nunilo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 hours ago, MrTripleDouble said: Kontam da bi Monaco na keca doveo nekog centra da nema transfer zabranu. Neverovatno je da su nakon povrede Hayesa spali na jednog jedinog centra, i to Thiesa koji je atipican igrac za tu poziciju. Jebali su oni jeza u ledja narednih nekoliko nedelja dok se ne oporavi Hayes. Men' se cini da ce oni pre da se oporave kada legnu zaostale plate.
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) midžet bratina skariolo u epizodi kako da kažem ilija belošević a da ne kažem ilija belošević i ja se ponekad pitam da li ću poživeti dovoljno dugo da vidim jednu utakmicu u atinu u kojoj ika ne pogura grčki tim protiv bilo koga bukvalno čak i protiv reala što je po pravilima fizike skoro pa nemoguće Edited 3 hours ago by rodriguez
Estrella Roja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 57 minutes ago, Chaos Is Me said: Ma kakav Monako, večiti tigar od papira. Što ovako oštro prema Monaku? Za 4 sezone do sad imaju 2 F4 od toga jedno finale. Nije loše za ekipu koja je pre toga igrala Evrokup. Meni je veći tigar od papira Olimpijakos, imaju jedan od većih budžeta, godinama su u prva 2 tima na kraju regularnog dela. I onda odu na F4 i tamo ne urade ništa.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Jednostavno ne verujem ekipi koju predvodi Mike James i koja je na jednu povredu bitnog igrača udaljena od raspada. Zvučaće glupo ali mi nemaju pobedničku auru. 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I Hapoel je ispostavilo se na jednu povredu bitnog igraca od totalnog raspada, kao i mnoge druge ekipe. Povredio se Brajant i vezali su 4 poraza. Jos vise dobija na znacaju kako je Zvezda prosla kroz svoj period povreda. Slazem se potpuno za Mike Jamesa, to sam vec pisao. 1
Estrella Roja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Poštujem, mada mislim da je Džejms dosta promenio svoj način igre u poslednje dve sezone a naročito ove. Smanjio je broj šuteva za 3 i mnogo više asistira. Stoji da obično nestane u bitnim momentima ali je recimo lično on odveo Monako do finala prošle sezone. Šta znam, čini mi se da utisak dosta vara kod ekipe Monaka, deluju kao divljačka ekipa a onda pogledam statistiku i vidim da su u vrhu EL po broju asistencija, samo Valensija ima više. A ovo za bitnog igrače mislim da važi za dosta timova u EL, evo Pao se muči posle povrede Nana a barem oni imaju roster pun vrhunskih igrača 1
GameChanger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 15 minutes ago, Cavani said: I Hapoel je ispostavilo se na jednu povredu bitnog igraca od totalnog raspada, kao i mnoge druge ekipe. Povredio se Brajant i vezali su 4 poraza. Jos vise dobija na znacaju kako je Zvezda prosla kroz svoj period povreda. Slazem se potpuno za Mike Jamesa, to sam vec pisao. Samo da dodam da se i Pao poprilicno raspada bez Nana, a da su Efes i Partizan, iako su usli ambiciozno u sezonu, poptuno propali nakon povreda Larkina odnosno Karlika. Zapravo, mislim da su jedine dve ekipe koje ne zavise u tolikoj meri od glavnih igraca Fener i Real, eventualno Oly. Svi ostali, ukljucujuci i nas (Kodi), bi neizbezno morali da prodju kroz seriju poraza.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Jeste se James dosta promenio i počeo da igra timskije ali kad se lomi nema predvidivije ekipe od Monaka, znaš da će on da igra heroball. Roster im je kvalitetan ali jako kratak, nemaju dovoljno igrača da iznesu neku povredu nosioca, imaju samo 13 registrovanih igrača od kojih Michineau, Begarin i Makoundou praktično ni ne ulaze u igru.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 2/2/2026 at 9:04 PM, Chaos Is Me said: Trener sa takvim CV-em kakav ima Želimir dobija te pare uvek i svuda od bilo kog kluba koji je u mogućnosti da mu ih obeća i isplati. Da, Želimir je nauspešniji evropski trener svih vremena. Da li je najbolji? Pa razlika u trofejima između njega i prvog sledećeg je isuviše velika da to ne bi bilo tako. Da li je danas najbolji i da li bi bio prva opcija klubu koji ima carte blanche da uzmu bilo kog trenera? Mislim da ne i da bi mnogi radije uzeli Šarasa, možda i još nekog. Ali svakako je i dalje u top 5 najpoželjnijih, u najmanju ruku. Teškaše je trenirao uvek, rani uspeh u trenerskoj karijeri ga odveo na sami evropski vrh i posle se nije vraćao na niže osim sa KKP koji mu je ipak poseban klub. To je potpuno normalo, i ja ako sam se navikao da vozim džipa, ne vraćam se više na punta ili čak ni na golfa ili mali SUV. Potpuno normalno ponašanje čoveka. Možda je i Phil Jackson trebalo da vodi npr Igokeu da bi se dokazao da je najbolji, umesto što je vodio Bullse i Lakerse. Dobar post, ali u boldovano ne verujem. I to nema neke velike veze sa Partizanom. U poslednjih 13 godina ima jednu titulu, na listi osvajaca u tom periodu ima tri imena koja su osvajala vise od jednom (jedan od tih se ovde naziva prevarom i bivsim trenerom), jedan nazalost vise nije medju zivima, jos jedan je zbog bolesti sprecen da trenira, a jedan je pao u mediokritetstvo. U prevodu, 13 godina je izuzetno dug period i u ovom trenutku Zeljko Obradovic je mnogo vise bivsi trener (sto je i nagovestio napustajuci Partizan) nego top 5 najpozeljnijih trenera.
