Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, deez nuts. said:

Ne znam dal ste videli, sudija Uros Nikolic uhapsen kao deo vracarskog klana 😆

To sam poceo da pisem na Aba temi. Dovoljno je da je neko vec napisao. 

Posted
Just now, Don Dusko said:

Tavaresovi zlatni dani su gotovi jbg.Prosao prajm a kako godine idu i fizikalije izdaju.

Sudija mu je profesija deo klana mu je hobi 😄

Posted

Aiiiiii

Poznati košarkaški sudija Uroš Nikolić uhapšen je u međunarodnoj policijskoj akciji zbog sumnje u povezanost sa organizovanom kriminalnom grupom.

Nikolić je uhapšen u sredu u Beogradu u velikoj akciji policije koja je vođena po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, a zbog sumnje da je deo organizovane kriminalne grupe osumnjičene za teška krivična dela, preneo je u četvrtak Blic.

U akciji policije uhapšeno je deset osoba.

Nikolić je na listi evroligaških sudija i ove sezone. Ali i na listi sudija ABA lige i Košarkaške lige Srbije.

Trebalo da bi da bude saslušan u petak u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal.

Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je konkretno vest o hapšenju sudije Nikolića, a izneo je i niz datelja u javnost:

„Zanimljivo, uhapšen je ovde u Beogradu, sa inicijalima U.N. košarkaški sudija Evrolige, kojem je u pretresu stana nađena velika količina, 250.000 evra, zlatne poluge, satovo. Sumnja se da je on finansijska potpora delovanja ovog klana“, rekao je ministar Dačić.

Majko mila :krstipd4:

• Like 1
  • Ha-ha 3
  • WOW 1
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted

Pravda udba je spora ali dostižna

Vesna Čović udaljena iz hale u Železniku

Na utakmici 14. kola ABA lige FMP - Cibona (88:79), arbitar Uroš Nikolić udaljio je sa tribina u Železniku Vesnu Čović, suprugu predsednika KK Crvena zvezda i alfe i omege FMP-a Nebojše Čovića

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je od ABA lige u četvrtak zahtevao hitno pokretanje disciplinskog postupka protiv sudije Uroša Nikolića i delegata Milana Krnete zbog dešavanja nakon utakmice 11. kola ABA Lige između KK Crvena zvezda i KK Cedevita Olimpija koja je odigrana 14. 04. 2021. godine u Beogradu.

Nakon fer i korektne utakmice koja je odigrana u hali "Aleksandar Nikolić" iz nama nepoznatih razloga, sudija Uroš Nikolić je potpuno demolirao sudijsku svlačionicu, napravio veliku materijalnu štetu i tom prilikom doživeo i povredu.

Sve jasno :default_coffee:

• Ha-ha 7
Posted

^ja se secam ove vesti o svlacionici i bila mi je u fazonu nemoguce.

A onda kao razmisljam, pa da li bi smeli da lazu. Pa opet, ako ne lazu, kako moze biti "nikom nista".

Sve u svemu, ovo sto je NMX iznad okacio je prosto neverovatna prica. Grozno.

Posted

Uroš Nikolić je već robijao ranije i bio hapšen više puta. Ta "leđa" su mu i dozvoljavala da uvek ima najnadmeniji stav od naših sudija i da se šalje da disciplinuje ekipe.

• Like 2
  • WOW 3
Posted

Kakva levatina. Umjesto da se ugleda na naseg bivseg ministra sigurnosti gosn Nenada Nesica koji kupuje nekretnine u vrijednosti od par miliona ukupno kesom i jos plati milion i po maraka kaucije u kesu bez da ga iko uhvati, ovaj levat padne sa bijednih 250k eura...

• Like 2
Posted
14 hours ago, Ludi za Poli said:

Bilo bi potpuno legitimno da odbiju igrati s njima u Tel Avivu ako su vec i sami prisiljeni igrati domace utakmice protiv ta dva kluba na neutralnom terenu. Il sva domacinstva na neutralnom terenu il nijedno. Sve sem toga je travestija i obesmisljavanje takmicenja. 

14 hours ago, Kooineeperk said:

Turski timovi primorani da ugoste Makabi i Hapoel van Turske, Valensija primorana da protiv Hapoela kod kuce igra pred praznim tribinama, a s druge strane Hapoel i Makabi hoce da budu domacini u Tel Avivu. 

