Geronimo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I Nole i Zvezda... Al tu je ovaj narko da mi totalno popravi dan 1
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, JPM said: Lova je dobra, boli ih kurac. Jos ih trenira najbolji trener. Ovu budalu niko i ne slusa. "Najbolji trener". 1
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Vidim ovde se odmah piskara kao da je finale EL. Dovoljno je da Dimi pusti jedan story... Ja se nadam da cemo ovo prevazici, iako sam sve manji optimista. #wethegreens Edited 2 hours ago by Losmi17
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Lova je dobra, boli ih kurac. Jos ih trenira najbolji trener. Ovu budalu niko i ne slusa. Ma buraz gdje ne sluša...Posle svake izgubljene utakmice im prijeti, pumpa pritisak. Da ne pričam koliko puta je pravio klovna od sebe gdje prijeti i vredja sudije i kači na instagram. To je javno. Ko zna šta sve radi što se ne zna. Liku nije mjesto u sportu, i davno je trebao biti uklonjen.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: "Najbolji trener". U zadnjih 10 godina jeste. I meni je grozan ali rezultati stoje.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Losmi17 said: Vidim ovde se odmah piskara kao da je finale EL. Dovoljno je da Dimi pusti jedan story... Ja se nadam da cemo ovo prevazici, iako sam sve manji optimista. #wethegreens Ti ozbiljno navijas za ovaj kako uopste da ih nazovem?
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Žilee said: Ti ozbiljno navijas za ovaj kako uopste da ih nazovem? Da. Hajde nazovi nas...da cujem?
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Losmi17 said: Da. Hajde nazovi nas...da cujem? Pa to i jeste problem kako sve te nazive srociti u jedan 😂 1 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Žilee said: Pa to i jeste problem kako sve te nazive srociti u jedan 😂 A da ne bude ban. 1 5
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Losmi17 said: Situacija je dramaticno losa. Sad je sve moguce, bojim se najgoreg... 1 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Don Dusko said: A da ne bude ban. Mislim da smo ti i ja ustanovili nacin. Izvredjaj ga ti a mi ćemo da lajkujemo. @Losmi17 na koliko utakmica Panatinaikosa si isao van Beograda? 1 1
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, JPM said: Mislim da smo ti i ja ustanovili nacin. Izvredjaj ga ti a mi ćemo da lajkujemo. @Losmi17 na koliko utakmica Panatinaikosa si isao van Beograda? Zar je to bitno? Ja sam pre svega navijac goata. A Dimitris i goat su najjaca kombinacija EL kosarke.
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Losmi17 said: Zar je to bitno? Ja sam pre svega navijac goata. A Dimitris i goat su najjaca kombinacija EL kosarke. Bas me interesuje kako neko dodje do toga da navija za Panatenaikos, to jest bilo koji strani kosarkaski klub,nije neka provokacija nego me interesuje kako si dosao do toga? 1 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Losmi17 said: Ja sam pre svega navijac goata. Žoca? Elem, nije previše bitno, zanimalo me da li imaš potrebu da uživo gledaš svoj klub. 1 1
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, Losmi17 said: Da. Hajde nazovi nas...da cujem? Jel imas Lesorov dres? Bez zezanja, zasto mislis da je kriticno u Atini? Vec je vidjeno ludovanje gazde...
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Taki said: Bas me interesuje kako neko dodje do toga da navija za Panatenaikos, to jest bilo koji strani kosarkaski klub,nije neka provokacija nego me interesuje kako si dosao do toga? Znam ja, posto imam jednog ili dvojicu takvih poludrugara, odnosno sticajem okolnosti pridruzenih povremenih clanova moje ekipice, i tacno mogu da dijagnostikujem takve pojave, ali bih verovatno fasovao ban, da to ovde iznesem javno. 3
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Gudura said: Znam ja, posto imam jednog ili dvojicu takvih poludrugara, odnosno sticajem okolnosti pridruzenih povremenih clanova moje ekipice, i tacno mogu da dijagnostikujem takve pojave, ali bih verovatno fasovao ban, da to ovde iznesem javno. Pa ti si vec za ban, jer se bavis dijagnozama. Mogu i ja tebe u par reci, bojim se da ti ne bilo dobro (glasom dejana andjusa 😂)
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hapoel ispao iz kupa. Ako zibuge sledeci ELmec vlasnik Hapoela bi se pretvorio u klona vlasnika Panatainikosa po reakcijama 😄
Problem sa licnim greskama Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 1 hour ago, JPM said: U zadnjih 10 godina jeste. I meni je grozan ali rezultati stoje. Odličan roster builder, motivator. Skidam mu kapu za rezultate. Ali reći da je on najbolbi trener Evrope, ne znam.
