Sector Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Zapalio se Brooks iz Armanija ove sezone, ozbiljan iskorak u odnosu na prošlu. 14 ppg uz procente 50/47/87. 3
Eddard Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 25 minutes ago, Losmi17 said: Profilka azurirana. Taman i da Ataman dođe u KKP pa da napokon navijaš za pravi klub. 1
ScepanScekicSto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 13 minutes ago, Eddard said: Taman i da Ataman dođe u KKP pa da napokon navijaš za pravi klub. ne zeljko preuzima Panatu
Kosjan Willavić Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Koliko ja znam najbolji srpski košarkaši igraju NBA i Evroligu. U Evrokupu nema srpskih timova, a srpskih košarkaša ima da nabrojiš na prste. U ABA ligi, ako izuzmemo Zvezdu i Partizan, srpski timovi su 5. i 8. u A grupi, 4. i 7. u B grupi. Od devet timova po grupi. Znači, timovi sa srpskim igračima, uz ponekog stranca, ne mogu da naprave nešto ni u ABA llgi. A sve što iole vredi ide u Evroligu, na koledž ili u NBA. Najveći srpski talenat igra u Barseloni. Zašto iko smatra da Partizan i Zvezda, sa skresanim budžetima, mogu uopšte da dovedu bilo kog kvalitetnog srpskog košarkaša? Na ime? Davno prošla vremena, sad se samo pare traže. A pare za kvalitet imaju evroligaški timovi, američki koledži i NBA. Skresani budžeti Partizana i Zvezde neće moći da plate ni Lakića ni Pokuševskog ni Miljenovića, a kamoli bolje srpske igrače. "Domaća osnova i udri" je sinonim za timove jačine današnjih FMP-a i Borca iz Čačka koji ni u ABA ligi ne mogu ništa, a kamoli u Evrokupu. Naravno, može država da zapreti O'Stoji i Dr Čeli (a i Mišku Zalizanom takođe) "evo vam pare ali pravite timove od domaćih igrača, ne pitamo šta košta da u Zvezdi i Partizanu igraju Gudurić, Petrušev, Bogdanović, Vukčević, Bačko, Kusturica..." ali to em nije "kresanje budžeta" em su to mogli da urade i svih ovih poslednjih X godina od kad su Partizan i Zvezda legija stranaca. Zašto nisu? Lepo si sazeo problematiku o demagogiji raznih Djurovica, romanticara ili vikend-gledaca vecitih. Eto, imali smo situacije da se Petrusev iz jednih, a Lucic iz drugih razloga ne odluce za KKCZ i KKP. 4
Losmi17 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 24 minutes ago, Eddard said: Taman i da Ataman dođe u KKP pa da napokon navijaš za pravi klub. Jel bi ti bio ok s tim da Ergin dodje u kkp?
ScepanScekicSto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, Losmi17 said: Jel bi ti bio ok s tim da Ergin dodje u kkp? Jel bi bio ok da Zeljko preuzme Panat?
Losmi17 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jel bi bio ok da Zeljko preuzme Panat? Donekle, al to bi znacilo da moram da okrenem list.