Da, veoma razumno. 

Koliko sam ispratio, mislim da je u oba slučaja situacija bila takva da domaćini ne mogu da garantuju bezbednost gostima pa se zato i igraju tekme na neutralnom terenu (Fener i Efes), odnosno pred praznim tribinama u slučaju Valensije.

Nije to bio zahtev Makabija.

Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Što je najjače, meni je on bio sasvim dobar sudija. 

Prilicno iritantan, ali dobar... definitivno je i u EL bio/je odlicno kotiran... prosle godine F4...malo li je

• Like 1
Posted
17 minutes ago, Nikom nista said:

Prilicno iritantan, ali dobar... definitivno je i u EL bio/je odlicno kotiran... prosle godine F4...malo li je

Nadmen i često se zbog toga blamirao. Sećamo se onog isključenja u Nišu Duška Ivanovića, zatim kad je izbacio iz dvorane Iva Daneua, čoveka koji ima 87 godina.

• Like 2
Posted

Gde ja živim jbt, narod svuda piše ovo što je i Manu napisao, da je lik u kriminalu godinama, više puta hapšen, daje pare na kamatu, bog te jebo :lol_2:

Ali F4 sudio i to dobro. I jeste nadmen sudija mada sem onih čarki sa Ćokijem, ne sećam se da nas je krao nekada (i KKP isto). 

I onda se setim kad je Boltauzer pao da je neko kačio koliko sudije zarađuju po EL i ABA utakmicama gde u mesec dana izlaze na 10k bez da se oznoje (bez duplih kola). 

Izgleda da je štedeo pare od Evrolige pa mu našli 250k u stanu. Sigurno ima izvode iz banke da to potvrde :default_coffee:

Posted

Шпански Encestando пише да Прешус Ачува нема намеру да игра у Евролиги, да је одбио конкретну понуду Дубаија и да упркос интересовању Ефес и Реал неће моћи да га доведу јер се он нада уговору у Америци. Мотале су се информације и да га Партизан И Макаби желе, па да поделим ову вест поузданих Шпанаца у вези популарне мете евролигаша.

Posted
1 minute ago, NMX said:

Ali F4 sudio i to dobro. I jeste nadmen sudija mada sem onih čarki sa Ćokijem, ne sećam se da nas je krao nekada (i KKP isto).

Nije dosudio Beronu korake, sudio onu 5 na 3 tekmu...to je onako na prvu loptu..

Posted
5 minutes ago, pendulum said:

Nije dosudio Beronu korake, sudio onu 5 na 3 tekmu...to je onako na prvu loptu..

Koje korake? :s_d:

a za 5 na 3 bio je još uvek premlad sudija plus je Belošević bio decision maker u toj tekmi.

Mrzi me da kopam ali mislim da je on pre dve godine odbio da sudi finale aba lige, kad ste vi osvojili

• Like 1
Posted
1 hour ago, pendulum said:

Koliko sam ispratio, mislim da je u oba slučaja situacija bila takva da domaćini ne mogu da garantuju bezbednost gostima pa se zato i igraju tekme na neutralnom terenu (Fener i Efes), odnosno pred praznim tribinama u slučaju Valensije.

Nije to bio zahtev Makabija.

A Izrael tj. Makabi i Hapoel, mogu da garantuju bezbednost timovima koji avionima treba da dodju na teritoriju gde su ucestali raketni napadi? 

Posted

S kim se mačuješ? 🙂

Vas dvojica ste pisali da su turski timovi i Valensija "primorani" da igraju u uslovima u kakvim su igrali. Ja sam samo iskomentarisao da su oni sami doneli odluku da igraju u takvim uslovima jer ne mogu da garantuju bezbednost Makabijevim igračima, stafu i celoj delegaciji.

Inače putnički letovi za Izrael, sa manjim prekidima, funkcionišu sve vreme ovog rata. Od kad je stupilo na snagu ovo krhko primirje svakako neće biti raketnih napada, a sama situacija u Izraelu je već par decenija takva da može da se desi neki incident bilo gde na ulici, ali to je tako bilo i dok se igrala regularno EL u Tel Avivu.

Ovde ne želim da pričam uopšte o licemerju rukovodioca EL i drugih sportskih asocijacija, politici i izraelskim zločinima. Samo konstatujem faktičko stanje.

• Like 1