Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koja sramota da zovu degenerika jakovljevica kao stručnog konsultanta. Lik veze s vezom nema.  Lupa gluposti, i botuje za vučića, a pritom nikakve veze s Partizanom nema. 

Raspalo se sve dabogda što ima veze s ovom pošasti zvanom sns. Sve su mi jebeno ogadili do maksimuma. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Тешка недеља за Бгд близанце, по лагана стотка у регуларном току, а следеће недеље посластица, Валенсија и Истанбул.

Posted

lepa sportska priča simpa mi je oded ne samo zbog večeras i što mu tim šuri

nego ta smorena faca ne postoji više u vrhunskom sportu

• Like 1
Posted

Meni je Katas ozbiljan trener. Čovjek je doveo ekipu na korak od f4 i to bez domaćeg terena. Realno podvig...Kad gledam Makabi vidi se trenerski pečat. Igraju brzo...Što se kaže "lopta ide", i vrlo su potentni. 

• Like 4
Posted (edited)

Ika Beloševic šta je sve završio Oliju i Panati treba dobije solidan stambeni kompleks u centru Atine. Ako već nije. Virtus prepoštena ekipa, biće u borbi za plejin do kraja. 

Edited by Molina23
  • Like 3
Posted (edited)
11 minutes ago, Don Dusko said:

Ovo je bas jako blizu 5 sekundi.

Kad se zaustavlja vreme tj do kog trenutka se broji, kad igrač izbaci loptu iz ruke ili kad je drugi igrač prihvati (Milutinov)?

Ako je ovo 2.onda je 100% proslo 5s

Edited by NikolaTest
Posted

Ali kakva trenercina je Dusko Ivanovic i kakvu je ratnicku ekipu sastavio. Nema predaje ni kad je skoro nemoguca situacija, da su sudije svirale 5 sekundi Virtus bi to dobio ali nema veze.

Sigurno u TOP 3 trenera u Evropi, zao mi je sto sam ga onoliko nisko stavio na kraju prosle sezone, jer osvojiti titulu sa onakvim Virtusom prosle sezone je njegov mozda i najveci uspjeh (ta ekipa Virtusa prije nego sto je on dosao je izgubila kod kuce od najgore Albe u istoriji EL).

Posted

Ali kakva je caci televizija arena, bukvalno gora od svih informera. Jbt dovode ovo govno jakovljevica da jos vise iritira kao da grobarima nije dosta svoje muke. Bas sramota!

Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Kako je moguće da iko zdrav bira da gleda Jakovljevića?

Iako sam već navikao na sve što dolazi sa AS... Ovaj put mi taj lik ogadio posetu mojoj lokalnoj kladionici danas: Uđem, on bulazni na glavnom tv-u, a ne mogu da tražim mute/da se prebaci kanal, jer nijedan od poznatih radnika nije bio, nego zamena koju prvu put vidim. Na stranu sva opšta mesta o strancima u Partizanu i njihovim odnosom prema klubu, kad je krenuo da se gađa ciframa i da kenja o parama, onda mi baš dopizdelo pa sam sastavljanje tiketa ubacio u najvišu moguću brzinu, sa sve gamerskim flickovima na mišu, i konačno zbrisao napolje 😁

• Tuzno 1
Posted
7 minutes ago, Nate said:

Ali kakva je caci televizija arena, bukvalno gora od svih informera. Jbt dovode ovo govno jakovljevica da jos vise iritira kao da grobarima nije dosta svoje muke. Bas sramota!

Jakovljevic je politkomesar za basket. Dolazi da usmerava pricu. Covek tome sluzi.

• Like 1