wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, nunilo said: Dobio je Partizan pozivnicu za evroligu i sada trogodisnju licencu zahvaljujuci njemu, da njega nije bilo (ne znam) nisam ubedjen da bi tako bilo. Budimo realni, posledicno ste i vi dobili istu zbog njega. Jer tesko da bi se to podelilo samo jednom timu u Beogradu.
nunilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam nikad sporio, niti sporim da su i nasi budzeti otisli u nebesa delom i zbog njega. 2
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago ne znam, zamisli da si u poziciji nekog od tih igraca odigras ovo za 17min i dobijes salvu zvizduka i vredjanja
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 38 minutes ago, NikadProtivKaline said: ono sinoc u areni, i kkp topik, a i generalno kosarka podfurm prsti od razcionalizacije i opravdanja onog sinoc, mislim nevidjenog u evropskim okvirima u skorije vreme i ponavljam se, racionalizacija i opravadanja od ljudi koji kriticki razmisljaju, umeli su da prepoznaju sta se desava mnogo puta ranije i cije pisanje i misljenje cenim koji su pre samo 7 dana jasno i analiticki sagledali i zakljucili sta se sa kkp desilo i cija je primarna odgovornost i onda ono zelimirovo obracanje, dilan i carter let okrenu stav za 180 stepeni kod svih? meni je to potpuno nepojmljivo, totalna mitomanija i psihologija mase ili sta vec ne bih da delim dijagnoze, samo sam u totalnom soku bukvalno sada isti ti, misleci i kriticki nastrojeni ljudi dele ironicne smajlice na postove koji manje vise samo ponavljaju njihov stav pre zelimir ranta a taj rant, kao sto je neko vec napisao, kkp nije doneo(niti ce) nista dobro self promocija, arogancija, opravdanja i hvatanje na jeftinu emociju i to popije 99% ljudi sa komsijskog dela foruma mozda je potreban neki vremenski otklon da bi se to sagledalo kako treba, ne znam...ali trenutno sam u soku sve ovo staje u 4 dobro poznate reči lako gi mož' obradiš 1 1 1
aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Dropkick Murphys said: lako gi mož' obradiš Није имао појма момак какав all-timer му је испао из уста кад је хтео том приликом да се нашали. А у свакој шали, има мало... шале. 1 1
McLeod Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago (edited) Bilo je u nasem sportu sizofrenih situacija, ali ono sinoc, mozda zbog toga sto je sveze, mozda zato sto stvarno jeste najsizofrenije ikad, meni licno zauzima prvo mesto. Ljudi su stavili Obradovica ispred Partizana. On verovatno i jeste veci od KKP, ali je nekako cudno to ispoljavati ovako. Cirkus sa ostajanjem u Atini, vracanjem u Beograd, pracenje aviona, docek, Ostojino gostovanje, pa Zeljkov odgovor, gde ostaje jos ko zna koliko stvari nejasno. Obradovicev odgovor gde preuzima punu odgovornost jednom recenicom pa onda 15 minuta odgovara Ostoji, gde svi listom staju na njegovu stranu jos i nekako se moze razumeti jer su emocije jake, ali nastavak svega gde se zvizdi igracima, tripuje borba protiv vlasti i da je Obradovic otisao zbog podrske studentima su bas ludilo mozga. Obradovic jeste po titulama najveci evropski trener ikad, ali ovaj mandat u Partizanu mu nije bio blistav i tesko je to svaliti na SNS upravu i "bocne udare". Dva puta gubi ekipu u manje od tri godine. Ako su igraci retardi i ne razumeju Zeljka i Partizanstinu, opet je tu njegova krivica, gotovo iskljucivo, na stranu muceni Osetkovski kojeg nije hteo. Prodefilovalo je u poslednje tri sezone isuvise igraca da bi mogao na to da se vadi. Na stranu i taj sportski segment gde mnogi (necu da kazem svi, jer je bilo glasova da je Zeljko usrao i treba da ide) staju na stranu trenera i kazu raspusti ceo tim ako treba Zeljko, 12 novih igraca da