Cavani Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pisao sam i na nasoj temi, meni se ovaj Olimpijakos nikako ne dopada. Previse rukometasa, Walkup, Larenzakis,Ntilikina,odbojkasa Adetokumbo, Hall.. Zatim divljaci ali najgore vrste Furnije i Dorsi. Milutinov i Vezenkov jedini igraci top klase, mrsavo je to za taj budzet i ocekivanja. Ne cudi ova rukometna kazna za oci od veceras, doduse jesu spustili Hapoel na samo 4 poena za 12 minuta u drugom poluvremenu. Lele sta uradi Partizan, ovo sa nepravljenjem faula na kraju je kriminal. 3
Knipex Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Neverovatno jbt, prvo trojka Klajburna u zadnjim sekundama napada sa parkinga, pa promašeno polaganje Sterlinga i onda jebeno niko da napravi faul. Kao da su se svi zaledili.
bodo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Šta ubaci Clyburn. A šta promaši Partizan za potencijalni produžetak.
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, Knipex said: Nikako da prelomi Partizan a bolji su od Barselone. Kada na vreme ne prelomiš i promašiš dosta stvari i zicera, obično stiže kazna. Izgleda da je Barselonu nemoguće pobediti, evo Zvezda fazon skoro 8 godina ne može u Beogradu pobediti, Barseloni prija Beograd, ili ih sudije poguraju ili pogode ludačke šuteve na kraju, bukvalno ovo kao Mirotićeva trojka, čak i još ludja, nego ona preko Petruševa.. Barsa ima nešto protiv Srbije i naših timova, posebno u Beogradu..
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Šta ubaci čovek, uf ne bi mi bilo dobro da sam navijač KKP. 4 1
NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Milko Bjelica 23poena Rochestie 22 poena Pre ravno 8 godina, poslednji poraz Barselone u Beogradu. Od tada 3 pobede nad KKP i jebenih 6 nad KKCZ. 4
drperce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, NMX said: Milko Bjelica 23poena Rochestie 22 poena Pre ravno 8 godina, poslednji poraz Barselone u Beogradu. Od tada 3 pobede nad KKP i jebenih 6 nad KKCZ. 5.12. jebacemo ih ruzno 4 3 1
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kakva partija Šengelije - 24 poena, 6/8 iz igre, 10/12 bacanja, po pet skokova i asistencija, četiri ukradene lopte, bez izgubljenih, jedan faul napravio i devet faulova na njemu, sve u svemu indeks 42 (Barsa ukupno 87)! 8 1 1
MV91 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Велики је мајстор Клајбурн, још у првој ЕЛ утакмици у Пиониру 2016. је показао класу кад нас је добио са Дарушафаком, МВП када је ЦСКА узео титулу, свака част. 2
drperce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 1 minute ago, Barkley#34 said: Kakva partija Šengelije - 24 poena, 6/8 iz igre, 10/12 bacanja, po pet skokova i asistencija, četiri ukradene lopte, bez izgubljenih, jedan faul napravio i devet faulova na njemu, sve u svemu indeks 42 (Barsa ukupno 87)! Mora da se spomene i Tajrik, nisam ovoliko njegovih pasova video za celu sezonu koliko veceras Sjajno je igrao Edited 9 hours ago by drperce 4
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Šta ubaci čovek, uf ne bi mi bilo dobro da sam navijač KKP. Realno pola Zvezdasa bi otislo u crkvu da se pomoli a druga u Lazu. 3
Nini3112 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, drperce said: Mora da se spomene i Tajrik, nisam ovoliko njegovih pasova video za celu sezonu koliko veceras Sjajno je igrao Ne moze sve sam da iznese jbg,ali koliko komsije izgledaju bolje bez Jabarija
Volter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Šta ubaci čovek, uf ne bi mi bilo dobro da sam navijač KKP. Tu navika čini svoje, a navikli ljudi poslednjih godina na ovako nešto. Zbog Partizana su mladi ostarili. Evo i reakcije Eddarda, znao čovek šta sledi posle šuta Klajburna: Spoiler Edited 9 hours ago by Volter
drperce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Nini3112 said: Ne moze sve sam da iznese jbg,ali koliko komsije izgledaju bolje bez Jabarija Videlo se da je crkao pri kraju Videcemo kako ce se druge ekipe navikavati na ovu Partizanovu igru sa dva centra 1
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jedna mala trivija Kkp ima jednu pobedu vise od Baskonije koja je pre dva dana bila na 0:6
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Ja ne razumem zašto nisu zonirali oba centra kad su na parketu. Šta, ubiće ih Tajrik sa poludistance? 😄 Prodao je ovo Sterling opasno. Toko šef. Kad se setim da sam ovde morao da objašnjavam zašto je Barsa uzela njega umesto Džabule. 6
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Klajburn ih je i prosle godine u Areni isto prelomio tj postigao kos za pobedu.Kad je bio u Virtusu. Edited 9 hours ago by Don Dusko 1
Cavani Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago "Sreca na strani Barselone,Tajrik, Washington i Sterling promasili zicere, ima mnogo vaznijih stvari od kosarke." 1 1 1
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Promaseni ziceri Partizana sreca, pogodjena trojka Clyburna sreca. 2
suptil Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da su timovi kompletni Partizan bi dobio Barsu veceras. Jebene povrede.
СтелаРоса Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, suptil said: Da su timovi kompletni Partizan bi dobio Barsu veceras. Jebene povrede. Ne znam zasto se treneri i igraci ne ujedine oko ovoga, s obzirom da se gotovo svi zale. Sve vise povreda, potrosnje, malo prostora za uigravanje. Liga ne moze da se igra bez timova. Lepo bojkot pa da vidimo kako ce resiti problem.
Recommended Posts