Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, nunilo said:

Dobio je Partizan pozivnicu za evroligu i sada trogodisnju licencu zahvaljujuci njemu, da njega nije bilo (ne znam) nisam ubedjen da bi tako bilo.

Budimo realni, posledicno ste i vi dobili istu zbog njega. Jer tesko da bi se to podelilo samo jednom timu u Beogradu.

Posted
38 minutes ago, NikadProtivKaline said:

ono sinoc u areni, i kkp topik, a i generalno kosarka podfurm prsti od razcionalizacije i opravdanja onog sinoc, mislim nevidjenog u evropskim okvirima u skorije vreme

i ponavljam se, racionalizacija i opravadanja od ljudi koji kriticki razmisljaju, umeli su da prepoznaju sta se desava mnogo puta ranije i cije pisanje i misljenje cenim

koji su pre samo 7 dana jasno i analiticki sagledali i zakljucili sta se sa kkp desilo i cija je primarna odgovornost

i onda ono zelimirovo obracanje, dilan i carter let okrenu stav za 180 stepeni kod svih?

meni je to potpuno nepojmljivo, totalna mitomanija i psihologija mase ili sta vec

ne bih da delim dijagnoze, samo sam u totalnom soku

bukvalno sada isti ti, misleci i kriticki nastrojeni ljudi dele ironicne smajlice na postove koji manje vise samo ponavljaju njihov stav pre zelimir ranta

a taj rant, kao sto je neko vec napisao, kkp nije doneo(niti ce) nista dobro

self promocija, arogancija, opravdanja i hvatanje na jeftinu emociju

i to popije 99% ljudi sa komsijskog dela foruma

mozda je potreban neki vremenski otklon da bi se to sagledalo kako treba, ne znam...ali trenutno sam u soku

sve ovo staje u 4 dobro poznate reči

lako gi mož' obradiš

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, Dropkick Murphys said:

lako gi mož' obradiš

Није имао појма момак какав all-timer му је испао из уста кад је хтео том приликом да се нашали. А у свакој шали, има мало... шале.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Bilo je u nasem sportu sizofrenih situacija, ali ono sinoc, mozda zbog toga sto je sveze, mozda zato sto stvarno jeste najsizofrenije ikad, meni licno zauzima prvo mesto.

Ljudi su stavili Obradovica ispred Partizana. On verovatno i jeste veci od KKP, ali je nekako cudno to ispoljavati ovako. Cirkus sa ostajanjem u Atini, vracanjem u Beograd, pracenje aviona, docek, Ostojino gostovanje, pa Zeljkov odgovor, gde ostaje jos ko zna koliko stvari nejasno. Obradovicev odgovor gde preuzima punu odgovornost jednom recenicom pa onda 15 minuta odgovara Ostoji, gde svi listom staju na njegovu stranu jos i nekako se moze razumeti jer su emocije jake, ali nastavak svega gde se zvizdi igracima, tripuje borba protiv vlasti i da je Obradovic otisao zbog podrske studentima su bas ludilo mozga.

Obradovic jeste po titulama najveci evropski trener ikad, ali ovaj mandat u Partizanu mu nije bio blistav i tesko je to svaliti na SNS upravu i "bocne udare". Dva puta gubi ekipu u manje od tri godine. Ako su igraci retardi i ne razumeju Zeljka i Partizanstinu, opet je tu njegova krivica, gotovo iskljucivo, na stranu muceni Osetkovski kojeg nije hteo. Prodefilovalo je u poslednje tri sezone isuvise igraca da bi mogao na to da se vadi.

Na stranu i taj sportski segment gde mnogi (necu da kazem svi, jer je bilo glasova da je Zeljko usrao i treba da ide) staju na stranu trenera i kazu raspusti ceo tim ako treba Zeljko, 12 novih igraca da dodje, mi smo uz tebe, ali prica da je busenje pocelo od kako je Zeljko podrzao studente ma koliko bilo romanticno verovati u istu nije cinjenicno tacna. 

Zeljko je prihvatio ponudu SNS uprave. Da Zeljku smeta Vucic, nikada se ne bi vracao u Srbiju. On nikada nije kritikovao vlast, pa i ova podrska studentima je jos opstije mesto od one prve podrske Djokovica. Svi oni cute dok im se ne ucini da su ih licno nagazili. To su ljudi velikog ega i zive u drugim ravnima od nas obicnih smrtnika i zbog toga je promovisanje Zeljka u neki simbol otpora i poziva na borbu protiv SNSa ne samo tragikomican, nego iskreno i bljutav. Meni se zgadilo gledajuci ono sinoc, najiskrenije. Sokiran sam kratkovidoscu i tastinom mnogih navijaca Partizana.