BattleBender Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da je receno "najpozeljniji" sto ne mora nuzno 100% da se preklapa sa top5 najbolji. Ja sam ubedjen da neko iz top10 sad iz nekog razloga mora da nadje novog trenera, a Zeljko je zainteresovan, sigurno bi ga uzeli bez razmisljanja. A da npr u nekom paralelnom univerzumu se krece fantasy draft, klubovi biraju trenere, Zeljko bi bio barem u top7... 1
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bio na tekmi sinoć i tek sad vidim da je mučeni Radanov dobio desetak minuta kod komšija. Iskreno, žao mi ih je. Em su u kanalu, još na to razigravaju menadzerskog igrača kome je Igokea plafon karijere.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Top 10 verovatno, ali i nema 50 trenera. Itudis, Jasikevicijus, Ataman, Spanulis, Martinez su mi def top 5 najpozeljnijih trenera trenutno, ne nuzno tim redom.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Pascual lagano ispred Spanule, a i Barcokas i Scariolo 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mozda pre 10 godina. Pascual djene djene, Barcokas je prevazidjen vise nego Pablo Laso. Skariolo isto.
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nikada mi nije bilo jasno na osnovu kojih kriterijuma se prave te forumaške rang liste trenera, a po kojima je neko obavezno overrated, neko prevara, neko prevaziđen/bivši trener itd. 1
Radovan III Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bio bih zahvalan ako mi neko odgovori: Pozdrav,zna li neko šta je sa Smailagićem?Je li još u Virtusu ili u nekom drugom klubu?
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 minutes ago, Radovan III said: Bio bih zahvalan ako mi neko odgovori: Pozdrav,zna li neko šta je sa Smailagićem?Je li još u Virtusu ili u nekom drugom klubu? U Virtusu je, povredjen Edited 2 hours ago by tejlor
m0k1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zapravo bi trebalo veceras da zaigra posle povrede zbog kohe je propustio neke meceve.
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Guru said: Nikada mi nije bilo jasno na osnovu kojih kriterijuma se prave te forumaške rang liste trenera, a po kojima je neko obavezno overrated, neko prevara, neko prevaziđen/bivši trener itd. Ne znam za sve kategorije, ali mogu da dam kriterijume za "prevaziđen": - preko 60 godina - poslednjih 15 godina ima EL titula koliko i Ćus Mateo - iz Čačka 2 5 1
Radovan III Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hvala za Smajlija. Još kada bi mi neko,mada sumnjam da je to moguće, objasnio šta je bilo Izraelcima pa su dali onolike pare Vasi? Svi na forumu pa i ljudi koji površno prate košarku su znali da je to glupost godine ali Izraelac se upecao.Razumijem da ne prati košarku ali zar nema nekog savjetnika koji mu je mogao da objasni da je to bačen novac.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ne znam za sve kategorije, ali mogu da dam kriterijume za "prevaziđen": - preko 60 godina - poslednjih 15 godina ima EL titula koliko i Ćus Mateo - iz Čačka - Podržao studentsku listu.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 39 minutes ago, Guru said: Nikada mi nije bilo jasno na osnovu kojih kriterijuma se prave te forumaške rang liste trenera, a po kojima je neko obavezno overrated, neko prevara, neko prevaziđen/bivši trener itd. Pozeljnost je laka, to nije nuzno i trenutno najbolji trener, mada trenutno najbolji ce biti na toj listi. Zeljka ne vidim kao pozeljnog jako dugo vremena, prvo zbog toga sto on radi iskljucivo u klubovima sa top 3 budzetom, a drugo sto je vec mator. Barcokas ima auru gubitnika i rigidnog trenera, tako da ne vidim zasto bi on bio na listi pozeljnih. Laso slicno, nigde osim Reala nije nista uradio, tako da mislim da mu se pozeljnost osula, iako ima dve titule u periodu kad pomenuti Zeljko i Barcokas imaju nula i jednu. A i ta jedna Barcokasova koja je vec bila davno je nastavak Dudinog rada. Spanulis je mlad trener, ne mislim da ce biti nivo Sarasa, ali posto je mlad, harizmatican i legenda kosarke u Evropi, sigurno je pozeljan. Edited 1 hour ago by McLeod
Recommended Posts