dodje, mi smo uz tebe, ali prica da je busenje pocelo od kako je Zeljko podrzao studente ma koliko bilo romanticno verovati u istu nije cinjenicno tacna. Zeljko je prihvatio ponudu SNS uprave. Da Zeljku smeta Vucic, nikada se ne bi vracao u Srbiju. On nikada nije kritikovao vlast, pa i ova podrska studentima je jos opstije mesto od one prve podrske Djokovica. Svi oni cute dok im se ne ucini da su ih licno nagazili. To su ljudi velikog ega i zive u drugim ravnima od nas obicnih smrtnika i zbog toga je promovisanje Zeljka u neki simbol otpora i poziva na borbu protiv SNSa ne samo tragikomican, nego iskreno i bljutav. Meni se zgadilo gledajuci ono sinoc, najiskrenije. Sokiran sam kratkovidoscu i tastinom mnogih navijaca Partizana. Vucic vlada 13 godina. Nadstresnica je pala pre godinu dana. Hiljade ljudi su sikanirane, stotine su uhapsene, desetine su se blatile i blate preko drzavnih medija, a Partizanovci resili da teraju SNS upravu kad im se ucinilo da su izbusili Svetog Zeljka. Kao neko ko se angazovao (iako i za mene samog premalo i nedovoljno, sramotno nedovoljno kad se uporedim sa nekim poznanicima) u prethodnih godinu dana da kaze dosta i da skinemo ovo zlo sa vrata, sramota me je ljudi koji su se sada setili i jos su toliko delulu da misle da se ovo Partizanu desava zbog SNSa, a ne zato sto je taj presveti svetac izgubio ekipu ponovo, fejlovao, i da to sto je Ostoja lazov i bio dovoljno glup da misli da ce onim intervjuom da spase svoje dupe, njega ne pere odgovornosti i da je za rezultate KKP zapravo i bolje sto je otisao. Mnogo puta sam rekao da je nama najmanji problem Vucic. Vucic je savrseni fotorobot prosecnog stanovnika Srbije. Sizofren, kvaran do srzi, a istovremeno samoljubiv, beskrupulozan i pati od mesijanskog kompleksa. 10, ako ne i 20% Srba bi se ponasalo isto kao on da moze. Edited 47 minutes ago by McLeod 10
zemljoradnik Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 51 minutes ago, wrach said: Budimo realni, posledicno ste i vi dobili istu zbog njega. Jer tesko da bi se to podelilo samo jednom timu u Beogradu. Ovo se već duže vreme provlači, a nema veze sa životom. Da se dobije licenca na 3 godine zbog jednog trenera? Smešno. 2
Azazelkg Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 14 hours ago, Don Dusko said: Cujemo se sutra ako nasi isto krenu... Znači, ne čujete se....
Azazelkg Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 23 minutes ago, zemljoradnik said: Ovo se već duže vreme provlači, a nema veze sa životom. Da se dobije licenca na 3 godine zbog jednog trenera? Smešno. Ćuti, možda nam je oduzmu sad kad je otišao 🤔... 1
Todo Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago (edited) 1 hour ago, NikadProtivKaline said: da, kkcz live tema je katastrofa i pjuju se igraci i treneri nemilice i bez razloga ali nikada to nije bilo uniformisano, organizovano i sinhrinizovano...vec jedna ista banda koja pljuje po svemu uvek je bilo i glasa razuma ili cuvara vatre, kako god ono sinoc u areni, i kkp topik, a i generalno kosarka podfurm prsti od razcionalizacije i opravdanja onog sinoc, mislim nevidjenog u evropskim okvirima u skorije vreme i ponavljam se, racionalizacija i opravadanja od ljudi koji kriticki razmisljaju, umeli su da prepoznaju sta se desava mnogo puta ranije i cije pisanje i misljenje cenim koji su pre samo 7 dana jasno i analiticki sagledali i zakljucili sta se sa kkp desilo i cija je primarna odgovornost i onda ono zelimirovo obracanje, dilan i carter let okrenu stav za 180 stepeni kod svih? meni je to potpuno nepojmljivo, totalna mitomanija i psihologija mase ili sta vec ne bih da delim dijagnoze, samo sam u totalnom soku bukvalno sada isti ti, misleci i kriticki