Knipex Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: ne zeljko preuzima Panatu Šćepane greška u vođenju, Lošmi nije navijač PAO nego kouč Atamana 1
Eddard Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 hours ago, Losmi17 said: Jel bi ti bio ok s tim da Ergin dodje u kkp? Ako ne može Željko, zašto da ne, odličan trener. 2
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Knipex said: Šćepane greška u vođenju, Lošmi nije navijač PAO nego kouč Atamana Greška u koracima, brate Knipexe, Lošmi nije ni navijač Atamana, već klasičan trol, koji je nekad bio interesantan sa tom pričom. Više nije. 😁 Svaka sličnost između Željka i Atamana nije slucajna. 1
Losmi17 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 minutes ago, DameTime said: Greška u koracima, brate Knipexe, Lošmi nije ni navijač Atamana, već klasičan trol, koji je nekad bio interesantan sa tom pričom. Više nije. 😁 Svaka sličnost između Željka i Atamana nije slucajna. Jesam navijac goata i veliki fan. Sticajem odlicnih okolnosti, Dimi i Ergin su se spojili i napravili Pao great again. EL bi bila poludosadna da nema bar jednog od njih. I to znate svi. E sad sto je na sve to Ataman vrhunski trener iako se to ovde ozbiljno osporava, i to bez ikakve cinjenice...uglavnom su argumenti smrad, nadobudan itd. Cry me a river. 1
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 minutes ago, Losmi17 said: Jesam navijac goata i veliki fan. Sticajem odlicnih okolnosti, Dimi i Ergin su se spojili i napravili Pao great again. EL bi bila poludosadna da nema bar jednog od njih. I to znate svi. E sad sto je na sve to Ataman vrhunski trener iako se to ovde ozbiljno osporava, i to bez ikakve cinjenice...uglavnom su argumenti smrad, nadobudan itd. Cry me a river. Nemam ja ništa protiv Atamana (niti mu osporavam trenersko umeće), a ni protiv kumare, on je toliko rašrafljen da postane simpatičan (kao pojava). Na pogrešnoj si adresi.
Losmi17 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, DameTime said: Nemam ja ništa protiv Atamana (niti mu osporavam trenersko umeće), a ni protiv kumare, on je toliko rašrafljen da postane simpatičan (kao pojava). Na pogrešnoj si adresi. Ti mozda ne, ali vecina ljudi ovde da. Tvoj post mi je samo posluzio da odgovorim masi.
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 12 minutes ago, Losmi17 said: Jesam navijac goata i veliki fan. Sticajem odlicnih okolnosti, Dimi i Ergin su se spojili i napravili Pao great again. EL bi bila poludosadna da nema bar jednog od njih. I to znate svi. E sad sto je na sve to Ataman vrhunski trener iako se to ovde ozbiljno osporava, i to bez ikakve cinjenice...uglavnom su argumenti smrad, nadobudan itd. Cry me a river. chek, ko je goat po tebi? Ataman ili ne shvatih dobro
Losmi17 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: chek, ko je goat po tebi? Ataman ili ne shvatih dobro Ataman, ofc.
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, Losmi17 said: Ataman, ofc. 😂😂😂😂😂😂😂😂 i jos jednom 😂😂😂😂😂😂😂 3
Knipex Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Greška u koracima, brate Knipexe, Lošmi nije ni navijač Atamana, već klasičan trol, koji je nekad bio interesantan sa tom pričom. Više nije. 😁 Svaka sličnost između Željka i Atamana nije slucajna. Zovem čelendž da se proveri odluka! 1
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ako budu zdravi ovi noseći igrači (Panter, Toko, Klajburn, Lapro i Veseli) Barsa prvi favorit za osvajanje. Prepuni su kvaliteta i iskustva, a uz to imaju i (po)najboljeg trenera. Edited 7 hours ago by Dzo23
Gudura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 hours ago, Knipex said: Šćepane greška u vođenju, Lošmi nije navijač PAO nego kouč Atamana Koliko se secam, navijao je za njih i kad je Dejo bio tamo, cak mislim da je i klupsku temu otvorio.Ili je jednostavno fan Oake i bajca se klupe zelenih, pa se lozi na svakog trenera koji na nju sedne😎
Losmi17 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 13 minutes ago, Gudura said: Koliko se secam, navijao je za njih i kad je Dejo bio tamo, cak mislim da je i klupsku temu otvorio.Ili je jednostavno fan Oake i bajca se klupe zelenih, pa se lozi na svakog trenera koji na nju sedne😎 Pomesao si me sa onim... A nemamo ama bas nikakvu slicnost. Taj lik je Radonjin svedok.
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 hours ago, Losmi17 said: Donekle, al to bi znacilo da moram da okrenem list. Sto? Navijas za Atamana ili za Panatinaikos?
propolis Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Losmi17 said: Pomesao si me sa onim... A nemamo ama bas nikakvu slicnost. Taj lik je Radonjin svedok. I ja sam istripovao ko te je to uplašio pa si prešao na tamnu stranu....okej ti bi trebao biti Lošmi d 2nd
Recommended Posts