Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Sector said: Ne zajebavaj, potpuno nerealan rezultat na kraju ali se vidi pomak. Malo Marinković, malo sudije i eto. Posložiće ovo Penaroja. Ne znam sta da mislim, ali mislim da je ovo najmanje do trenera, vise do voljnog momenta pojedinih igraca. Problem je sto ce izvesno ekipu napustiti 2-3 igraca, sto samom treneru otezava posao opet.
Mile1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Kako sve razumevanja za igru Partizana od strane istih cigana koji bi razapeli igrace i trenera Zvezde da izgubi sl utakmicu kao sad Partizan. Mislim da je najbolje prijatelju da samo ti pises na ovom forumu i da krojis nacin pisanja kako tebi odgovara 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Kako sve razumevanja za igru Partizana od strane istih cigana koji bi razapeli igrace i trenera Zvezde da izgubi sl utakmicu kao sad Partizan. Pa sopstvena muka je uvek najveća.
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 16 minutes ago, Don Dusko said: Kako sve razumevanja za igru Partizana od strane istih cigana koji bi razapeli igrace i trenera Zvezde da izgubi sl utakmicu kao sad Partizan. Da li si gledao utakmicu. Šta se to ima zamjeriti samim igračima u jednoj utakmici u kojoj su bili konkurentni do pre samog kraja.i čemu stavljanje svega u kontest sa navijačima Zvezde. To su dvije odvojene stvari .ima jedan izraz kojeg Ameri često koriste give credit where credit is due ilitii u duhu našeg jezika biti fer i priznati nečiji doprinos čak i ako ti taj nije simpa i ne ide ti baš po žilama. Promašio si poantu ali baš totalno. Edited 1 hour ago by bodo
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Partizan je po imenima solidno jači od Valensije tako da ne znam o kakvom se kreditu priča. Stvarno je veliki napredak što nisu izgubili 20+ razlike kao prethodne dve nego samo 13. Nema Partizan ekipu kvaliteta Asvela pa da se kaže ok, dobro su se šibali. Fernando meni uopšte nije za pohvale, Valensija je uzela dosta ofanzivnih skokova dok je on u reketu, posebno drveni Sako. Suđenje jeste bilo domaćinsko, mora se priznati, ali Valensija je pogodila dosta bitnih šuteva posebno Reuvers i Costello, na kraju buđavi Pradilla zakucao ekser. I dalje ne vidim neku sinergiju među igračima KKP, svako nekako vuče na svoju stranu. Bonga standardno najbolji mada i on dosta izlazi izvan opanaka. Washington definitivno deluje ubijeno u pojam dolaskom Paynea ali nema dileme na koga bih se ja kladio u izboru između njih dvojice. Vanja baš loš, nijedna nije bila ni blizu da mu uđe. 3
bodo Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Partizan je po imenima solidno jači od Valensije tako da ne znam o kakvom se kreditu priča. Stvarno je veliki napredak što nisu izgubili 20+ razlike kao prethodne dve nego samo 13. Nema Partizan ekipu kvaliteta Asvela pa da se kaže ok, dobro su se šibali. Fernando meni uopšte nije za pohvale, Valensija je uzela dosta ofanzivnih skokova dok je on u reketu, posebno drveni Sako. Suđenje jeste bilo domaćinsko, mora se priznati, ali Valensija je pogodila dosta bitnih šuteva posebno Reuvers i Costello, na kraju buđavi Pradilla zakucao ekser. I dalje ne vidim neku sinergiju među igračima KKP, svako nekako vuče na svoju stranu. Bonga standardno najbolji mada i on dosta izlazi izvan opanaka. Washington definitivno deluje ubijeno u pojam dolaskom Paynea ali nema dileme na koga bih se ja kladio u izboru između njih dvojice. Vanja baš loš, nijedna nije bila ni blizu da mu uđe. Pa ako staviš ovaj meč u kontekst trenutne situacije u oba kluba onda itekako ima smisla govoriti o tome da je Partizan odigrao iznad očekivanja i da konačni rezultat nije pravi i raelan odnos snaga konkretno u ovom meču.
Chaos Is Me Posted 50 minutes ago Author Posted 50 minutes ago Slažem se da je rezultat na kraju bio previsok ali svakako je Valensija bila bar malo bolja i zaslužila da pobedi iako su i oni odigrali ispod nivoa iz prethodnih mesec, dva. Partizan je dotakao samo dno partijama protiv Žalgirisa i Makabija, ne bi to trebalo uzimati kao neki standard jer toliko loše ne igra ni Asvel inače.
Recommended Posts