Issey Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Koki je izgleda slab trener za EL... Nešto tu ne štima... Nije ovaj Efes toliko loš kao što igra ove sezone... 3
Dzep Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Slažem se, neće dugo Igor, Efes od sjaja do očaja i to konstantno od početka sezone
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Ubi ih Milano u drugom. Igrači Efesa kao da im je neko oduzeo talenat.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Malo karma jebe Efes.Jbe sa Blankijem su jedno vreme igrali najbolju kosarku u Evropi i igrali 5 tekmi sa PAO... I onda ga otpustis da bi doveo nedokazanog Kokskova(makar u EL uslovima).Neka sada istrpe. 5
La mano de Dios Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Armani je zajeban ko kratko cebe, mogu svakog da dobiju i od svakog da izgube, mada Efes je svakako ozbiljan raspad od pocetka godine.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Sector said: Komentator je legenda, faul i koš veli. Sad kaze faul koji je napravio Ledej a ono Booker. Sta pogodi PJ.
BattleBender Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kakav sjajan zadnji napad. Ovo ni Kobe ne bi procenio kao smislen napad. 1
alokin Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Efes Armani suduje upropastile utakmicu. Zar je moguće da svaki put gledaju snimak? Pa dokle više. Pritom odnos penala 5 Efes i 22 za Milano.. 2
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Nek vas ova utakmica ne omete sa cinjenice da je Real ubacio Barsi 47p za 15min. Edited 8 hours ago by Don Dusko
Сандро Лаки Ђентиле Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Баш тешка лузерчина је Кокошков, Док Риверс да позавиди. Какве смо среће, док заиграмо с њима, довешће нормалног тренера.
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Nek vas ova utakmica ne omete sa cinjenice da je Real ubacio Barsi 47p za 15min. I da dodam posle ovog tvog komentara nisu dali koš. Evo tek sada.
Čočo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Glupi Barcokas. Izgleda da ima nešto kod ovih trenera iz Grčke da se lože na socijalne ustanove. Bože me sačuvaj šta počini čovek u 2/4 svojoj ekipi sa onom petorkom. Gubi 10:0 seriju bez tajm auta i izmene dok mu Vezenkov, Dorsi, Milutinov i Wolkap sede na klupi. 🤦 Edited 8 hours ago by Čočo
alokin Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, Čočo said: Glupi Barcokas. Izgleda da ima nešto kod ovih trenera iz Grčke da se lože na socijalne ustanove. Bože me sačuvaj šta počini čovek u 2/4 svojoj ekipi sa onom petorkom. Gubi 10:0 seriju bez tajm auta i izmene dok mu Vezenkov, Dorsi, Milutinov i Wolkap sede na klupi. 🤦 Baš sam to pomislio. Loše izgleda Olimpijakos, ne ide im lopta fluidno u napadu.
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Komsije dobre, drze se game plana. Oly spor i uspavan plus gube lopte ko na traci 2
Recommended Posts