Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koki je izgleda slab trener za EL... Nešto tu ne štima... Nije ovaj Efes toliko loš kao što igra ove sezone... 

• Like 3
Posted

Malo karma jebe Efes.Jbe sa Blankijem su jedno vreme igrali najbolju kosarku u Evropi i igrali 5 tekmi sa PAO...

I onda ga otpustis da bi doveo nedokazanog Kokskova(makar u EL uslovima).Neka sada istrpe.

• Like 5
Posted

Efes Armani suduje upropastile utakmicu. Zar je moguće da svaki put gledaju snimak? Pa dokle više. Pritom odnos penala 5 Efes i 22 za Milano..

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Don Dusko said:

Nek vas ova utakmica ne omete sa cinjenice da je Real ubacio Barsi 47p za 15min.

I da dodam posle ovog tvog komentara nisu dali koš. Evo tek sada.

Posted (edited)

Glupi Barcokas. Izgleda da ima nešto kod ovih trenera iz Grčke da se lože na socijalne ustanove. Bože me sačuvaj šta počini čovek u 2/4 svojoj ekipi sa onom petorkom. Gubi 10:0 seriju bez tajm auta i izmene dok mu Vezenkov, Dorsi, Milutinov i Wolkap sede na klupi. 🤦

Edited by Čočo
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Glupi Barcokas. Izgleda da ima nešto kod ovih trenera iz Grčke da se lože na socijalne ustanove. Bože me sačuvaj šta počini čovek u 2/4 svojoj ekipi sa onom petorkom. Gubi 10:0 seriju bez tajm auta i izmene dok mu Vezenkov, Dorsi, Milutinov i Wolkap sede na klupi. 🤦

Baš sam to pomislio. Loše izgleda Olimpijakos, ne ide im lopta fluidno u napadu.