fradler Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Makabi nije pazio na casu kad smo se mi zaleteli sa produzetkom Sfera, pa se monumentalno raspali. Juce produzili Katasa, danas nezapamceno brukanje.
Taki Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Brutalnu odbranu igra Panata, a u napadu lopta kruzi,vidi se pecat trenera 1
TB Told Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Losmi17 said: Ne budi smesan, svi znamo ko je ta ekipa Ona koja se toliko borila da se f4 igra u njenoj dvorani, a gledaće ga iz kancelarija te dvorane? 1
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Aj sad ozbiljno da prokomentarisem.Pao mi nikako ne uliva poverenje.Jeste kvalitetne igrace imaju pogotovo prva petorka. Ali nisu tim niti ce biti. Naravno ako se poklope kockice mogu do kraja al meni oni bas smrde i ne verujem da ce se desiti kao pre 2 sezone. Edited 17 hours ago by Don Dusko
Čočo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ova pobeda Valensije možda je jedna od najvećih rutinski pobeda ove sezone. 4
Žilee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Scenario za PAO da izbegnu plej in 1. Da se nadaju da ce ili Partizan ili Pariz dobiti zalgiris 2. Da PAO dobije efes kod kuce Obe ekipe 22 pobede ali bolji medjusobni skor,a ovi ispod da zavrse sa 21 pobedom.
Dzo23 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne bih se iznenadio da Efes pobjedi u Oaki. Mislim da je vrlo moguće.
Čvarkov Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 15 minutes ago, Sector said: Atamane da se ne ljubimo. 7
Losmi17 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 13 minutes ago, Dzo23 said: Ne bih se iznenadio da Efes pobjedi u Oaki. Mislim da je vrlo moguće. Ne znam kako to mozes da zakljucis, niti da pomislis. Tezak non-sense. 2 1
Dzep Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 17 minutes ago, Žilee said: Scenario za PAO da izbegnu plej in 1. Da se nadaju da ce ili Partizan ili Pariz dobiti zalgiris 2. Da PAO dobije efes kod kuce Obe ekipe 22 pobede ali bolji medjusobni skor,a ovi ispod da zavrse sa 21 pobedom. 1. Mi dobijamo Žalgiris, i 2. Oni dobijaju Efes E sad, gde će ih to smestiti i šta im odgovara... U principu, ništa im ne odgovara pošto igraju loše, ko god da im padne teško će izvući tri pobede.
Romantik Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 hours ago, Čočo said: Fener od utakmice sa Zvezdom gde je ušao sa 19 vezanih pobeda, odigrao 8 utakmica u EL sa skorom 1:7. Potop. Ja sam jos tad govorio kako su njihovi rezultati nerealni, dosta pobeda su izvukli na misice, a po meni oni nemaju roster za plej-of (top 6), pa mi je njihovo prvo mesto u tom delu sezone bilo mnogo vece iznenadjenje od rezltata Valensije i Pariza, koji je bio solidan tada, ali srecom stvari polako dolaze na svoje, a od februara pricam da je jedini siguran ucesnik final 4 onaj ko bude imao srece da igra protiv Fenera u plej-ofu.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Trener Ataman pohvalio Valensiju, ali gordi Martinez ne prihvata. Bezvezna reakcija skroz, ali svakako trener godine iako mi je licno Valensija odvratna. 1
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 hours ago, Čočo said: Ova pobeda Valensije možda je jedna od najvećih rutinski pobeda ove sezone. Stvarno rade odličan posao. Sjajnu sezonu igraju. Još samo da dobiju Dubai u zadnjem kolu i to bi bio šlag na tortu a da mi rešimo večeras Asvel šta će biti sve samo ne lako. Kidanje živaca u najavi. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago @Losmi17 ja mislim da bi najpostenije bilo duel CZ-Pao pa da vidimo tog tvog Atamana i njegov MVP sastav kako pucaju pod pritiskom. Kumara u nevjerici😀
Recommended Posts