deez nuts. Posted yesterday at 07:53 AM Posted yesterday at 07:53 AM Ne znam dal ste videli, sudija Uros Nikolic uhapsen kao deo vracarskog klana 😆 2 2
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:06 AM Author Posted yesterday at 08:06 AM Meni odmah bio sumnjiv kad sam video da fura tarzanku. 1 1
suptil Posted yesterday at 08:07 AM Posted yesterday at 08:07 AM 12 minutes ago, deez nuts. said: Ne znam dal ste videli, sudija Uros Nikolic uhapsen kao deo vracarskog klana 😆 To sam poceo da pisem na Aba temi. Dovoljno je da je neko vec napisao.
Don Dusko Posted yesterday at 08:10 AM Posted yesterday at 08:10 AM Tavaresovi zlatni dani su gotovi jbg.Prosao prajm a kako godine idu i fizikalije izdaju. 1
suptil Posted yesterday at 08:11 AM Posted yesterday at 08:11 AM Just now, Don Dusko said: Tavaresovi zlatni dani su gotovi jbg.Prosao prajm a kako godine idu i fizikalije izdaju. Sudija mu je profesija deo klana mu je hobi 😄
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:13 AM Author Posted yesterday at 08:13 AM Mislim da overreactujete na Real. Biće oni ok. 4
NMX Posted yesterday at 08:15 AM Posted yesterday at 08:15 AM Aiiiiii Quote Poznati košarkaški sudija Uroš Nikolić uhapšen je u međunarodnoj policijskoj akciji zbog sumnje u povezanost sa organizovanom kriminalnom grupom. Nikolić je uhapšen u sredu u Beogradu u velikoj akciji policije koja je vođena po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, a zbog sumnje da je deo organizovane kriminalne grupe osumnjičene za teška krivična dela, preneo je u četvrtak Blic. U akciji policije uhapšeno je deset osoba. Nikolić je na listi evroligaških sudija i ove sezone. Ali i na listi sudija ABA lige i Košarkaške lige Srbije. Trebalo da bi da bude saslušan u petak u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal. Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je konkretno vest o hapšenju sudije Nikolića, a izneo je i niz datelja u javnost: „Zanimljivo, uhapšen je ovde u Beogradu, sa inicijalima U.N. košarkaški sudija Evrolige, kojem je u pretresu stana nađena velika količina, 250.000 evra, zlatne poluge, satovo. Sumnja se da je on finansijska potpora delovanja ovog klana“, rekao je ministar Dačić. Majko mila 1 3 1 2
NMX Posted yesterday at 08:22 AM Posted yesterday at 08:22 AM Pravda udba je spora ali dostižna Quote Vesna Čović udaljena iz hale u Železniku Na utakmici 14. kola ABA lige FMP - Cibona (88:79), arbitar Uroš Nikolić udaljio je sa tribina u Železniku Vesnu Čović, suprugu predsednika KK Crvena zvezda i alfe i omege FMP-a Nebojše Čovića Quote KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je od ABA lige u četvrtak zahtevao hitno pokretanje disciplinskog postupka protiv sudije Uroša Nikolića i delegata Milana Krnete zbog dešavanja nakon utakmice 11. kola ABA Lige između KK Crvena zvezda i KK Cedevita Olimpija koja je odigrana 14. 04. 2021. godine u Beogradu. Nakon fer i korektne utakmice koja je odigrana u hali "Aleksandar Nikolić" iz nama nepoznatih razloga, sudija Uroš Nikolić je potpuno demolirao sudijsku svlačionicu, napravio veliku materijalnu štetu i tom prilikom doživeo i povredu. Sve jasno 7
BojanaCZV Posted yesterday at 08:29 AM Posted yesterday at 08:29 AM ^ja se secam ove vesti o svlacionici i bila mi je u fazonu nemoguce. A onda kao razmisljam, pa da li bi smeli da lazu. Pa opet, ako ne lazu, kako moze biti "nikom nista". Sve u svemu, ovo sto je NMX iznad okacio je prosto neverovatna prica. Grozno.
Dzo23 Posted yesterday at 08:35 AM Posted yesterday at 08:35 AM Nakon Mateja "Tom Forda" evo ga još jedan samo znatno ekstremniji slučaj. Sledeći je Javor...
Manu Posted yesterday at 08:35 AM Posted yesterday at 08:35 AM Uroš Nikolić je već robijao ranije i bio hapšen više puta. Ta "leđa" su mu i dozvoljavala da uvek ima najnadmeniji stav od naših sudija i da se šalje da disciplinuje ekipe. 2 3
Ludi za Poli Posted yesterday at 08:41 AM Posted yesterday at 08:41 AM Kakva levatina. Umjesto da se ugleda na naseg bivseg ministra sigurnosti gosn Nenada Nesica koji kupuje nekretnine u vrijednosti od par miliona ukupno kesom i jos plati milion i po maraka kaucije u kesu bez da ga iko uhvati, ovaj levat padne sa bijednih 250k eura... 2
Barkley#34 Posted yesterday at 08:57 AM Posted yesterday at 08:57 AM Propustio si zlatne poluge a cena zlata je otišla u nebesa, pametan investitor. Kakva priča. Još kad pročitam Manuov post...