Vucic vlada 13 godina. Nadstresnica je pala pre godinu dana. Hiljade ljudi su sikanirane, stotine su uhapsene, desetine su se blatile i blate preko drzavnih medija, a Partizanovci resili da teraju SNS upravu kad im se ucinilo da su izbusili Svetog Zeljka.

Kao neko ko se angazovao (iako i za mene samog premalo i nedovoljno, sramotno nedovoljno kad se uporedim sa nekim poznanicima) u prethodnih godinu dana da kaze dosta i da skinemo ovo zlo sa vrata, sramota me je ljudi koji su se sada setili i jos su toliko delulu da misle da se ovo Partizanu desava zbog SNSa, a ne zato sto je taj presveti svetac izgubio ekipu ponovo, fejlovao, i da to sto je Ostoja lazov i bio dovoljno glup da misli da ce onim intervjuom da spase svoje dupe, njega ne pere odgovornosti i da je za rezultate KKP zapravo i bolje sto je otisao.

Mnogo puta sam rekao da je nama najmanji problem Vucic. Vucic je savrseni fotorobot prosecnog stanovnika Srbije. Sizofren, kvaran do srzi, a istovremeno samoljubiv, beskrupulozan i pati od mesijanskog kompleksa. 10, ako ne i 20% Srba bi se ponasalo isto kao on da moze.

Edited by McLeod
  • Like 16
Posted
51 minutes ago, wrach said:

Budimo realni, posledicno ste i vi dobili istu zbog njega. Jer tesko da bi se to podelilo samo jednom timu u Beogradu.

Ovo se već duže vreme provlači, a nema veze sa životom. Da se dobije licenca na 3 godine zbog jednog trenera?  Smešno.

• Like 3
Posted
23 minutes ago, zemljoradnik said:

Ovo se već duže vreme provlači, a nema veze sa životom. Da se dobije licenca na 3 godine zbog jednog trenera?  Smešno.

Ćuti, možda nam je oduzmu sad kad je otišao 🤔...

• Ha-ha 1
Posted (edited)
1 hour ago, NikadProtivKaline said:

da, kkcz live tema je katastrofa i pjuju se igraci i treneri nemilice i bez razloga

ali nikada to nije bilo uniformisano, organizovano i sinhrinizovano...vec jedna ista banda koja pljuje po svemu

uvek je bilo i glasa razuma ili cuvara vatre, kako god

ono sinoc u areni, i kkp topik, a i generalno kosarka podfurm prsti od razcionalizacije i opravdanja onog sinoc, mislim nevidjenog u evropskim okvirima u skorije vreme

i ponavljam se, racionalizacija i opravadanja od ljudi koji kriticki razmisljaju, umeli su da prepoznaju sta se desava mnogo puta ranije i cije pisanje i misljenje cenim

koji su pre samo 7 dana jasno i analiticki sagledali i zakljucili sta se sa kkp desilo i cija je primarna odgovornost

i onda ono zelimirovo obracanje, dilan i carter let okrenu stav za 180 stepeni kod svih?

meni je to potpuno nepojmljivo, totalna mitomanija i psihologija mase ili sta vec

ne bih da delim dijagnoze, samo sam u totalnom soku

bukvalno sada isti ti, misleci i kriticki nastrojeni ljudi dele ironicne smajlice na postove koji manje vise samo ponavljaju njihov stav pre zelimir ranta

a taj rant, kao sto je neko vec napisao, kkp nije doneo(niti ce) nista dobro

self promocija, arogancija, opravdanja i hvatanje na jeftinu emociju

i to popije 99% ljudi sa komsijskog dela foruma

mozda je potreban neki vremenski otklon da bi se to sagledalo kako treba, ne znam...ali trenutno sam u soku

Samo što ovde ima jedna velika razlika.

Ovde se poistovećuje pisanje na forumu, i uživo ponašanjem na utakmici prema svojim igračima a samim tim i svom klubu. To ko ovde šta piše na live temi, nema apsolutno nikakav uticaj na dešavanje na terenu.