Gudura Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 16 minutes ago, Losmi17 said: Pa ti si vec za ban, jer se bavis dijagnozama. Mogu i ja tebe u par reci, bojim se da ti ne bilo dobro (glasom dejana andjusa 😂) Ti ocigledno ne razumes znacenje reci dijagnostikovati. Ne vidim kakvim sam se dijagnozama bavio, a kamoli delio iste. Ne tice se samo medicinske terminologije, cisto da napomenem. A ostajem pri tome da ovo sto ti forsiras na forumu je krajnje ocigledno, jer sam imao prilike da u realnom zivotu vidim i cujem vise puta, i potpuno su mi jasni motivi za tako nesto. Ali samo nastavi molim te, ne daj se omesti, siguran sam da te to usrecuje😎
rodriguez Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 1 hour ago, Losmi17 said: Da. Hajde nazovi nas...da cujem? postoji ime kako vas zovu svi u grčkoj koji ne navijaju za PAO, asocira na jedno poznato sredstvo za lubrikaciju. 1
Losmi17 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago (edited) 5 minutes ago, Gudura said: Ti ocigledno ne razumes znacenje reci dijagnostikovati. Ne vidim kakvim sam se dijagnozama bavio, a kamoli delio iste. Ne tice se samo medicinske terminologije, cisto da napomenem. A ostajem pri tome da ovo sto ti forsiras na forumu je krajnje ocigledno, jer sam imao prilike da u realnom zivotu vidim i cujem vise puta, i potpuno su mi jasni motivi za tako nesto. Ali samo nastavi molim te, ne daj se omesti, siguran sam da te to usrecuje😎 Druye, napisao si tacno mogu da dijagnostifikujem takve pojave. Deder da cujem rec strucnjaka, pa onda da opaucim nemedicinski 😂 2 minutes ago, rodriguez said: postoji ime kako vas zovu svi u grčkoj koji ne navijaju za PAO, asocira na jedno poznato sredstvo za lubrikaciju. Sjajno, pa ima i ovde u Srbiji isto poganih nadimaka za czv i navijace tog kluba. I sta cemo sada? Edited 43 minutes ago by Losmi17 1
Gudura Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 1 minute ago, Losmi17 said: Druye, napisao si tacno mogu da dijagnostifikujem takve pojave. Deder da cujem rec strucnjaka, pa onda da opaucim. Neka, da ne unosim distrakciju u tvoju agendu, nastavi samo. Blazena bila IL.... 1
Ludi za Poli Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Potpuno mi je realno zamisliti kako Kumara jebe Atamanu i Ataturka i Sulejmana i Mehmed Fatiha, a Ataman njemu citav Olimp, Svetu Goru i jos ga podjebava da je Istanbul, a ne Konstantinopolj. Tbh platio bih da gledam takvo pickaranje. 1
rodriguez Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 10 minutes ago, Losmi17 said: Sjajno, pa ima i ovde u Srbiji isto poganih nadimaka za czv i navijace tog kluba. I sta cemo sada? ne primetih da bilo kome ovde smeta cigani ili grobari i da je to kažnjivo ili grešim? nov sam ovde pa je moguće da to nisam još stigao da školujem. pošto su grčki nadimci za oly i pao u tom domenu. 8 minutes ago, Ludi za Poli said: Potpuno mi je realno zamisliti kako Kumara jebe Atamanu i Ataturka i Sulejmana i Mehmed Fatiha, a Ataman njemu citav Olimp, Svetu Goru i jos ga podjebava da je Istanbul, a ne Konstantinopolj. Tbh platio bih da gledam takvo pickaranje. nećeš gledati taj cirkus, sve je ovo unapred dogovoreno. ataman će iz kluba otići kada bude rešio da ide na rehab, a micos.... isto. 😂
Recommended Posts