokritet od lika.

Ne znam sta ce sve da uradi, i izvrne da bi nas ubedio da je Kalates vanremenska igračina.

• Like 5
Posted

Prvi put gledam Oli ove sezone. Bas su bledi. Ajde sto koseve tesko kupuju, nego nema ni odbrane ni onog lock downa gde naprave razliku u par minuta.

Partizan s druge strane dosta konzistentan, ima bas dobre sanse. Nije sad to vrhunska igra, ali se cini da znaju sta napadaju i nemaju crne minute.

Posted

Ne znam ko je ubedio Dorsija da zna da igra košarku? Spoljna linija Olimpijakosa očajna, svaka čast Partizanu nadam se da će izdržati. Barcokas za otkaz.. Nerviram se zbog Vezenkova, kapiten mi na fantaziju.

Posted
3 minutes ago, Losmi17 said:

Prvi put gledam Oli ove sezone. Bas su bledi. Ajde sto koseve tesko kupuju, nego nema ni odbrane ni onog lock downa gde naprave razliku u par minuta.

Partizan s druge strane dosta konzistentan, ima bas dobre sanse. Nije sad to vrhunska igra, ali se cini da znaju sta napadaju i nemaju crne minute.

Ja sam ih gledao vise puta, i bledasti su bili kad sam ih gledao. 

Posted (edited)
12 minutes ago, alokin said:

Nilikina, Dorsi, Mekisik.. Ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju..

Neironično Eurokup spoljna linija.

Edited by Jeremija123