Dočekati igrače sa zviždukom, skandirati,sve je to ok i vidjeno i ranije na drugim mestima.

Zviždati svom timu 40min, tapšati kada promaše bacanje, gadjati na izlasku iz hale, i to sve zbog čega??? Rekla/kazala informacija i jedne konferencije trenera?

Mislim neka gase svoj klub slobodno,ova slika je otišla u svet,koliko oduševljenih ima sa strane, nisam siguran i ko ima želju da u bliskoj bud obuče crno-beli dres, takodje je upitna. Ali ko o tome ne misli sad,misliće kada dodje na red.

Svoje mišljene o Obradoviću sam rekao, poštovanje za ime i uspehe, žal što neće biti tu (jer svaka pobede/titula sa njim je nama imala mnogo veću težinu),i to je to,ja to gledam čisto kroz sportsko rivalstvo.

A ceo ovaj narativ se verovatno menja već sledeće kolo,jeste da dolazi još jedan i nizu EL meč,za njih kao i svaki drugi,ali doza zviždanja, pogotovo ako se bude vodilo,biće dalekoo manja....znamo za toliko.

Edited by Todo
  • Like 2
Posted (edited)

Lol, kakvo poredjenje, zvezdina live tema i ono od sinoc, blage veze jedno sa drugim nema. 

Uzgred ta zvezdina tema nije puno gora od partizanove live, gde se izmedju ostalog i taj Zeljko mazao govnima i redovno dobijao porciju zajedno sa igracima, upravom i sudijama, a sad se uzdize u bozanstvo.

Moje licno misljenje je da ce Partizanu biti bolje bez Zeljka, kao u braku sa dobrom devojkom koju volis al vam prosto ne ide. Bolje je naglo prekinuti za obostrano dobro, skinuti flaster.

Za svakog sledeceg trenera ce moci objektivno da se sagleda kako radi, pa ako ne zadovoljava da se razilazi bez puno drame, dok se ne nadje onaj ko ce kliknuti.

Edited by Cavani
  • Like 3
Posted
2 minutes ago, Cavani said:

Lol, kakvo poredjenje, zvezdina live tema i ono od sinoc, blage veze jedno sa drugim nema. 

Uzgred ta zvezdina tema nije puno gora od partizanove live, gde se izmedju ostalog i taj Zeljko mazao govnima i redovno dobijao porciju zajedno sa igracima, upravom i sudijama, a sad se uzdize u bozanstvo.

Moje licno misljenje je da ce Partizanu biti bolje bez Zeljka, kao u braku sa dobrom devojkom koju volis al vam prosto ne ide. Bolje je naglo prekinuti za obostrano dobro, skinuti flaster.

Za svakog sledeceg trenera ce moci objektivno da se sagleda kako radi, pa ako ne zadovoljava da se razilazi bez puno drame, dok se ne nadje onaj ko ce kliknuti.

Zeljko je Partizanu doneo Evroligu. To se sa Zeljkom na klupo podrazumeva. San, zelja i uverenje da ih Zeljko predvodi na putu ka tituli prvaka Evrope je iscezla njegovim odlaskom.  Partizan sa novim trenerom srlja u prosecnost jednog Armanija. Tako da se ne slazem sa tobom po pitanju  "Bice bolje ako budes tu sa nekim zivot da podelim" Garavog sokaka.  Kad se samo setim kakav gnev je u meni izazvala informacija da je Robi napustio Zvezdu grrrr. Tp je taj nivo emocije i ja moje kolege sapatnike u crno belom apsolutno razumem i podrzavam. To je tako kad te emocije vode.

• Like 4
Posted

I za Zvezdu se do pre 2 meseca pisalo da je Frankenstajn ekipa, a sad se trazi karta vise za Atinu. 

Fener mi je prosle godine delovao suplje ko sir u reketu, a oni uzese titulu.

Nikad ne znas kako ce karte da se posloze i kad ce ekipa da klikne i sa kim.

Nije raketna nauka.

Iz ove perspektive pre ce uzeti EL sa nekim Lasom ili slicnim na klupi nego sa Zeljkom gde je iz mnogo razloga skripalo na relaciji sa igracima i upravom.