nastrojeni ljudi dele ironicne smajlice na postove koji manje vise samo ponavljaju njihov stav pre zelimir ranta a taj rant, kao sto je neko vec napisao, kkp nije doneo(niti ce) nista dobro self promocija, arogancija, opravdanja i hvatanje na jeftinu emociju i to popije 99% ljudi sa komsijskog dela foruma mozda je potreban neki vremenski otklon da bi se to sagledalo kako treba, ne znam...ali trenutno sam u soku Samo što ovde ima jedna velika razlika. Ovde se poistovećuje pisanje na forumu, i uživo ponašanjem na utakmici prema svojim igračima a samim tim i svom klubu. To ko ovde šta piše na live temi, nema apsolutno nikakav uticaj na dešavanje na terenu. Dočekati igrače sa zviždukom, skandirati,sve je to ok i vidjeno i ranije na drugim mestima. Zviždati svom timu 40min, tapšati kada promaše bacanje, gadjati na izlasku iz hale, i to sve zbog čega??? Rekla/kazala informacija i jedne konferencije trenera? Mislim neka gase svoj klub slobodno,ova slika je otišla u svet,koliko oduševljenih ima sa strane, nisam siguran i ko ima želju da u bliskoj bud obuče crno-beli dres, takodje je upitna. Ali ko o tome ne misli sad,misliće kada dodje na red. Svoje mišljene o Obradoviću sam rekao, poštovanje za ime i uspehe, žal što neće biti tu (jer svaka pobede/titula sa njim je nama imala mnogo veću težinu),i to je to,ja to gledam čisto kroz sportsko rivalstvo. A ceo ovaj narativ se verovatno menja već sledeće kolo,jeste da dolazi još jedan i nizu EL meč,za njih kao i svaki drugi,ali doza zviždanja, pogotovo ako se bude vodilo,biće dalekoo manja....znamo za toliko. Edited 13 minutes ago by Todo 2
Cavani Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago (edited) Lol, kakvo poredjenje, zvezdina live tema i ono od sinoc, blage veze jedno sa drugim nema. Uzgred ta zvezdina tema nije puno gora od partizanove live, gde se izmedju ostalog i taj Zeljko mazao govnima i redovno dobijao porciju zajedno sa igracima, upravom i sudijama, a sad se uzdize u bozanstvo. Moje licno misljenje je da ce Partizanu biti bolje bez Zeljka, kao u braku sa dobrom devojkom koju volis al vam prosto ne ide. Bolje je naglo prekinuti za obostrano dobro, skinuti flaster. Za svakog sledeceg trenera ce moci objektivno da se sagleda kako radi, pa ako ne zadovoljava da se razilazi bez puno drame, dok se ne nadje onaj ko ce kliknuti. Edited 7 minutes ago by Cavani 2
suptil Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 2 minutes ago, Cavani said: Lol, kakvo poredjenje, zvezdina live tema i ono od sinoc, blage veze jedno sa drugim nema. Uzgred ta zvezdina tema nije puno gora od partizanove live, gde se izmedju ostalog i taj Zeljko mazao govnima i redovno dobijao porciju zajedno sa igracima, upravom i sudijama, a sad se uzdize u bozanstvo. Moje licno misljenje je da ce Partizanu biti bolje bez Zeljka, kao u braku sa dobrom devojkom koju volis al vam prosto ne ide. Bolje je naglo prekinuti za obostrano dobro, skinuti flaster. Za svakog sledeceg trenera ce moci objektivno da se sagleda kako radi, pa ako ne zadovoljava da se razilazi bez puno drame, dok se ne nadje onaj ko ce kliknuti. Zeljko je Partizanu doneo Evroligu. To se sa Zeljkom na klupo podrazumeva. San, zelja i uverenje da ih Zeljko predvodi na putu ka tituli prvaka Evrope je iscezla njegovim odlaskom. Partizan sa novim trenerom srlja u prosecnost jednog Armanija. Tako da se ne slazem sa tobom po pitanju "Bice bolje ako budes tu sa nekim zivot da podelim" Garavog sokaka. Kad se samo setim kakav gnev je u meni izazvala informacija da je Robi napustio Zvezdu grrrr. Tp je taj nivo emocije i ja moje kolege sapatnike u crno belom apsolutno razumem i podrzavam. To je tako kad te emocije vode.
Recommended Posts