Čvarkov Posted Saturday at 10:57 AM Posted Saturday at 10:57 AM I projekat NBA Evropa se obustavlja. 1 1
Borca Posted Saturday at 11:40 AM Posted Saturday at 11:40 AM Quinn Ellis koji je letos potpisao visegodisnji ugovor sa Armanijem navodno ima milionske ponude iz NCAA za narednu sezonu i vrlo je moguc njegov odlazak iz kluba. Armani je navodno vec "naciljao" neke igrace kao potencijalne zamene.
Knipex Posted Saturday at 12:06 PM Posted Saturday at 12:06 PM Izgleda da će ipak sve domaće utakmice u Evroligi Makabi i Hapoel igrati u Beogradu, odnosno Sofiji. Izraelska liga je suspendovana. 1
Mile1 Posted Saturday at 04:50 PM Posted Saturday at 04:50 PM 4 hours ago, Knipex said: Izgleda da će ipak sve domaće utakmice u Evroligi Makabi i Hapoel igrati u Beogradu, odnosno Sofiji. Izraelska liga je suspendovana. Treba ih izbaciti iz lige 8
Borca Posted Saturday at 04:55 PM Posted Saturday at 04:55 PM Omer Yurtseven i Panatinaikos sporazumno zavrsili saradnju. 1
wing Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Vraćanje izraelaca u Pionir i Sofiju je smejurija ali ništa novo za ovaj cikus od franšize.
berti Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Čudo ih odmah ne stave u plej of i da ne igraju vise. 1
TB Told Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Pretpostavljam da se zalažete za igranje u Tel Avivu?
Mile1 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 4 minutes ago, TB Told said: Pretpostavljam da se zalažete za igranje u Tel Avivu? Zalazem se da budu izbaceni kao sto je izbacen i CSKA i ponavljam opravdano. Samo jos treba da dajemo azil takvim ekipama Kakva sprdnja od takmicenja neke ekipe su igrali protiv izraelskih ekipa u tel avivu,neke u minhenu, beogradu, sofiji i ostalim gradovima. Protiv turskih ekipa na neutralnom terenu, glavonje u evroligi interesuje samo novac Edited 21 hours ago by Mile1 4 1
TB Told Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, Mile1 said: Salazem se da budu izbaceni kao sto je izbacen i CSKA i ponavljam opravdano. Samo jos treba da dajemo azil takvim ekipama Čini mi se da se to nije desilo ni u jednom ekipnom takmičenju u kojem igraju izraelski klubovi u bilo kojem sportu, pa ne znam čemu čuđenje sada i glumljenje nekih moralnih veličina u odnosu na evroligu. 1
Mile1 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, TB Told said: Čini mi se da se to nije desilo ni u jednom ekipnom takmičenju u kojem igraju izraelski klubovi u bilo kojem sportu, pa ne znam čemu čuđenje sada i glumljenje nekih moralnih veličina u odnosu na evroligu. Sprdnja to i kazem sta im se dopusta u svim sportovima
berti Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Cela EL je nerugalarna zbog cirkusa sa izraelskim klubovima. Umesto da su ih izbacili, sada prave sprdnju.
TB Told Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Zato što ih ne volimo, a ove godine je i Hapoel ozbiljan rival. Samo tako se može objasniti zašto se neko čudi sada nečemu što se dešava u svim sportovima u protekle tri godine. 3 1 1
wing Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Vlasnici EL klubova da nisu veverice odbili bi bilo kakvu dalju improvizaciju u vezi izraelskih timova. Nek sagrade do sledeće sezone po jednu halu u Evropi i sve rešeno. Do tada na led. Valensiji je policija i privatne firme koji im rade obezbedjenje tražili tako visoku sumu za gostovanje Hapoela da su ovi rešili da to odigraju kući bez svoje publike. Kasnije se saznalo da je i EL dala takvu preporuku a Valensija se pravdala jakim palestinskim lobijem u tom delu Španije. Kakav je to Frankenštajn od franšize. Edited 19 hours ago by wing 1 1
Dropkick Murphys Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kad ih nisu izbacili nakon onoga što su uradili civilima u Palestini, ovo je limunadica. Teraj dalje. 4
wrach Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Vidim niko ne spominje Dubai. Ali sta se npr desava ako nisu u mogucnosti da dodju na utakmicu u Beograd za koji dan? Kapiram nista, odlaze se utakmica- bole ih k.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 hours ago, Eddard said: A zašto da ih izbace? Zašto su izbačeni ruski klubovi?
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago McKinley Wright dobio priznanje za MVP Februara. Zanimljivo, ja bih rekao da je igrao mnogo bolje u nekim prethodnim mesecima. 2
m0k1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Verovatno je imalo uticaja i to sto je Dubai dobio sva 4 meca u februaru. Mada slazem se - Kabengele je na 3 od 4 meca bio bolji ali ga je onaj minus vs Reala izbacio iz trke. Edited 2 hours ago by m0k1
NikadProtivŽelimira Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, DameTime said: Zašto su izbačeni ruski klubovi? Nisu zbog invazije na Ukrajinu, vec zbog preporuka i nalogatm daleko ozbiljnijih institucija, organizacija i politickih entiteta, koji su zdruzeno resili da iseku svaku rusku firmu, udruzenje, klub iz evropskih i (vecinski) svetskih delovanja. Svet nije fair & square, ovo je ponajmanje problem same Evrolige. Izrael i Rusija imaju potpuno drugacije pozicije u svetskoj zajednici, i to je ponajmanje problem kosarke. 3
DameTime Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 36 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Nisu zbog invazije na Ukrajinu, vec zbog preporuka i nalogatm daleko ozbiljnijih institucija, organizacija i politickih entiteta, koji su zdruzeno resili da iseku svaku rusku firmu, udruzenje, klub iz evropskih i (vecinski) svetskih delovanja. Svet nije fair & square, ovo je ponajmanje problem same Evrolige. Izrael i Rusija imaju potpuno drugacije pozicije u svetskoj zajednici, i to je ponajmanje problem kosarke. Moje pitanje je bilo retoričko. Što se tiče bolda, ruski klubovi su banovani iz lige 28.2.2022, tačno 4 dana nakon što je počela ruska invazija na Ukrajinu. Do tog trenutka ruski klubovi nisu smetali nikom u Euroleague, iako je Putin jasno iskazivao svoje pretenzije i pre februara 2022. Što se tiče drugog bolda, mislim da je to topla voda, odnosno svima nam je jasno da svet nije fair&square. Isto tako ne znam čemu iščuđavanje što neki nisu okej sa tim kako se Izrael tretira u međunarodnim krugovima, uprkos svojim ratnim zločinima, koje su izvesno izvršili ili izvršavaju u Palestini.
Recommended Posts