Posted
7 minutes ago, suptil said:

Zeljko je Partizanu doneo Evroligu. To se sa Zeljkom na klupo podrazumeva. San, zelja i uverenje da ih Zeljko predvodi na putu ka tituli prvaka Evrope je iscezla njegovim odlaskom.  Partizan sa novim trenerom srlja u prosecnost jednog Armanija. Tako da se ne slazem sa tobom po pitanju  "Bice bolje ako budes tu sa nekim zivot da podelim" Garavog sokaka.  Kad se samo setim kakav gnev je u meni izazvala informacija da je Robi napustio Zvezdu grrrr. Tp je taj nivo emocije i ja moje kolege sapatnike u crno belom apsolutno razumem i podrzavam. To je tako kad te emocije vode.

Robi je napustio klub koji se raspadao,bez struje, i sa rancem na ramenima napustio poslednju konferenciju....neuporedivo.

Posted (edited)
10 minutes ago, suptil said:

Iako sam tim BB, Mek i ostali, moram reci jos nesto. Ruku na srce, ovo sto Suptil kaze je tacno, a bilo je malo seirenja i nekorektnih postova od strane nekih CZ forumasa. Naknadno sam posle sve iscitao. Narocito jer su bili u momentima kada ljudi reaguju vise emotivno nego racionalno, valjalo je tad ostaviti malo grobose na miru da odboluju i iskuliraju. Ipak je navijanje samo po sebi iracionalno uglavnom.

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 2
Posted

Sve je ovo normalno. Nošen emotivnom inteligencijom staviš šešir od svakog ko je sudjelovao u ovom haosu i možeš da pronađeš racijo u ponašanju svakog pojedinca.

Ne vodim se emocijom, pa mi perormans protiv Bajerna ispada smiješan, ali u isto vrijeme veoma razumljiv. - Razumijem i igrače, oni su u totalnom rebusu. Do juče su bili božanstva, danas im se za iste poteze zviždi. Oni ne znaju ni gdje su pogriješili, osim da im je dato do znanja da su rezultati loši i da moraju bolje. Prljavog veša o neposlušnosti u nekom trenutku ima u svakom klubu, desi se nesuglasica, trzavica, ali na žalost izađu u prvi plan u ovakvim trenutcima.

Skroz zajebana situacija, ali opet u sljedećem kolu dolazi klub, koji mnogi više mrze, nego što sopstveni vole. Ne znam kako će se dešavati stvari, ali biće interesantno u svakom slučaju. Još jedna utakmica koja se ne smije propustiti u EL. Ovu tenziju ne može Pao/Oly, Real/Barca, NBA Evropa da izrežira ni za million godina.

Posted

@Cavani Наравно да треба да се тежи рационалности. Моја рационалност око одласка Просинечког тада била је на нули. То је играч због кога ми је 7 омиљен број. Његов долазак је пробудио у мени сву ону његову фудбалску харизму и мајсторство које је имао у Звезди. Имао сам утисак да је пре пар година напустио клуб и сад се враћа као тренер да одради оно што је испоручивао као играч у Звезди. Вратио сам сезонску исечену и годинама нсам крочио на Маракану. Био сам бесан. Да је стање у клубу било боље и да је постојала маса која би истрајавала на трибинама у напушавањеу управе тада сигурно би био на трибини и терао ћеиф. Овако отишао сам у бојкот као резултат беса. Наравно да треба уживати у Ел у свакој утакмици, Гледати напред само је то за огромну већину навијаћа Партизана данас немогућа мисија. Наравно да један део сувих реалиста и опортуниста у црно белом  промену Жељка не гледа истим очима као огромна већина али то је неки проценат који мени није близак. 

Риба смрди од главе. Овде имамо очигледан сукоб на релацији Остоја - Жељко. Код Остоје је и нож и погача. Наравно последице су неизбежне за Остоју као што је несрећни генерални менаџер Даласа на крају смењен тј. долијао након спознаје свих да је самоуништио Далас трејдовањем Луке. Из тог угла Остоји откуцава време тик-так али кад ће заставица пасти не знам.

Што се тиче новог тренера и резултата. Лакше је новом тренеру да Партизан игра кући поново у Шпанији као '92 него да играју против публике у Београду као домаћини. Чак је и Макабију у Београду пријатније него Партизану у Арени уколико навијачи истрају, а у таквом амбијенту амбиције се не остварују. Плус што ће Жељкисти сада бушити Остоју као трач из круга двојке власт.