Gaga Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nan je klasa,nije mogao sam,Osman prodo Otpuštaj glemlina na klupi da se uzme titula
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Grčki derbi je apsolutno ranga našeg, a pošto su u pitanju i kvalitetnije ekipe ide to i nivo iznad. Zašto ga onda Evroliga ne eksploatiše medijski kao večiti derbi? Gde su poznate javne ličnosti da nedelju dana pre derbija najavljuju dolazak na utakmicu?
drperce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Mile1 said: Koliko jak igrac Dorsey Ne igra godinu dana a onda ove sezone mozda i najbitniji igrac Olija
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 48 minutes ago, NMX said: Real je jebeno sramotan Skariolo je zreo za cipelarenje I tebe zahvatio virus kkcz topika 3
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Chief of the station nastavlja da dere u Bolonji i to bez Edwardsa. 1 2
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prija im odmor od Edvardsovog divljanja, razmahali se Morgan i Alston.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 poena imao Virtus u 15. minutu meca Pa vi racunajte koliko su dali za ostatak meca...
FireKeeper Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odlicna atmosfera u Bolonji. Praznik kosarke - ne znam da li je tako na svakoj (kontam nije jer je sad ti bio mrski neprijatelj). Virtus se dobro skupio. “Duuuusko, Duusko” dobro to vodi s obzirom na mogucnosti tima. Jos jedno zanimljivo EL kolo.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam očekivao da čika Kari ovako ugazi zahuktali Makabi... 4
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je highlight grčkog derbija večeras situacija gde Barcokas objašnjava sudijama da je Grant flopovao kada je dosuđen faul u napadu, ako sam dobro zapamtio, Walkapu. Mislim da je negde na pola 3/4. Ako neko izvuče gif da se kolektivno ismejemo
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: @Losmi17 10 put zaredom Barcokas drzi lekciju ovom tvom. Kako se kumara drzi? Dosta se vi brinite. A sezona duga... Zaboravljate i gde je f4.
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 41 minutes ago, JPM said: Dinwiddie povredjen? Smrtni slucaj u porodici, otisao u Sad Ali kako cika Duka gazi bez ijednog centra u ekipi, Niang i Jalov glumili petice 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Drug Crni said: Zašto je Šetač igrao samo 6 minuta? Povreda ramena rece ovaj na areni. 1
Recommended Posts