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:58 AM Author Posted yesterday at 08:58 AM Što je najjače, meni je on bio sasvim dobar sudija. 2
pendulum Posted yesterday at 09:00 AM Posted yesterday at 09:00 AM 14 hours ago, Ludi za Poli said: Bilo bi potpuno legitimno da odbiju igrati s njima u Tel Avivu ako su vec i sami prisiljeni igrati domace utakmice protiv ta dva kluba na neutralnom terenu. Il sva domacinstva na neutralnom terenu il nijedno. Sve sem toga je travestija i obesmisljavanje takmicenja. 14 hours ago, Kooineeperk said: Turski timovi primorani da ugoste Makabi i Hapoel van Turske, Valensija primorana da protiv Hapoela kod kuce igra pred praznim tribinama, a s druge strane Hapoel i Makabi hoce da budu domacini u Tel Avivu. Da, veoma razumno. Koliko sam ispratio, mislim da je u oba slučaja situacija bila takva da domaćini ne mogu da garantuju bezbednost gostima pa se zato i igraju tekme na neutralnom terenu (Fener i Efes), odnosno pred praznim tribinama u slučaju Valensije. Nije to bio zahtev Makabija.
Nikom nista Posted yesterday at 09:01 AM Posted yesterday at 09:01 AM 1 minute ago, Chaos Is Me said: Što je najjače, meni je on bio sasvim dobar sudija. Prilicno iritantan, ali dobar... definitivno je i u EL bio/je odlicno kotiran... prosle godine F4...malo li je 1
Volter Posted yesterday at 09:26 AM Posted yesterday at 09:26 AM 17 minutes ago, Nikom nista said: Prilicno iritantan, ali dobar... definitivno je i u EL bio/je odlicno kotiran... prosle godine F4...malo li je Nadmen i često se zbog toga blamirao. Sećamo se onog isključenja u Nišu Duška Ivanovića, zatim kad je izbacio iz dvorane Iva Daneua, čoveka koji ima 87 godina. 2
NMX Posted yesterday at 09:54 AM Posted yesterday at 09:54 AM Gde ja živim jbt, narod svuda piše ovo što je i Manu napisao, da je lik u kriminalu godinama, više puta hapšen, daje pare na kamatu, bog te jebo Ali F4 sudio i to dobro. I jeste nadmen sudija mada sem onih čarki sa Ćokijem, ne sećam se da nas je krao nekada (i KKP isto). I onda se setim kad je Boltauzer pao da je neko kačio koliko sudije zarađuju po EL i ABA utakmicama gde u mesec dana izlaze na 10k bez da se oznoje (bez duplih kola). Izgleda da je štedeo pare od Evrolige pa mu našli 250k u stanu. Sigurno ima izvode iz banke da to potvrde
aleksa7 Posted yesterday at 09:55 AM Posted yesterday at 09:55 AM Шпански Encestando пише да Прешус Ачува нема намеру да игра у Евролиги, да је одбио конкретну понуду Дубаија и да упркос интересовању Ефес и Реал неће моћи да га доведу јер се он нада уговору у Америци. Мотале су се информације и да га Партизан И Макаби желе, па да поделим ову вест поузданих Шпанаца у вези популарне мете евролигаша.
pendulum Posted yesterday at 09:58 AM Posted yesterday at 09:58 AM 1 minute ago, NMX said: Ali F4 sudio i to dobro. I jeste nadmen sudija mada sem onih čarki sa Ćokijem, ne sećam se da nas je krao nekada (i KKP isto). Nije dosudio Beronu korake, sudio onu 5 na 3 tekmu...to je onako na prvu loptu..
NMX Posted yesterday at 10:05 AM Posted yesterday at 10:05 AM 5 minutes ago, pendulum said: Nije dosudio Beronu korake, sudio onu 5 na 3 tekmu...to je onako na prvu loptu.. Koje korake? a za 5 na 3 bio je još uvek premlad sudija plus je Belošević bio decision maker u toj tekmi. Mrzi me da kopam ali mislim da je on pre dve godine odbio da sudi finale aba lige, kad ste vi osvojili 1
Kooineeperk Posted yesterday at 10:11 AM Posted yesterday at 10:11 AM 1 hour ago, pendulum said: Koliko sam ispratio, mislim da je u oba slučaja situacija bila takva da domaćini ne mogu da garantuju bezbednost gostima pa se zato i igraju tekme na neutralnom terenu (Fener i Efes), odnosno pred praznim tribinama u slučaju Valensije. Nije to bio zahtev Makabija. A Izrael tj. Makabi i Hapoel, mogu da garantuju bezbednost timovima koji avionima treba da dodju na teritoriju gde su ucestali raketni napadi?
pendulum Posted yesterday at 10:25 AM Posted yesterday at 10:25 AM S kim se mačuješ? 🙂 Vas dvojica ste pisali da su turski timovi i Valensija "primorani" da igraju u uslovima u kakvim su igrali. Ja sam samo iskomentarisao da su oni sami doneli odluku da igraju u takvim uslovima jer ne mogu da garantuju bezbednost Makabijevim igračima, stafu i celoj delegaciji. Inače putnički letovi za Izrael, sa manjim prekidima, funkcionišu sve vreme ovog rata. Od kad je stupilo na snagu ovo krhko primirje svakako neće biti raketnih napada, a sama situacija u Izraelu je već par decenija takva da može da se desi neki incident bilo gde na ulici, ali to je tako bilo i dok se igrala regularno EL u Tel Avivu. Ovde ne želim da pričam uopšte o licemerju rukovodioca EL i drugih sportskih asocijacija, politici i izraelskim zločinima. Samo konstatujem faktičko stanje. 1
kojihit Posted yesterday at 10:26 AM Posted yesterday at 10:26 AM Kumara vindicated, i Nikolić je bio među pobrojanim koje ce da urnise svuda u svetu 😂 1
Recommended Posts