drperce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Golijat said: Vezenkov? Milutinov? 🤔 Oni su mi prva petorka, napisah pre neki dan Milutinov i Oturu ubedljivo najbolji centri Prva petorka - Francisko, THT, Brajant, Vezenkov, Milutinov Mozda preterujem sa Fenerom ali ono sto Saras radi u sezoni kad je ostao bez dva najbolja igraca iz prosle je neverovatno Edited 2 hours ago by drperce 1
propolis Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Željko nema šanse da bude u Bajernu jer nikad nije bio u ekipi koja nije u top 5 budžeta u EL, izuzetak je KKP iz emotivnih razloga. 2
Alexandar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, propolis said: Željko nema šanse da bude u Bajernu jer nikad nije bio u ekipi koja nije u top 5 budžeta u EL, izuzetak je KKP iz emotivnih razloga. Pa mozda ce, ako namerava da nastavi sa trenerskim radom, morati da trenira i nizebudzetske klubove posto se od stare slave ne zivi. Sve je moguce. Idu novi trendovi. Da vidimo da Zelimir napravi jedan Pariz od prosle sezone ili jednu Valensiju od ove.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Kako da ne. Mislim da se intimno kaje i što je vodio KKP. Daleko od toga da može da se naruši takav legacy kakav Željko ima, ali ako ikad više bude vodio nekog evroligaša to će biti apsolutni finansijski teškaš.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Inace F4 jos nije nigde rezervisani ugovor nije potpisan pitanje je gde ce se igrati.Posto Motejunas jos nije potpisao nista a bice smenjen,tako da ce ovaj novi to morati da potpisuje sada(JaoMile podcast),sve u svemu zanimljivo ako je ovo tacno.
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, drperce said: Oni su mi prva petorka, napisah pre neki dan Milutinov i Oturu ubedljivo najbolji centri Prva petorka - Francisko, THT, Brajant, Vezenkov, Milutinov Mozda preterujem sa Fenerom ali ono sto Saras radi u sezoni kad je ostao bez dva najbolja igraca iz prosle je neverovatno Legit. Kad smo kod Vezenkova, po mom misljenju je za klasu najbolji igrac u evropi. Covek mislim da nije odigrao losu tekmu ove sezone, makar ne u smislu da bude stetocina po svoj tim, sto brojke i index to dokazuju.
BaneSto01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Žilee said: Inace F4 jos nije nigde rezervisani ugovor nije potpisan pitanje je gde ce se igrati.Posto Motejunas jos nije potpisao nista a bice smenjen,tako da ce ovaj novi to morati da potpisuje sada(JaoMile podcast),sve u svemu zanimljivo ako je ovo tacno. Krece uskoro prodaja karata, tako da su resili ovaj problem u medjuvremenu i sve je ispeglano
Alexandar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 43 minutes ago, Chaos Is Me said: Kako da ne. Mislim da se intimno kaje i što je vodio KKP. Daleko od toga da može da se naruši takav legacy kakav Željko ima, ali ako ikad više bude vodio nekog evroligaša to će biti apsolutni finansijski teškaš. Zasto bi se kajao za KKP. 2.5 miliona evra (ili vise) godisnje se ne dobija svugde. Mislim ako je tacno ovo sto si napisao, kazi da li je Zelimir najuspesniji ili najbolji trener i moze li se to odvojiti jedno od drugog, posto, kako ti kazes, ako ne trenira "teskasa" onda se nece ni odluciti na dalji rad. Edited 1 hour ago by Alexandar
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Trener sa takvim CV-em kakav ima Želimir dobija te pare uvek i svuda od bilo kog kluba koji je u mogućnosti da mu ih obeća i isplati. Da, Želimir je nauspešniji evropski trener svih vremena. Da li je najbolji? Pa razlika u trofejima između njega i prvog sledećeg je isuviše velika da to ne bi bilo tako. Da li je danas najbolji i da li bi bio prva opcija klubu koji ima carte blanche da uzmu bilo kog trenera? Mislim da ne i da bi mnogi radije uzeli Šarasa, možda i još nekog. Ali svakako je i dalje u top 5 najpoželjnijih, u najmanju ruku. Teškaše je trenirao uvek, rani uspeh u trenerskoj karijeri ga odveo na sami evropski vrh i posle se nije vraćao na niže osim sa KKP koji mu je ipak poseban klub. To je potpuno normalo, i ja ako sam se navikao da vozim džipa, ne vraćam se više na punta ili čak ni na golfa ili mali SUV. Potpuno normalno ponašanje čoveka. Možda je i Phil Jackson trebalo da vodi npr Igokeu da bi se dokazao da je najbolji, umesto što je vodio Bullse i Lakerse. 1
wing Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago (edited) https://www.facebook.com/share/r/177CbZohBb/ ...propalites. Edited 1 minute ago by wing
Recommended Posts